Ma vagy hoplnap de. par egymas elotti sexre?
Kedves, vidám, ápolt férfi túlfűtött szexuális fantáziával hölggyel, párral találkozna minden jóra.
Hátha...Sziasztok. Olyan hölgyet keresek akit esetleg izgatna ha felcsatolhatóssal megfoghatatlan engem. Sportos laza jóféle helyesnek mondott kicsit sub beállítottságú fiú vagyok Bp-ről.. Kézcsók
Hátha...Sziasztok. Olyan hölgyet keresek akit esetleg izgatna ha felcsatolhatóssal megdugna engem. Sportos laza jóféle helyesnek mondott kicsit sub beállítottságú fiú vagyok Bp-ről.. Kézcsók
Udv keresek hosszu tavra egy sub beállítottsagu hölgyet reszletek privatba vagy e-mail ben
Sub pasi aláztatná magát perverz vagyak izgatnak igazán helyem nincsen pest megye írj privát
Párral ismerkednék (18-65) Sopron környékieket (vagy akik alkalom adtán tudnak utazni).
50 / 178 / 78 maximálisan megbízható, diszkrét férfiként keresek intelligens partnereket, első körben lightosabb játékokra.
50 / 178 / 78 maximálisan megbízható, diszkrét férfiként keresek intelligens partnereket, első körben lightosabb játékokra.
Lányt, párt keresek BDSM szexkalandra! Légy bevállalós, perverz, exhibitionist, és kicsit mazoista!
SUB Holgyet keresek!!!
Borsod-Heves
Borsod-Heves
Csongrád megyéből keresek bevállalós hölgyet!
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Fiatal, sportos (nem az olyan sportos aki focizik, vagy futni jár...) perverz srác. Keresem az Úrnőm, akit szolgálhatok, és akinek a kis házi kurvája lehetek. Nem szeretnék, hetekig levelezgetni, legyünk felnőttek. Diszkréció elvárt és adott! Szívesen ismerkedem párokkal is hasonló beállítottságokkal
Köszönöm,
képeket küldök persze viber, whatsapp, mail.

Köszönöm,
képeket küldök persze viber, whatsapp, mail.
Ez már gusztustalan
Megbízható, diszkrét jelenleg független 50 / 180 /80 férfiként ismerkednék intelligens soproni vagy környéki párral, lehetőség szerint hosszabb távú barátságra. (Csak kukkolás is érdekelne...)
S/M partnert keresek az alföldi régióból, én negyvenes független vékony férfi.
Sopronban kukkolnék
Illetve normális párral ismerkednék akár hosszabb távra.

Sziasztok.Sub nőt keresek,aki szereti a tágítós játékokat és a fistinget.
virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Irtam neked nagyon sokszor de nem válaszólsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 14. vasárnap 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 14. vasárnap 12:44
Törölt felhasználó (4163352)

virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Sub lányt keresek Budapesten, ma esti szórakozásra! Részletek üzenetben.