s/m partnert keresek, alföldi régió előny
Sub nőt keresek Szeged környékén
Tartós kapcsolatra, együtt élésre keresek sub Ribancot! Jóképű, volt sportoló srác vagyok!
sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Sziasztok! Ma este nálam (11. kerület, Sasad) párokat vendégűl látnék! Kor mellékes, ápoltság nagyon fontos!
Budapesti párhoz keresünk KISFARKÚ pasit nézni minket.
Napkozben talakoznek olyan lannyal, akit vonz, vagy akar tapasztalata is van prosztata masszazsban, prosztata izgatasban. Hatalmas orgazmusom tud lenni akar a peniszem erintese nelkul is. Ha kicsit is vonz, izgat nem baj ha kezdo vagy irj es talalkozzunk! Sajnos helyem nincs! Szep napot!
Intelligens pár állandó partnere / házibarátja lennék sok mindenre nyitottan... Nem is feltétlenül kizárólag szexuális célokra.
Soproniak és környékiek előnyben
lantos2015@freemail.hu
Soproniak és környékiek előnyben

lantos2015@freemail.hu
SUB Hölgyet keresek alkalmi sex kapcsolatra...
Olyat aki szereti a kiszolgáltatott helyzetet,,,
Borsod-Heves
Olyat aki szereti a kiszolgáltatott helyzetet,,,
Borsod-Heves
virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Nyíregyházán szimpatikus idősebb domináns párt keresek.Vékony kedves fiú vagyok.
Alázatos szolgája lennék hellyel esetleg eszközökkel rendelkező ötvenes férfinak ,pár dolgot már vettem ,de még nem volt használva ,análkampó,szájpecek,korbács,csipeszek ,BDSM kötél ,de még szeretnék pár dolgot venni !nyakörv,szemmaszk ,kezeket hátra rögzítő bilincset,stb stb !Ápolt,alázatos 58 éves teljesen kezdő Budapesti férfi vagyok!Utazni tudok!Várom Uram jelentkezését !
Hali.
Szubmiszív hölggyel ismerkednék.
Szubmiszív hölggyel ismerkednék.
Üdv
Tanítom keresem.
Tanítom keresem.
Kecskeméti domináns hölgyet keresek.
Kaposvár környékén Bdsm kedvelő hölgyet keresek!!
40 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Bdsm-re keres valaki alázható sub pasit írjon Privátban
sziasztok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Sziasztok
Budapest és vonzáskörzetében keresek partnert, párt akivel kiélhetem a vágyainkat

Budapest és vonzáskörzetében keresek partnert, párt akivel kiélhetem a vágyainkat