Nők,párok,akit érdekel egyedi,bdsm,kellékek,eszközök,írjatok privátban.kíváncsiskodók álmodozók,kérlek ne!
Megismerkednék olyan hetero,nős úrral akit izgatna ha egy igényes fiatal ápolt srác orálisan kényeztetne miközben megnézi volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Viszonzást nem várok,helyem van!Pestmegyei vagyok.Diszkréció garantált!
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony cuki fiú vagyok.
Udv békés megye (5510)kornyeken mazo csaj hosszu tavra itt lakassal is max 40 evesig
Straponoztatnam dildoztatnam a feneken Holggyel esetleg parral. Sajnos csak napkozben erek ra, es helyem sincs. Tapasztalatom vam boven irj/irjatok batran! Szep napot mindenkinek!
Szia. Írj rám/ránk privátban, mert nekem nem engedi! Köszi
(Ez egy válasz lollent üzenetére (2021. 04. 30. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mindenre nyitott 58 éves 167/57 férfi keres,domináns férfit,párt ,hölgyet Balaton déli part környékén.
Straponoztatnam tagittatnam a fenekem. Ehhez keresek lanyt/ part. Hetkoznap napkozben erek ra.
Helló
De rég használtam ezt hogy sperma puttony
Vagy a másik, Szopomat.
Összejött valami csajjal vagy párral.? (Ez egy válasz magomat vetem üzenetére (2021. 05. 06. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 06. csütörtök 11:35
De rég használtam ezt hogy sperma puttony

Vagy a másik, Szopomat.

Összejött valami csajjal vagy párral.? (Ez egy válasz magomat vetem üzenetére (2021. 05. 06. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Kikötlek a szukasarokba és egész nap rád járok többször is teleélvezni a puncidat. Ha van párod, őt is kikötöm, hadd lássa, hogyan csinálok belőled privát spermaputtonyt.
Szub nőt keresek online és élő játékra is
Kikötlek a szukasarokba és egész nap rád járok többször is teleélvezni a puncidat. Ha van párod, őt is kikötöm, hadd lássa, hogyan csinálok belőled privát spermaputtonyt.
40 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
s/m partnert keresek, alföldi régió előny
Sub nőt keresek Szeged környékén
Tartós kapcsolatra, együtt élésre keresek sub Ribancot! Jóképű, volt sportoló srác vagyok!
sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Sziasztok! Ma este nálam (11. kerület, Sasad) párokat vendégűl látnék! Kor mellékes, ápoltság nagyon fontos!
Budapesti párhoz keresünk KISFARKÚ pasit nézni minket.
Napkozben talakoznek olyan lannyal, akit vonz, vagy akar tapasztalata is van prosztata masszazsban, prosztata izgatasban. Hatalmas orgazmusom tud lenni akar a peniszem erintese nelkul is. Ha kicsit is vonz, izgat nem baj ha kezdo vagy irj es talalkozzunk! Sajnos helyem nincs! Szep napot!
Intelligens pár állandó partnere / házibarátja lennék sok mindenre nyitottan... Nem is feltétlenül kizárólag szexuális célokra.
Soproniak és környékiek előnyben
lantos2015@freemail.hu
Soproniak és környékiek előnyben

lantos2015@freemail.hu