Szado-mazo kedvelő partnert keresek, alföldi régió, én negyvenes független vékony férfi.
Szub szukát keresek hosszú távra, aki teljesíti ura vágyait és kivívja megbecsülését.
Szadista Uramat keresem,akinek lennének eszközei is Bp és környékéről ,szolga toalett szolga szerepre vágyom megkötözve ,fenék nyalás,here nyalás,szopatás,pisi a számba stb stb! Alázatos 59 éves férfi vagyok!
Kipróbálnám a nyakörvet ,pálcázást,kötözést,csipeszt ,szájpecket,pórázt,análkampót,ezekkel rendelkezem de még nem voltak használva ! Üdv Karcsi
Kipróbálnám a nyakörvet ,pálcázást,kötözést,csipeszt ,szájpecket,pórázt,análkampót,ezekkel rendelkezem de még nem voltak használva ! Üdv Karcsi
Ma estére keresek domináns hölgyet,urat,párokat akik kiélnék rajtam perverz erotikus vágyaikat!
Sziasztok Borsod vagy Szabolcs megyéből van itt sub nő akit érdekelne egy domináns férfi ? Eszközök szex játékszerek vannak és tapasztalatom is van BDSM szexjátékokban....
Ha érdekel a BDSm világa és szívesen kipróbálnád magad írjál priviben üzentet nekem!!!

Pécsen a hétvégére keresek submissive csajt. Helyem van a belvárosban. Domináns férfi vagyok.
virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Most keresnék veszprém és környékéről, kocsival rendelkező hölgyet, párt! Ha érdekel irj privátot!!!!!
Nyaralás Görögország egyik szigeten …. Fiatal csinos lánynak …. Többit privatban
Ma éjszakára keressek, kocsival rendelkező hölgyet, vagy párt! Kortól, alkatól független! Irj privátot!!
Fejér megyei lányt, nőt keresek szexre! Lányok...te iranyitasz, megteszek neked bármit a szexben.
Szia 18-40 közötti fistinget kedvelo nővel ismerkednek hosszu tavra lehetoseg szerint bekes megye es környéke de nem feltétel erd privatba
Eger, Mezőkövesd környékén keresek domináns hölgyet, párt akik kiélnék velem, rajtam extrém vágyaikat.
Esztergom környékén keresek valakit aki elverné a seggem.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Szia 18-40 közötti fistinget kedvelo nővel ismerkednek hosszu tavra lehetoseg szerint bekes megye es környéke de nem feltétel erd privatba
Esztergom környékén keresek valakit aki elverné a seggem.
Igényes, sportos 35-éves veszprémi férfi vagyok! Elhanyagolt hölgyeket keressek, diszkrét alkalmi, vagy hosszú távú szexkapcsolatra! Irj privátot! Köszönöm!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Szegeden vagy környékén hölgy vagy pár aki szereti?

Szolgat keresek aki azt teszi amit mondok