Sziasztok
Domináns pár keresi biszex subját tartos kapcsolatra.
Nyíregyháza és környéke.
Szeresd hogy irányitanak.
Domináns pár keresi biszex subját tartos kapcsolatra.
Nyíregyháza és környéke.
Szeresd hogy irányitanak.
Esztergom környékén keresek valakit aki elverné a seggem.
Sziasztok! Borsod vagy Szabolcs megyei sub nőt vagy párt keresek BDSM szexjátékokra , 49 éves tapasztlat domináns férfi vagyok sok sok játékszerrel és eszközökkel! Irjál priviben ha érdekel!
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.
Domináns hölgyet,párokat szolgálnék ma este,éjjel..Bisex sub-ként akár sexi női cuccokban is lehet alázni,használni..
Írtunk neked!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 04. szombat 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 04. szombat 08:03
Törölt felhasználó (4396782)

Ma keresek Nőt, párt BDSM, Szexkalandra! Szub beállítottságú lény, élvezd a megaláztatást, kikötözést, szexuális kényszert! Részletek levélben! Csak ma napközben keresek keresek.
Ma keresek Nőt, párt BDSM, Szexkalandra! Szub beállítottságú lény, élvezd a megaláztatást, kikötözést, szexuális kényszert! Részletek levélben! Csak ma napközben keresek keresek.
Sziasztok 19 éves vagyok szűz a seggem nővel voltam már de ki próbálnám az alárendelt szerepet is skar apuknsl vagy anyuknal előbe vagy webcam bárhogyan bármiben benne vagyok
Alazatos szolgat keresek
Pár keres Budapesten masszőrt és egyben felszolgálót főleg a nő örömére.
Szia!
Te nem tudsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 31. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 31. kedd 15:47
Te nem tudsz?

Törölt felhasználó (4567182)

Hello irj privin
Sziasztok!
Olyan pasit, srácot, férfit keresek, aki ráverné a farkamra, utána bekapná, és addig szopna amíg el nem élvezek a szájába, arcára, nyelvére! Tatabánya, Székesfehérvár, Budapest 3 szög, hétköznap napközben.
Olyan pasit, srácot, férfit keresek, aki ráverné a farkamra, utána bekapná, és addig szopna amíg el nem élvezek a szájába, arcára, nyelvére! Tatabánya, Székesfehérvár, Budapest 3 szög, hétköznap napközben.
Csongrád megyében keresek sub hölgyet. Hely van.
Hello irj privin
(Ez egy válasz hapci27 üzenetére (2021. 08. 31. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 31. kedd 15:22

Sziasztok!
Olyan pasit, srácot, férfit keresek, aki ráverné a farkamra, utána bekapná, és addig szopna amíg el nem élvezek a szájába, arcára, nyelvére!
Olyan pasit, srácot, férfit keresek, aki ráverné a farkamra, utána bekapná, és addig szopna amíg el nem élvezek a szájába, arcára, nyelvére!
Sziasztok!
Sziasztok!! Éjszakás vagyok ezen a héten, mindennap van szabadidőm 2-3 óra! Keresek hölgyet, párt minden jóra, aki kocsival rendelkezik! privátot! Köszönöm!
Alarendelt/Sub partnernot keresek hosszutavu titkos kapcsolatra Miskolcon, a reszleteket privatban tudjuk megbeszelni. Udv, P.
Most keresek, kocsival rendelkező hölgyet, párt! Valaki!???
Sziasztok, sissy-master kapcsolatra keresek mastert, aki domináns, és terelgetne az utamon, feminizálna engem online feladatok formájában, amiket képekben dokumentálnom kellene, teljesítenem kellene az elvárt feladatokat hosszú távon. Imádom a feminizáció témáját, szeretek ribanccá alakulni, ehhez megvan a belső motivációm, nagyon gerjedek a farokra. Eddig élőben csak szoptam, nagyon régen, ha kialakul a kapcsolat ezt továbbfejleszteném, szívesen lennék valaki szukája. Szeretem ha verbálisan aláznak, ribancként kezelnek. Imádok beöltözni is, mutogatni magam webcamon, ha összejön szabadidőben. 25 vagyok, 170 cm és 60 kg, szubmisszív testalkattal, kerek borotvált popsival, és átlagos szép kukival. Csak passzívként viselkedem, nem szeretnék aktív lenni, mert nem vonz.
Ha érdekellek írj.
Ha érdekellek írj.
Hello domina part keresnek akiket szolgalhatok.