41 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Sziasztok
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt.
Kamerás oda-vissza alázás büntetés játékokhoz keresek switch, de akár szado v. mazo partnert.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Bp-n ma este aktiv aki hasznalna? Vagy skype?
Debrecen és környékéről keresek amatőr dominát vagy olyan nőt aki szivesen kiprobálná
Sziasztok!
Szubmisszív hölgypartnert keresek. Helyem van Pécsett a szeánszhoz. Rendelkezem kellő tapasztalattal illetve eszköztárral is BDSM játékokhoz: csipeszek, szíjak, plugok, análpumpa ... Vibert privátban adok.
Szubmisszív hölgypartnert keresek. Helyem van Pécsett a szeánszhoz. Rendelkezem kellő tapasztalattal illetve eszköztárral is BDSM játékokhoz: csipeszek, szíjak, plugok, análpumpa ... Vibert privátban adok.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony odaadó fiúka vagyok.

Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt. Én bi pasi vagyok. Szopass, alázz.
Itt vagyok. Jelen
))
(Ez egy válasz Pervi bi fiú üzenetére (2022. 07. 09. szombat 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 09. szombat 13:16

Szegeden keresünk párommal olyan férfit akit párom alázhat 25 éves karcsú lány
Sziasztok. Párként keresünk hölgyet finom játékra kikötözés ,bilincs segédeszközök....... és ha ügy alakul barátságra.
Sziasztok.Sub nőt keresek,aki szereti a tágítós játékokat és a fistinget.Mell-punci paskolás és ezek kínzása előny.Tapasztalat,fantázia van.Pár is írhat.
Sziasztok, sissy-master kapcsolatra keresek mastert, aki domináns, és terelgetne az utamon, feminizálna engem online feladatok formájában, amiket képekben dokumentálnom kellene, teljesítenem kellene az elvárt feladatokat hosszú távon. Imádom a feminizáció témáját, szeretek ribivé alakulni, ehhez megvan a belső motivációm, nagyon gerjedek a farokra. Eddig élőben csak orált adtam, nagyon régen, ha kialakul a kapcsolat ezt továbbfejleszteném, szívesen lennék valaki szukája. Szeretem ha verbálisan aláznak, ribiként kezelnek. Imádok beöltözni is, mutogatni magam webcamon, ha összejön szabadidőben. 25 vagyok, 170 cm és 60 kg, szubmisszív testalkattal, kerek borotvált popsival, és átlagos szép kukival. Csak passzívként viselkedem, nem szeretnék aktív lenni, mert nem vonz. Ddlg kapcsi is vonz.
Ha érdekellek írj. barbycica97@gmail.com
Ha érdekellek írj. barbycica97@gmail.com
Fenekelés pálcázás témában ismerkednék.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Szegeden keresünk párommal olyan férfit akit párom alázhat 25 éves karcsú lány
Bekescsaban szopnek, tömd a szám keményen és alazz. Bi pasi vagyok.
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.