Szolgát/mazo partnert keresek, előny: alföldi régió.
Domináns hölgyet keresek Lőrincen, Kispesten vagy Erzsébeten.

Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok!!
Párt keresek,ahol a férj nézi,vagy vele közösen
)
Párt keresek,ahol a férj nézi,vagy vele közösen

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Nyíregyházán idősebb domináns párt párokat keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Sopronban ismerkednék intelligens párral. Sub beállítottságú partnerek is jelentkezhetnek, de nem feltétel.
Privát levelet írjatok!

Privát levelet írjatok!
Veszprémi Perverz fiu perverz lánnya csajjal ismerkedne
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Szegeden keresek nőt aki aláza tabuk nélkül
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Tágítós játékok, fisting, mellpaskolás, viasz, kötözés stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Sziasztok
Szub csajt ismeretségét keresem vad kalandra! Kellő türelemmel bírok a kezdőkkel, vagy akik csak kipróbálnák sz ilyen jellegű kalandot!
Szub csajt ismeretségét keresem vad kalandra! Kellő türelemmel bírok a kezdőkkel, vagy akik csak kipróbálnák sz ilyen jellegű kalandot!
Penteken Godollo -Hatvan kornyeken szivesen gyakorolhatna rajtam domina Holgy.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hi,
Készül innen valaki a 17-ei (szombat) Kink Paradise által megrendezendő BDSM buliba? Helyszín a Győri úti sw klub lesz (S4Y).
Készül innen valaki a 17-ei (szombat) Kink Paradise által megrendezendő BDSM buliba? Helyszín a Győri úti sw klub lesz (S4Y).

Fenekelés, vesszőzés (akár hát, talp is) témában ismerkednék.
Sziasztok! Budapesten keresek domináns nőt, női párokat akik kihasználnának és megerőszakolnának! Engedelmes ribanc vagyok. Angéla.
Debreceni vagy kornyeki lanyt, holgyet keresek aki kedveli a strap-on t vagy szivesen kiprobalna
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit extrémebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés,fenekelés, mellpaskolás stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.