Hétvégére egy sub mazo csajszi?
Hétvégére egy sub mazo csajszi?
Sziasztok ,Aktiv férfit keresek Budapesten ,használható vagyok
Hosszútávra keresek sub hölgyet rendszeres együttlétekre vagy olyan nőt akiben megvan a sub hajlam, de még nem volt ilyen típusú szexkapcsolata. Határaid előre átbeszéljük és utána majd ezeket feszegetjük a találkozások során. Privát üzenetet írj, ha szeretnél részese lenne egy ilyen élménynek.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Értelmes partnerekkel ismerkednék Sopronban, kortól, alkattól függetlenül. akik szeretik a közös meztelenkedést, lazább vagy akár kissé extrémebb szexuális játékokat. Szívesen volnék házibarát, (Ha lehet, priviben válaszoljatok!)
Mohácsi férfi sublányt keres. Alkalmi szex céljából. Mohács és környéke. Köszönöm
Sziasztok! Debrecenbe a TEVA környékén szívesen találkoznék hölgyel v lánnyal, február 22 kén 16 órra után!
Üzit privátba kérném, elérhetőséget
Üzit privátba kérném, elérhetőséget
Sziasztok!
Vékony hölgyet keresek, aki szereti feszegetni, átlépni a határokat, és nem fél belépni az oroszlán barlangjába!
Vékony hölgyet keresek, aki szereti feszegetni, átlépni a határokat, és nem fél belépni az oroszlán barlangjába!
Sziasztok! Debrecenbe a TEVA környékén szívesen találkoznék hölgyel v lánnyal, február 22 kén 16 órra után!
Üzit privátba kérném, elérhetőséget is adj.
Üzit privátba kérném, elérhetőséget is adj.
Szadomazo partnert keresek, én alföldi régió, középkorú vékony pasi.
Sziasztok! Engem érdekelne a dolog!
Mohács és környéke sub nőt keresek...
Bevállalós megbízható sub mazo lányt keresek. Szeresd az anal es vagina tagitas, alazast, hosszú távú kapcsolat itt lakással békés megye és környéke többet privatban
virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony aranyos srác vagyok.

Sziasztok, sub-mazo srácként szeretem, ha aláznak, ha uralkodnak rajtam. Ehhez keresek partnert. Valamint érdekel a másokon való uralkodás, a dominanci is. Sub beállítottságú partner is írhat Eger-Mezőkövesd környékéről.
Bevállalós megbízható sub mazo lányt keresek. Szeresd az anal es vagina tagitas, alazast, hosszú távú kapcsolat itt lakással békés megye és környéke többet privatban
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok Ma BDSM kalandot keresek! Szub, enyhén mazo partnert, a részletek priviben