Dorogon keresek valakit,aki kézzel vagy valamilyen eszközzel elverné a seggem.Elsősorban idősebb úr személyében.
A húsvéti hétvégére keresem locsolómat.

Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit akit leszophatok
Élvezésig
Ha érdekel írj!
Élvezésig
Ha érdekel írj!
Naponta többször,,Használható,,alázható,,,Nőt..keresek..
Hello!! Szopok, nyelek, nyalok, kuratok!! Valakik?? Akiket érdekel. Helyem van!! A passzív oldalon minden jöhet! A keményebb méretes pasikat kedvelem!! Érd-Bp. és a környékéről, írjatok üzit!
Miskolci szolgáit keresi perverz úr
BDSM aktív partnert keresek Budapesten , használható vagyok
Bdsm partnert keresek, közép-alföldi régió.
Keményen szopató, méretes, dákójú, pasikat keresek! Mély torkosan szopok, nyelem, nyalok is. Kúrható vagyok! Helyem van!! Érd-Bp. és környékén valakik???
Írj üzit!!

Vas megyéből keresek hölgyet.
A húsvéti hétvégére keresem locsolómat.

Nyíregyházán idősebb domináns szimpatikus párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok
Sub vagy sub világ felé nyitni vágyó nőt, feleséget, barátnőt keresek (párja tudtával, vagy tudta nélkül). Írj és találkozzunk
Sub vagy sub világ felé nyitni vágyó nőt, feleséget, barátnőt keresek (párja tudtával, vagy tudta nélkül). Írj és találkozzunk
Szia olyat keresek a ki heti egy alkalommal diszkréten és hosszú távon használná minden jóra , sub vagyok
Domina hölgyet keresek aki bisexre használna, parancsára szopnék.
Barátnőmnek keresek erősen domináns hölgyet, a barátnőm sub, mazohista ! Lehet idősebb, duci, bármilyen megoldás érdekes lehet !
Ma delkorul holgy aki tagitana, esetleg straponnal dugna?
Sub nőt keresek!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Fiatal(23), vékony, igényes bi srác vagyok. Férfiakat keresek akik szopatnának. Élvezés mehet arcra, szájba. Kényszerfrancia is ok. Anyagiaktól mentes. Helyem nincs, autoskalandra tudtok vinni.
110% diszkrécio adott, elvárt.
Helyileg Debrecen
110% diszkrécio adott, elvárt.
Helyileg Debrecen