Szub, mazo bibarátnőmnek keresek, domináns csajt, lehet kövér, idősebb mindegy, csak legyen kitartó !
Sziasztok használható vagyok , ribancot lennék , használj akár dobj be a közösbe és így tovább
Alázható SUB ribancot keresek mindenféle jóra!
Vékony, alacsony srácot keresek alárendelhetöt. Hétvégén, Dél pest megye előny.
Nyíregyházán idősebb érzéki irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Domina hölgyet vagy férfit keresek szegeden
Domina hölgyet keresek aki bisexre kényszeritene kedvére
Extrém kövér, 200 kg körüli hölgyet szolgálnék.
Sziasztok
Budapesten keresek Egy perverz Hölgyet(Dominàt) vagy esetleg egy Pàrt! Szeretem az ilyen jàtèkokat! Van egy hosszú Liste,hogy mit szeretnèk! Bdsm partnert
Ha érdekel a dolog kèrlek írj nyugodtan a többit privátban
Budapesten keresek Egy perverz Hölgyet(Dominàt) vagy esetleg egy Pàrt! Szeretem az ilyen jàtèkokat! Van egy hosszú Liste,hogy mit szeretnèk! Bdsm partnert
Ha érdekel a dolog kèrlek írj nyugodtan a többit privátban
Békés megyében aktív pasi mára?
Lenne kedve AKTÍV pasiknak, ma estefele eljönne hozzám, és jól megszopatni, nyeletni velem a gecit, Nyalatná a popsiját, kúrható vagyok. A passzív oldalon mindenben benne vagyok, HELYEM van. Írj Üzit. Érd_Bp. és környék, de jöhetsz bárhonnan... Írj egy üzit... Nem baj, ha jó nagy a farlad, sőt!
Domináns Hölgyeknél vagy párnál meztelenül takarítanék.
Van itt Borsod megyei domináns lány/nő aki használhatna arra mire csak akar? Nincs tabu, élje ki magát rajtam. Vagy akár videóhívásban is irányíthatja a cselekedeteim.
Pesten szopna vki?
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn, utazni tudok! Ápolt normális domináns férfi vagyok! Sziasztok
Pasikat keresek, akik szopatnának, ma, holnap, vagy bámikor! Hely van! Érd-Bp? valaki, valakik?? Szopok, nyelek, popsit nyalok, imádom, ha dugnak?? Írjatok üzit!
Hölgyet párt keresek közös élvezetes játékokra (fistingre) is
Holgyet esetleg part keresek. Fenektagitas, analis jatekokra. Tapasztalatom van boven.
Dorogon keresek valakit,aki kézzel vagy valamilyen eszközzel elverné a seggem.Elsősorban idősebb úr személyében.
A húsvéti hétvégére keresem locsolómat.