BDSM témához keresek mazot, esetleg switch partnert.
Szerintem valakivel keversz
(Ez egy válasz SzexMánia37 üzenetére (2024. 05. 04. szombat 02:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 04. szombat 02:04

Meg volt rá az esélyed, de hosszas emailezgetés után szó nélkül eltüntél

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Penteken egy csinos holgyike (nem segitek sracok talaljatok magatoknak
) jol szettagitja a fenekem. A szeanasz utan szivesen dugatnam tovabb Budapesten csinos lannyal, vagy bi ferfitagu parral. Irjatok batran!

Sziasztok, 21 éves Szolnoki switch fiú vagyok. Análtágításhoz keresnék lányt vagy transzt. Fiút csak akkor ha az én korosztályomból van. Ha kell, kölcsönösen is mehet
Sziasztok!
Keresnénk olyan, FIATAL (20-29 kozotti) férfit, aki Dom beállítottságú és szívesen csatlakozna egy kezdő fiatal párhoz, ahol a pár női tagja sub.
Ha magadra ismertél keress minket privátban.
Keresnénk olyan, FIATAL (20-29 kozotti) férfit, aki Dom beállítottságú és szívesen csatlakozna egy kezdő fiatal párhoz, ahol a pár női tagja sub.

Ha magadra ismertél keress minket privátban.
Holnap reggel kb 8-9 között szopnék lajosmizsén
Elôtte és/vagy utána szájbahugyozhatsz
Helyem van, de csak 9ig
Igény szerint ki is nyallak
Elôtte és/vagy utána szájbahugyozhatsz

Helyem van, de csak 9ig
Igény szerint ki is nyallak
Meg volt rá az esélyed, de hosszas emailezgetés után szó nélkül eltüntél
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 28. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 28. vasárnap 08:45

Törölt felhasználó (4662768)

Tagitast oklozest popsi baszast kedvelő novel ismerkednek csak annyi a vágyam ápolt nagy pina legyen
Van itt olyan (Borsodi) nő aki kikötözne, bekötné a szemem és a szám és azt tenne velem amit csak ő akar? (Nincs tabu)
Sziasztok nagyon szívesen kényeztetnék más feleségét barátnőjét.. Te csak dölj hátra a székben és nézd ahogy két idegen. 44 45 éves átlagos pasi dugja elöted a párod. Vagy ha az jobban izgatna autós találkozó is lehet, csak félre állsz egy megbeszélt eldugott helyen és mi belogatjuk a farkunkat a párodnak az ablakon, Utána bepucsit és megdugjuk. Nem kel ismerkedni beszélgetni ha minden megvolt simán elhajtotok. Írj privit
Békéscsaban és Békés megyeben keresek domina nőt, domináns part, domináns pasit, aktív pasikat (borotvált nagyobb méret előny) szexre. Izgat a női ruha, kirúzsozott száj, orális szex,arcra élvezés, csúnya beszéd, megalázás, köcsög szerep, kurva szerep. Helyem nincs.
Dorogon keresek valakit,aki kézzel vagy valamilyen eszközzel elverné a seggem.Elsősorban idősebb úr személyében.
SUB pasi ismerkedne ! minden megoldás érdekel pasi, pár , csaj
Imádom ha irányítanak használnak !

Imádom ha irányítanak használnak !
Zala megyei oklozheto tagithato novel ismerkednek nem gond ha irányító típus vagy éljük meg közösen a vágyainkat nyitott pasi vagyok meretem 18/7
SUB hölgyet, párt keresek
Használat
Alázás
Fájdalom
A legjobb ha mind a három, de külön külön is átélhetjük.
Használat
Alázás
Fájdalom
A legjobb ha mind a három, de külön külön is átélhetjük.
Tagitast oklozest popsi baszast kedvelő novel ismerkednek csak annyi a vágyam ápolt nagy pina legyen
Miskolci, domináns pár, játszópartnerét keresi. ha nem csak sub de mazo is vagy, az előny.
Szegeden keresek domináns nőt, vagy párt, minden megoldás érdekel, nagyon perverz vagyok.
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Miskolci engedelmes szolgáim várom lakásomba