Engedelmes szolgát keresek Miskolcon
Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Mai napra keresem partnerem, partnereim Budapesten. Olvass adatlapot. Olyan jelentkezzen, aki valóban erre vágyik, nyafogas mentesen. Squirt élvezet garantálva, ha jössz!
Budapesten pénteken napközben találkozni tudó/merő csinos lány vagy párt keresek. Tapasztalt srác vagyok. Sttapont imádom, és van elektro sokkolóm amit szívesen kipróbálnék puncin/cicin is!Írj/írjatok bátran.
Sziasztok!
Pároknál,nyaló szolga státuszt,betöltenék. Ápolt,inteligens pasi.
Domináns aktivat keresek
Alázatos szolgat keresek kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km km max
Budapesten pénteken napközben találkozni tudó/merő csinos lány vagy párt keresek. Tapasztalt srác vagyok, imádom az extrém dolgokat. Strapon a kedvencem! Nagyon ritka, de hátha találok itt olyan lányt aki alaposan megdugna egy felcsatissal. Írj/írjatok bátran.
Budapesti bi sub srác kalandozna hétvégen vagy munka után, párok>hölgyek>srácokkal is ismerkednék!
Üdvözlet
Zalaegerszegen vagy a környéken keresek kiszolgálhato partner ,akinél házi kedvenc lehetek,
bevásárlás,soförködés, házi inaskodás a kiszolgáltatott szexuális játszadozások mellett
Zalaegerszegen vagy a környéken keresek kiszolgálhato partner ,akinél házi kedvenc lehetek,
bevásárlás,soförködés, házi inaskodás a kiszolgáltatott szexuális játszadozások mellett
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Szia! Tamás vagyok, bajai. Január utolsó és február első hetén szabadságon lesz, lenne időm utazni, ismerkedni. 99% ban elég elfoglalt vagyok, de ez most megváltozik. Keresek egy Társat, akivel hosszabb távú célom is lenne. Ha van kedved, írj, örömmel ismerkedem, nem csak online. Szerintem sok beszélgetés után kiderül, hogy mik leszek a között pontok. Nem sex partnert keresek, attól többet. Szép és izgalmas napot!
BDSM csak a hálószobában, egyébkén egyenrangú bánásmód az ideális számomra..... Részletek majd személyesen.

Szombathelyi Lányt vagy Nőt kersek aki análisan meg újjazna kitágítana és felcsatolhatóval megdugna.45é. análisan szűz pasi vagyok aki szeretné átélni a Strap-on szex élményt amikor egy Nő alaposan megkefél.
Szia! Mikor lehet a talpad közelébe jutni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 18. szombat 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 18. szombat 15:05
Törölt felhasználó (4769352)

Lábfétis kedvelő / lábimádó / alárendeltebb pasikkal foglalkozna a talpam...
Baranyából keresek kikötözős játékhoz oktatót
Lábfétis kedvelő / lábimádó / alárendeltebb pasikkal foglalkozna a talpam...
Skype?Irányítana valaki?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Elektro sokkolómat kipróbálnám puncin / cicin is, illetve Hölgyet /Párt keresek akivel játszadozhatnánk. És a lehetetlen: straponos lány? Imádom!