Kezdő bi pasiként keresek párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém 60km-es környékéről irjatok, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
Sziasztok! Ma késő este keresünk fiatal srácot Pápa környékén.
Exhibicionistát keresek aki szabadban utasításaimra feladatokat hajtana végre. Dabas ujhartyán környéke
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék hölgyekhez vagy párokhoz alárendelt szerepben.
25 éves helyes,ápolt, rendes fiú vagyok .
Helyileg Budapest.
Szívesen csatlakoznék hölgyekhez vagy párokhoz alárendelt szerepben.
25 éves helyes,ápolt, rendes fiú vagyok .
Helyileg Budapest.
Sziasztok,
Budapesti, tapasztalt bullként keresek párokat, lányokat akik erre vágynak.
D,
Budapesti, tapasztalt bullként keresek párokat, lányokat akik erre vágynak.
D,
Sziasztok
Nem tudom mennyi esély van erre, de Szegeden keresnék olyan Domináns hölgyet aki bevezetne ebbe a világba, lehetőleg ne a pénz legyen az előtérben
Ha valaki ismer ilyen hölgyet Szegeden az legyen szíves írjon vagy ha magadra ismertél írj.
Nem tudom mennyi esély van erre, de Szegeden keresnék olyan Domináns hölgyet aki bevezetne ebbe a világba, lehetőleg ne a pénz legyen az előtérben
Ha valaki ismer ilyen hölgyet Szegeden az legyen szíves írjon vagy ha magadra ismertél írj.
Sziasztok!Vas megyében keresem azt a Lányt vagy Nőt aki felhúzna a felcsatolhatójára és alaposan megkefélné a még szűz hátsómat.Nagyon vágyom már arra,hogy a Női nem kénye kedve szerint uralkodjon rajtam a műfarkával.Szeretném megtapasztalni végre már milyen érzés így faszra húzva lenni.
Ózd környékén 40 km és korzeteben alazok
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Domináns srác keresi belevaló szub partnerét, vagy olyan párt, ahol legalább a hölgy szub szerepben van.
Passzív Bi mazo pasiként, kevés tabuval keresek Hölgyet, urat, párt játszótársamnak Tolna megyében. Helyem van.
Orál, anál, CBT, játékokra.
Privin, vagy üzenetben kérem a jelentkezéseket.
Köszönöm!
Orál, anál, CBT, játékokra.
Privin, vagy üzenetben kérem a jelentkezéseket.
Köszönöm!
Submissive 29 éves, átlagos testalkatú fiú vagyok. Hetero alapon szolgálnék párt vagy hölgyet. Izgat a kiszolgáltatottság, dominancia. Engedelmes vagyok és szeretem a bdsm eszközöket. Budapest és környékén keresek, utazni tudnék.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony fiú vagyok.
Somogy -Zala megyében keresek domináns pasit.
Soproni párral vagy nővel ismerkednék
Alázatos szolgat keresek
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Sziasztok! Olyan partnert keresek, aki valóban tudja mit jelent a bdsm! Aki tisztában van a vágyaival és van bátorsága azokat megélni. Tapasztalt, domináns 40-es férfi vagyok. Csak a fantáziánk szab határt! Kizárólag nőt keresek!
Sziasztok!
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli a kicsit különlegesebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, plug,kötözés stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.