Partnerem születésnapi meglepetésére keresek alárendelt PÁRT, biszexualitás mindkét részről elvárt!
Csürörtökön 12 órától a 13. kerben, csak akkor és csak ott tudunk fogadni benneteket. Erősen BDSM jellegű randi, partnerem kiszolgáltatott helyzetét kell kihasználni, de csakis az én utasításaimnak megfelelően. Az önálló gondolatokat hagyjátok otthon!
Kérem csak komoly szándékkal keressetek, csak akkor, ha a feltételeim megfelelőek. Nincs de, meg ha, meg nem lehetne-e! Az a felállás, amit leírtam.
Nő: 44év, 172 cm, 60 kg, Férfi: 47 év, 182 cm, 110 kg.. Korban hasonlót vagy fiatalabbat keresek. Nincs kávézgatás, csak amit én megengedek.
Csürörtökön 12 órától a 13. kerben, csak akkor és csak ott tudunk fogadni benneteket. Erősen BDSM jellegű randi, partnerem kiszolgáltatott helyzetét kell kihasználni, de csakis az én utasításaimnak megfelelően. Az önálló gondolatokat hagyjátok otthon!
Kérem csak komoly szándékkal keressetek, csak akkor, ha a feltételeim megfelelőek. Nincs de, meg ha, meg nem lehetne-e! Az a felállás, amit leírtam.
Nő: 44év, 172 cm, 60 kg, Férfi: 47 év, 182 cm, 110 kg.. Korban hasonlót vagy fiatalabbat keresek. Nincs kávézgatás, csak amit én megengedek.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?
Sziasztok .... Hölgyet keresek , aki szereti a domináns stílust és szereti használni - alázni a férfit ..... Sub vagyok és van már tapasztalatom pár dologban ..... ( Én: 45 éves , 180 cm magas , 80 kg , rövid barna haj és kék szem ) ..... Az alábbiakat megvalósíthatja rajtam : arcraülés , kényszernyalatás ( punci-popsi ) , lábimádat mezítláb - magassarkúban ( lábfejcsókolás,talpnyalás ) , taposás ( mezítláb - magassarkúban ) testen és arcon , köpködés szájba vagy lábfejről lenyalatás , számba történő wc-zés ....stb .... Párok is jelentkezhetnek , ahol a hölgy a párja jelenlétében alázna , vagy párja használata után nyalatná magát ..... Veszprém megyei vagyok
Aláz szolgat keresek kor alkat nem szamit nőt párt ffit
Domináns párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Keressél minket! Ilyen pasit keresünk
Keressél minket! Ilyen pasit keresünk
(Ez egy válasz Napraforgó. üzenetére (2025. 06. 21. szombat 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 21. szombat 21:34

Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van
Nimfomanias not okloznem vágyai szerint
Nőt párt ffit keresek játékokra arló 40km korzeteben kor alkat nem szamit légy szolga
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van
29 éves budapesti szub mazóként keresnék CBT-re egy domináns partnert. Másra is nyitott vagyok ha úgy alakul de a CBT lenne az elsődleges
Perverz Aktív pasival ismerkednék Dabas és környékén , olyan pasast keresek aki szeretne használni volna kedve videókat fotókat készíteni szex közben és hab a tortán ha perverz
SUB vagyok
Privátba írj köszi

Privátba írj köszi
Szegeden keresek domina nőt vagy bi párt
Sziasztok! Párként keresünk mazó beállítottságú fiatal fiút! Pápa és környéke!
Sziasztok!
Szub/mazo hölgyekkel ismerkednék. :*
Szub/mazo hölgyekkel ismerkednék. :*
Punci popsi oklozesre keresek egy gátlástalan nőt Zala vas Somogy megye hatalmas nagy ouncira vagyom ha szereted a tagitos játékokat várom jelentkezesed meretem 18/7
Sziasztok! Olyan partnert keresek, aki valóban tudja mit jelent a bdsm! Aki tisztában van a vágyaival és van bátorsága azokat megélni. Tapasztalt, domináns 40-es férfi vagyok. Csak a fantáziánk szab határt! Kizárólag nőt keresek!
Sziasztok!
Egymast szetető sub part keresek.
Akik szeretnének "hasznaáva" lenni.
Hosszútávon.
Egymast szetető sub part keresek.
Akik szeretnének "hasznaáva" lenni.
Hosszútávon.
Milyen szó az hogy csikintanának?