Sziasztok!Szombathelyi pasi keres olyan perverz extrém Nőt Vas megyében aki alaposan megújjazna,kitágítana és megdugna felcsatolható műfasszal egy szűz feneket.Arra vágyom ,hogy egy Nő elkapjon és megdugjon mint egy ribit.Felcsatolt műfarkaddal megtanítanál szopni,hogy utána jól meg is basz vele.Tövig húznál bele a farkadba,hogy megtudjam milyen is az amikor egy ribit megdugnak alaposan.
Pasikat keresek szinte korhatár nélkül (18-75). Mindent vállalok.... extrém-perverz vágyakat is teljesítek. Jöhetsz egyedül haverekkel vagy vihettek.... Nagy mellekkel rendelkezem, ápolt diszkrét független 45-ös nö vagyok. Irjatok
Nem értem melyért engedik a profi fizetős hirdetéseket itt .
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 19. kedd 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 09:36
Törölt felhasználó (4781609)
Pasikat keresek szinte korhatár nélkül (18-75). Mindent vállalok.... extrém-perverz vágyakat is teljesítek. Jöhetsz egyedül haverekkel vagy vihettek.... Nagy mellekkel rendelkezem, ápolt diszkrét független 45-ös nö vagyok. Irjatok
Egy SUB csajt nőt keresek hosszútávra!!!!
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
ZALA megyébe keresek 2 dom beállítottságú, hetero, ápolt, intelligens, normális pasit. Személyes találkozó mindenképpen szükséges, ennek tudtaába jelentkezz.
ZALA megyébe keresek 2 dom beállítottságú, hetero, ápolt, intelligens, normális pasit. Személyes találkozó mindenképpen szükséges, ennek tudtaába jelentkezz.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Sub nevelhető csajt keresek!
Két férfi csinos sub nöt keres hármas partyhoz.
Eger Gyöngyös miskolc vonalon hetero sportos dominans sracot kerseke aki kiverné bi srác szájába. Alázhatsz, szajba hugyozhatsz. Vagy le is szopatsz keményen, de nem feltétel. Jol jar mindeki, írj ha magadra ismersz és vállalod
SUB lány gondolom azóta sincs itt
Nyalószolgának jelentkezem.
Szombathelyi 46 é. pasi keresi azt a Vas megyei bevállalós Lányt vagy Nőt aki elkapna felcsatolt műfarokkal és megdugná a szűz hátsómat.Át szeretném már élni egyszer azt az érzést amikor a Női nem tűzne fel a műfarkára és alaposan megdugna.
Sub férfit keresek párommal szegeden !!!
Szívesen ismerkednék Veletek.
(Ez egy válasz Falo10 üzenetére (2025. 08. 25. hétfő 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Olyan partnert keresek, aki valóban tudja mit jelent a bdsm! Aki tisztában van a vágyaival és van bátorsága azokat megélni. Tapasztalt, domináns 40-es férfi vagyok. Csak a fantáziánk szab határt! Kizárólag nőt keresek!

Michala