Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Ismét keresek!!!
2026 02.27-28 án a Balcsi déli partján leszünk több napra a Sub "lányommal". Tudnánk élvezni bi v. kíváncsi heteró kevés tabuval rendelkező, "használatot" élvező, hölgy aktív részvételét, lányos játékokra is.. Perverz Sub bi urak is írhatnak (ha mond valamit a CBT),, pisi (lányoknak is), lábimádat kötelező, (uraim! a lány nem TSZ. konyha v. ingyen kurva,....tudjad hogy mit tudsz és mit akarsz. Mindezt szeretném olvasni!)! Az úrias, "megbasznám", "megszopatnám", ...... tartalmú igénytelenséggel, még csak esélyed sincs (adatlap nélkül meg legfőképp nincs)! Csinálj egy "élvezetes" kirándulást! Legyél nyitott, bevállalós, és ne legyen sok tabud!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Ha nem tudsz v. nem akarsz utazni, v. a bátorság kevés a találkozáshoz, NE is írj!!Í!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!
2026 02.27-28 án a Balcsi déli partján leszünk több napra a Sub "lányommal". Tudnánk élvezni bi v. kíváncsi heteró kevés tabuval rendelkező, "használatot" élvező, hölgy aktív részvételét, lányos játékokra is.. Perverz Sub bi urak is írhatnak (ha mond valamit a CBT),, pisi (lányoknak is), lábimádat kötelező, (uraim! a lány nem TSZ. konyha v. ingyen kurva,....tudjad hogy mit tudsz és mit akarsz. Mindezt szeretném olvasni!)! Az úrias, "megbasznám", "megszopatnám", ...... tartalmú igénytelenséggel, még csak esélyed sincs (adatlap nélkül meg legfőképp nincs)! Csinálj egy "élvezetes" kirándulást! Legyél nyitott, bevállalós, és ne legyen sok tabud!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Ha nem tudsz v. nem akarsz utazni, v. a bátorság kevés a találkozáshoz, NE is írj!!Í!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Kecskeméti domináns nőt, vagy párt keresek.
Sziasztok!
Ózdon keresek formás kemény farkú aktív pasit akár most is.
Helyem van.
Ózdon keresek formás kemény farkú aktív pasit akár most is.
Helyem van.
Sziasztok! Hajdúsámson környékén akar valaki fiut szopatni? Spermát nyelem, alázhatsz is. Helyem nincs, autoval tudsz felvenni. Részleteket privátban
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is.
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Bár vannak korlátaim, vallom, az ember sohase mondja, hogy soha. Amúgy meg mi az, hogy "perverz"?!?
Jut eszembe, az se lenne ellenemre (sőőőt!), ha többedmagammal lennék tanuló, bármelyik oldalt tanulgatva..
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is.
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Bár vannak korlátaim, vallom, az ember sohase mondja, hogy soha. Amúgy meg mi az, hogy "perverz"?!?
Jut eszembe, az se lenne ellenemre (sőőőt!), ha többedmagammal lennék tanuló, bármelyik oldalt tanulgatva..
Ne általánosíts!
Valahogy nem tudlak sajnálni, te választottad ki az illetőt! Mindig az élet a legnagyobb rendező! "Ki mint vet, úgy......".
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2026. 02. 13. péntek 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos mivel itteni jó szokás szerint, nem jött el az illető az alábbi dologra, ezért ma estére SOS keresünk pasit! A korábban kiírt dologra! “Erőszakosabb szerepjátékra(megerőszakolós szerepjátékra) keresek egy barátnőmnek. Domináns pasit! Fontos, hogy ne “féljen hozzányúlni” a csajszihoz! Érdeklődni privátban!”
Sajnos mivel itteni jó szokás szerint, nem jött el az illető az alábbi dologra, ezért ma estére SOS keresünk pasit! A korábban kiírt dologra! “Erőszakosabb szerepjátékra(megerőszakolós szerepjátékra) keresek egy barátnőmnek. Domináns pasit! Fontos, hogy ne “féljen hozzányúlni” a csajszihoz! Érdeklődni privátban!”
Sziasztok szeretnek meg ismerkedni értelmes nyitott fisting kedvelő nővel
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Alázatos szolgat keresek
Erőszakosabb szerepjátékra(megerőszakolós szerepjátékra) keresek egy barátnőmnek. Domináns pasit! Fontos, hogy ne “féljen hozzányúlni” a csajszihoz! Érdeklődni privátban!
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Két férfi csinos sub nőt keres
Valamint lábimádóként keresek höllgyeket esetleg sovány pasikat akik szeretik ha kiverik a talpukra és kényesztetik labfejet talpat ha létezel írj rám leg jobb lenne Komárom környékérol de 100km körzet belefér
Dominansként keresek submisív alanyokat höllgyet vagy biszex pasit persze sovanyat vékonyat ha létezel írj rám light s/m játekokra
Sziasztok!
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
Bár vannak korlátaim, vallom, az ember sohase mondja, hogy soha. Amúgy meg mi a fene az, hogy "perverz"?!?
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
Bár vannak korlátaim, vallom, az ember sohase mondja, hogy soha. Amúgy meg mi a fene az, hogy "perverz"?!?
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Olyan hölgyet keresnék elsősorban webkamos akcióra, akinek online szolgája lehetnék. Ha esetleg lehetőség nyílik rá akkor persze élőben is

umapati