maradjon máskorra is kép! nem kell ennyire?! :)))
a végén meg lepukkan a topic mert nem lesz kép! :))) (Ez egy válasz .M.A.N. üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
a végén meg lepukkan a topic mert nem lesz kép! :))) (Ez egy válasz .M.A.N. üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha kértek még akkor szóljatok és bocsi az elrontott képekért!
nagyon jók a képek, csak szépen fokozatosan kell adagolni, mert nem gyűzünk velük betelni! a hibás képeket meg próbáljuk kijavítani!
(Ez egy válasz .M.A.N. üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz .M.A.N. üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
oké bocsi nem tudtam hogy nem lehet egyszere ennyit berakni!
Akkor itt van egy link, az egyik cimbim építése
Nem olyan egyszerű, és olcsó építeni egy rendes szekeret:
Fiesta 2.1 ZETEC turbo
Nem olyan egyszerű, és olcsó építeni egy rendes szekeret:
Fiesta 2.1 ZETEC turbo
szakértő kezek a tunningolt verdák mosásához:
nem hidd el nem arról van szó! csak ha vannak szöveges hsz.-ek, akkor a képek miatt hátra kerülnek és esetleg nem reagálnak rá! de ha úgy csinálod a képek beillesztését, hogy egy hsz.-be többet illesztesz be akkor az más! tudod 1 hsz.-be több képet is be lehet szúrni!
(Ez egy válasz .M.A.N. üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
oké akkor máskor többet rakok egybe idájig még azt se tudtam hogy tudok képet be rakni mostmár szt is tom hogy 1 hsz-be többet is lehet köszi az infokért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 10:36
Törölt felhasználó (69371)
nem hidd el nem arról van szó! csak ha vannak szöveges hsz.-ek, akkor a képek miatt hátra kerülnek és esetleg nem reagálnak rá! de ha úgy csinálod a képek beillesztését, hogy egy hsz.-be többet illesztesz be akkor az más! tudod 1 hsz.-be több képet is be lehet szúrni!
nem mindig sikerül egy hsz-be több képet berakni, először próbáld ki a próba-avagy a képfeltöltés gyakorlása topicban
(Ez egy válasz .M.A.N. üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 10:40
oké akkor máskor többet rakok egybe idájig még azt se tudtam hogy tudok képet be rakni mostmár szt is tom hogy 1 hsz-be többet is lehet köszi az infokért!
Oké kifogom probálni de Ti meg nézzétek meg ezt itt minden van tuning,nő tehát minden ami kell!
http://auto.videobomb.hu/video/Tuning_Show__-
link:ctrl+c-->url beszúrása:ctrl v-->utána megkérdezi: mi a link neve: ide kedved szerint írhatsz bármit,amikor elküldöd a hszt, ez kéken jelenik meg, innen tudjuk, hogy rákatt:)
(Ez egy válasz .M.A.N. üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
itt is a téma ADMIN-ságra fáj a fogad? direkt szopatsz engem?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 10:53
link:ctrl+c-->url beszúrása:ctrl v-->utána megkérdezi: mi a link neve: ide kedved szerint írhatsz bármit,amikor elküldöd a hszt, ez kéken jelenik meg, innen tudjuk, hogy rákatt:)
oké bocsi mégegyszer hogy itt bénázok nem régota járok ide és még ilyeneket nem tudtam.Nagyon köszönöm hogy segítettetek mindenbe!!!

Gina B