Hát akkor legyen legalább egy igazi szépség is ebben a topikban... :)
ÉN IS,DE IGY NEM OLYAN SZÉP.
(Ez egy válasz Chaos üzenetére (2007. 02. 26. hétfő 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

hehe

én ilyen kocsit szeretnék

Mindenkit , csak nem kommentezik.
Azért van 1-2 tűsarkús csaj , amelyik a motorháztetőn fekszik , vagy ül ... hát nem tudom.
Én kocsim lenne : 1. nem mehetne fel rá , 2. eltörném a lábát :D
Azért van 1-2 tűsarkús csaj , amelyik a motorháztetőn fekszik , vagy ül ... hát nem tudom.
Én kocsim lenne : 1. nem mehetne fel rá , 2. eltörném a lábát :D
egyébként azt hittem, hogy senki nem nézi a képeket amiket felteszek! gondoltam nem fogok feltenni többet, de ugylátom valakit csak érdekel!
nem véletlen tettem be :))))))
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 26. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan jó a csaj,hogy a kompit csak másodszorra vettem észre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 26. hétfő 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 26. hétfő 16:50

Törölt felhasználó (69371)

Ilyen garázsnak örülnék!

Hát igen tud valamit a honda
aki erre azt mondja, hogy csúnya, annak rossz a szépérzéke!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 26. hétfő 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 26. hétfő 10:46

Törölt felhasználó (69371)

hát én Honda Legend-el is megelégednék! Fúú szerintem a legszebb belsejű autó amit eddig láttam! (az új Legend) és kívülről sem csúnya!
hát én Honda Legend-el is megelégednék! Fúú szerintem a legszebb belsejű autó amit eddig láttam! (az új Legend) és kívülről sem csúnya!
A magyarországi autópiac 15 éves,ennek is fejlődnie kell /persze anyagiakban is/-de gondolkodásmódban főleg.Sokat jártam svájcban,ott az emberek jó autóval akarnak járni,és nem feltűnővel/kivéve a gyűjtők persze/,mert oda Aston Martin kell hogy észrevegyenek.A "szürke" imprezákról tényleg csak a hozzáértő mondja meg hogy valójában mi is,ja meg ha a 18%-os emelkedőn lazán kapcsolgat felfelé.