A szériatartozékról jut eszembe!
Régen mikor a Swift-et árulták kb. 97-98-ban, akkor volt egy kedvezmény, hogy: "csak most 200 eFt kedvezménnyel!"
Erre mondtam én azt, hogy inkább ajándék koporsót adnának hozzá, az árba úgyis belefér! Aztán később rájöttem, hogy azért nem adnak hozzá koporsót, mert ütközés hatására úgyis a bentülőkre formálódik a karosszéria, így azzal együtt el lehet őket temetni!
(remélem nem voltam nagyon morbid, de ez a magyar valóság)
Régen mikor a Swift-et árulták kb. 97-98-ban, akkor volt egy kedvezmény, hogy: "csak most 200 eFt kedvezménnyel!"
Erre mondtam én azt, hogy inkább ajándék koporsót adnának hozzá, az árba úgyis belefér! Aztán később rájöttem, hogy azért nem adnak hozzá koporsót, mert ütközés hatására úgyis a bentülőkre formálódik a karosszéria, így azzal együtt el lehet őket temetni!
(remélem nem voltam nagyon morbid, de ez a magyar valóság)
mi van kisköcsög elég pontot szereztél?

Hát akkor legyen legalább egy igazi szépség is ebben a topikban... :)
ÉN IS,DE IGY NEM OLYAN SZÉP.
(Ez egy válasz Chaos üzenetére (2007. 02. 26. hétfő 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

hehe

én ilyen kocsit szeretnék

Mindenkit , csak nem kommentezik.
Azért van 1-2 tűsarkús csaj , amelyik a motorháztetőn fekszik , vagy ül ... hát nem tudom.
Én kocsim lenne : 1. nem mehetne fel rá , 2. eltörném a lábát :D
Azért van 1-2 tűsarkús csaj , amelyik a motorháztetőn fekszik , vagy ül ... hát nem tudom.
Én kocsim lenne : 1. nem mehetne fel rá , 2. eltörném a lábát :D
egyébként azt hittem, hogy senki nem nézi a képeket amiket felteszek! gondoltam nem fogok feltenni többet, de ugylátom valakit csak érdekel!
nem véletlen tettem be :))))))
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 26. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan jó a csaj,hogy a kompit csak másodszorra vettem észre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 26. hétfő 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 26. hétfő 16:50

Törölt felhasználó (69371)

Ilyen garázsnak örülnék!
Hát igen tud valamit a honda

orgazmus
Morgana