Nagyon jo technikai ujitásokat mutat be ez a kép:
Van akinek az autó nem csupán közlekedési eszköz,hanem az önkifejezés eszköze is.Ezért vesz valaki pl. Dodge Durangót,aminek a platóméretéhez képest a fogyasztása kb. 20 liter/város elég eszelős.De ugyanígy azok a fiatalok,akik minden vagyonukat /+ esetleg hitel is/ egy általuk státusznak tartott autóra költik,úgy érzik hogy ezzel belépőt nyernek valami magasabb társadalmi kategóriába,pedig anyagi helyzetük maximum az általuk lenézett suzuki fenntartására sem mindíg elég.Őket péntek és szombat este látni főleg az utakon,hörgő kipufogóval dübörgő basszussal,és ha kétezerért tankol a kútnál,azt úgysem tudja senki a kutason kívül.-Mielőtt ezt magára veszi bárki,közlöm hogy nem a jelenlevőkre gondoltam,hisz nem ismerem őket.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 10. szombat 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 13:15

bárkinek aki a benzinfalókat szereti, nem értem miért, és soha nem tudtam felfogni, hátha tud rá valaki válaszolni

majdnem igazad van! :)
én kiskoromtól a BMW-t szeretem, mondjuk most sem vagyok öreg! de erről már meséltem, hogy akor eldöntöttem, hogy amint tehetem BMW-m lesz!
mik a különbségek:
- 5000 Ft-ért szoktam tankolni :)
- nem szól a tuc-tuc zene hangosan, mert nem szeretem, inkább reggae és rap :)
- valóban a dob miatt hangos az autó, de csak mértékkel szép muzsikával szól :)
- és ami a legfontosabb, hogy nem csak pénteken és szombaton járok vele, mert én azzal járok dolgozni is :)
remélem nem sértettem meg senkit :))))))) (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 10. szombat 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 16:28
én kiskoromtól a BMW-t szeretem, mondjuk most sem vagyok öreg! de erről már meséltem, hogy akor eldöntöttem, hogy amint tehetem BMW-m lesz!
mik a különbségek:
- 5000 Ft-ért szoktam tankolni :)
- nem szól a tuc-tuc zene hangosan, mert nem szeretem, inkább reggae és rap :)
- valóban a dob miatt hangos az autó, de csak mértékkel szép muzsikával szól :)
- és ami a legfontosabb, hogy nem csak pénteken és szombaton járok vele, mert én azzal járok dolgozni is :)
remélem nem sértettem meg senkit :))))))) (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 10. szombat 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Van akinek az autó nem csupán közlekedési eszköz,hanem az önkifejezés eszköze is.Ezért vesz valaki pl. Dodge Durangót,aminek a platóméretéhez képest a fogyasztása kb. 20 liter/város elég eszelős.De ugyanígy azok a fiatalok,akik minden vagyonukat /+ esetleg hitel is/ egy általuk státusznak tartott autóra költik,úgy érzik hogy ezzel belépőt nyernek valami magasabb társadalmi kategóriába,pedig anyagi helyzetük maximum az általuk lenézett suzuki fenntartására sem mindíg elég.Őket péntek és szombat este látni főleg az utakon,hörgő kipufogóval dübörgő basszussal,és ha kétezerért tankol a kútnál,azt úgysem tudja senki a kutason kívül.-Mielőtt ezt magára veszi bárki,közlöm hogy nem a jelenlevőkre gondoltam,hisz nem ismerem őket.
Mivel foglalkozol.
szervíz technikus vagyok (ipari elektronikai)
Iskolabusz a későn kelőknek!

kibebaszott qrva faxxa!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 10. szombat 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez se itthon készült fotó!

na látod a 7.-et???????
na az az enyém! :))))) (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 10. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
na az az enyém! :))))) (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 10. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ezek F50-esek igaz??? vagy F40-esek?
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 10. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg a másodikban ülök,látom ma se nyomsz le!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 17:04
Törölt felhasználó (69371)

na látod a 7.-et???????
na az az enyém! :)))))
na az az enyém! :)))))
Annyira nem ismerem ezt a kategóriát.Mért is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 17:05

ezek F50-esek igaz??? vagy F40-esek?
Pedig Te vezeted a másodikat! Azért nem ismered, mert nem japán! :) Gondolom egy NSX jobban kellene! Na megyek, buli lesz! Szét drift-elem az utakat! :)))
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 10. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt neked küldöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 17:08

Pedig Te vezeted a másodikat! Azért nem ismered, mert nem japán! :) Gondolom egy NSX jobban kellene! Na megyek, buli lesz! Szét drift-elem az utakat! :)))

Bocs de el kellet mennem dolgozni így most jutottam el hogy elolvashassam a nemkem irt válaszokat. tavaj összel sikerült a Suzukimat lecserélni egy nagyobb családi autót kerestem ezért a Peugeot 307 sw HDÍ -t választottam de mivel ahoz az 1,4-es motor kicsi az 1,6-os meg a biztosítása havi 15 ezer pluszt jelentett volna Cascoval Igy a gazdaságosság kedvéért vettem az egyel kissebb 206 sw HDI 1,4-est Pedig megtehettem volna mert a vételár megvolt a nagyobbra, de azért veszem a kocsit, hogy használjam nem azért hogy páváskodjak vele ezért nem értem minek a benzinfaló drága fentartásu batár.
a2-es audi meg 1-es bmw-mi? 1.4-es hdi motorral
Nem ijesztegetésként,de épp tegnap volt a kezemben egy Citroen C3 porlasztósor elosztóval /elektromágneses porlasztószelep/ami gallyra ment,120000 ft. darabja,tehát 480000 forint.Megértem a tulaj elkeseredettségét.Ennyit a modern dízeltechnikáról,amiről a szervízek bőszen hallgatnak,a kis fogyasztás ellenére ez igen lassan térül meg.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 01:15

Bocs de el kellet mennem dolgozni így most jutottam el hogy elolvashassam a nemkem irt válaszokat. tavaj összel sikerült a Suzukimat lecserélni egy nagyobb családi autót kerestem ezért a Peugeot 307 sw HDÍ -t választottam de mivel ahoz az 1,4-es motor kicsi az 1,6-os meg a biztosítása havi 15 ezer pluszt jelentett volna Cascoval Igy a gazdaságosság kedvéért vettem az egyel kissebb 206 sw HDI 1,4-est Pedig megtehettem volna mert a vételár megvolt a nagyobbra, de azért veszem a kocsit, hogy használjam nem azért hogy páváskodjak vele ezért nem értem minek a benzinfaló drága fentartásu batár.