nem nem a V-ről beszélek! de mind1! nem fogok magyarázkodni, annyira már nem izgat ez az oldal! sorry!
Asszem amit én láttam pár éwe az a le mans-i 24 óráson a merci bazi nagy repülése wolt...ez sem wolt kutya...
Azért megnézném melyik nyerné pl. Németországon vagy Svájcon keresztüli ágyúgólyó futamot. Egy sportautót nem pár száz méteres sprintre vesznek általában. Jó gyorsulást bármivel el lehet érni. Van egy ksipolák amit eddig - tudomásom szerint - még nem tudtak lenyomni. Na az se széria autó.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Senki sem állította hogy az a széttuningolt suzuki örökéletű!Sőt a pl. egy zárt pályán valószínüleg esélye sem lenne a ferrari ellen!De olyan jóleső dolog mikor lealáznak egy nagyképű milliomost egy 'suzuki a mi autónk"-kal.Neked nem esik jól?-Amúgy bárki építette azt a suzukit,értett hozzá!
(Ez egy válasz Dömidú üzenetére (2007. 07. 11. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 15:45
Azért megnézném melyik nyerné pl. Németországon vagy Svájcon keresztüli ágyúgólyó futamot. Egy sportautót nem pár száz méteres sprintre vesznek általában. Jó gyorsulást bármivel el lehet érni. Van egy ksipolák amit eddig - tudomásom szerint - még nem tudtak lenyomni. Na az se széria autó.
Érdekes magyar sajátosság,hogy egy autóhoz van közünk,és ezt utáljuk és nézzük le a legjobban.A suzukin kívül tudunk rajongani bármilyen autóért,amihez semmi közünk sincsen.-Dömidú nem rád értettem,ez most csak eszembe jutott!
Szerintem aki figyeli az látja,hogy mennyit
fejlődik a suzuki...persze most haza is beszélek
mert WagonR+ wan...
De sokat wezettem a régi sedan stiftet és arról sem mondhatok rosszat...kiwéwe a hátsó futómű lengéscsillapitása ami trééé...de kipróbáltam a 4x4-es SX4-et amitől elélweztem majdnm...tök süti a werda...
mert WagonR+ wan...
De sokat wezettem a régi sedan stiftet és arról sem mondhatok rosszat...kiwéwe a hátsó futómű lengéscsillapitása ami trééé...de kipróbáltam a 4x4-es SX4-et amitől elélweztem majdnm...tök süti a werda...
Akkor hoztam Kendnek egy-két szépséget...

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 21:12

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem aki figyeli az látja,hogy mennyit
mert WagonR+ wan...
mert WagonR+ wan...
Ez a járgány viszont megér egy külön hsz-t
Köszönöm a kedwességét Kisasszony...magát egyre jobban kedwelem...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szépek ezek a suzukik!!!Holtaláltad őket kindertójásba??
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiwáncsi lennék mely márkát faworizálod???
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 05:46
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Moncy elég kár volt ilyen szméttel felölteni a GG-t... Pfujj.. mutyoki..
Kinek a pap kinek a papné...
Lehet a segged vernéd a földhöz örömödben ha vmelyik a garázsodban állna?
(Ez egy válasz xTrancE üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 07:00
Lehet a segged vernéd a földhöz örömödben ha vmelyik a garázsodban állna?
(Ez egy válasz xTrancE üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Moncy elég kár volt ilyen szméttel felölteni a GG-t... Pfujj.. mutyoki..
Perszeeee.... Neked is találtam egy extra nagy tojásban:
2007. 07. 12. csütörtök 05:46
Suzuki a ti autótok. xxxxxxxxxx
( a hsz. többi része kimoderálva!):tom
Kisbarátom...elöször is beléd is
...másodszor leírhatnád a te márkádat...hátha én is tudok rá reagálni!!!!
(Ez egy válasz Satyak üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 10:31
...másodszor leírhatnád a te márkádat...hátha én is tudok rá reagálni!!!!
(Ez egy válasz Satyak üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Suzuki a ti autótok. xxxxxxxxxx
senna azért mászott el a mclarentől anno,hogy versenyképes autóba ülhessen,mert '93ban pl a mclaren peugeot motorral ment,ami finoman szólva is egy adag fos volt. ezután kényszerből forddal ment,ami gyenge volt, a mercis projekt meg még sehogy se állt,tehát nem volt versenyképes(normál körülmények közt győzelemre is képes) autójuk. senna is max esőben nyert vele. tehát átment a williamshez,aminek az autója 91óta a legjobb volt a mezőnyben,mansell és prost kb sétagaloppban nyertek vele vb-t. logikus lépés volt sennatól,aki győzelmeket akart minden áron, és lehetőleg gyorsan,mert ő sem volt akkor olyan fiatal(34éves).
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 14:16
senna jól rá is b@szott!
ha marad a Mclarennél azt se tudnánk ki is az a Sumáher! írmagja se lenne!!!
ha marad a Mclarennél azt se tudnánk ki is az a Sumáher! írmagja se lenne!!!
ezekről az utolsó versenyekről smuaher jut eszembe... nem is tudom miért... talán azért,mert ő attól sem riadt vissza,hogy a vb utolsó versenyén letolja a pályáról ellenfeleit(direkt), csakis az ő vb címe érdekében kockáztatni saját maga és versenyzőtársa egészségét,életét. igen, 7 vb címet nem lehet "mákból" összehozni. vezetési tudását, szervezőkészségét és technikai tudását elismerem, de sportemberi mivoltát NEM. nem,nem, nem és nem!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 14:23
Hát a mákja wolt kicsit erős jelző 7 wb győzelemhez...
Én már akkor szerettem amikor a benettonnal kezdett...nm beszarós típus wolt és nm autókázni jött az F1-be...Hill csak úgy lett wb győztes,hogy az utolsó wersenyen Willeneuwénak leesett a hátsó kereke és kiállni kényszerült....ha nm így történik
Hill soha nm lett wolna wilágbajnok...
Én már akkor szerettem amikor a benettonnal kezdett...nm beszarós típus wolt és nm autókázni jött az F1-be...Hill csak úgy lett wb győztes,hogy az utolsó wersenyen Willeneuwénak leesett a hátsó kereke és kiállni kényszerült....ha nm így történik
Hill soha nm lett wolna wilágbajnok...
Rendben..ezen nm is akarok witatkozni...sem a wéleményedet megwáltoztatni...

Liliana