Subaru Impreza WRX STi motoros quad.
280 LE 394 Nm

280 LE 394 Nm

Sajnos nem a rendőrségi
te
van gond hanem azzal hogy a törvények mindenkit jobban védenek mint azokat akik kárt szenvedtek vagy pedig a törvényeket akarják betartatni. A zsiványok meg a börtönben azt atnulják egymástól hogy lehet a törvénsyeket kijátszani, van rá idejük. Sajnos tudom, hogy egy 3 szor elitélt romának a biróság elött nagyobb szava van mint 2 szolgálatban lévő rendőrnek. Ha valakit sért a roma szó kérem helyetesítse be másra én nem vagyok hajlandó olyan kifelyezést keresni amivel nem bánthatom meg őket, bármit mondunk sértő.
alf
he alf
te alf
tlenséggel
őúéőéőéő
Nekem egy Honda Transalp 600-as túraendúromat lopták el Krakkóban.
Elég durva!Minősítí a csapatot,hogy ennyi erővel lophattak volna motort is,kiköszörülni a számot,arra az is jó.
Latinos stílus!
Lehet hogy hülye vok de mi latasz az?
Példát mutat az állam-lopj,csalj,rabolj-és csodálkozunk hogy mindenki ezt teszi?
Na egy újjabb szervdonor!
Most állok triálmotor vásárlás előtt,engem hivogatnak,és mennek lefelé szépen,ez nekem jól esik.
Én behoztam jópár motort,hát amit a bunkó vámosok művelnek,kpm,okmányiroda-szopatnak magyar módra.
Ahány ember annyi féle,de azt hogy egy márkahálózaton belül csak bunkók vannak nem hiszem.Vagy bunkókat keresnek felvételkor?
Sierra Cosworth?Ez melyik,az Xr4-es,2.8-as?
ez az Opelokhoz sincs! féléve vettünk egy új Astra kombit, majdnem fullosat, és nem volt benne se elsősegély csomag, se elakadásjelző3szög!
az a benne lévő elektronikától függ, hogy mekkora Ah-ás aksit tesznek bele! egy 2 literes motor indítómotorját meg tudja hajtani egy olyan aksi, ami mondjuk egy 1 literes motort indít! álltalában a légkondis kocsikba kb. 10 Ah-s aksival nagyobbat tesznek.
de az analóg műszer a BMW-ben olyan, hogy az nem az átlagot mutatja, hanem a pillanatnyit! ha gázt adtam és gyorsítottam simán kiment a 20 literig, de ha motorfékkel gurultam, akkor meg lefeküdt a nullába!
de az analóg műszer a BMW-ben olyan, hogy az nem az átlagot mutatja, hanem a pillanatnyit! ha gázt adtam és gyorsítottam simán kiment a 20 literig, de ha motorfékkel gurultam, akkor meg lefeküdt a nullába!
3eve egy xj6-os 4 literes jaguarral mentünk becsböl salzburgba,onnet karintiaba maria-wörth melle,majd vissza becsbe. 160nal a bc 9,5 litert adott meg atlagfogyasztasnak,220-nal 12-t,de amikor a futomü sportosra volt allitva,elindultunk a lampanal hirtelen felugrott 28-32-re,atlagfogyasztas pedig a kb.1000km-en 14 liter volt a bc szerint!mi nem szamoltunk utana,de ez az ertek sztem se nem jo,se nem rossz,annak ellenere,h eleg sokat hasitottunk autopalyan,volt becs elött egy 2km-es szakasz,ahol az atlagsebessegünk 1,5km/h ora volt dugo miatt!
vagyis az atlagfogyasztasnal az atlagsebesseg sem mind1(mint ahogy az elöbb is irtam az audinal)! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 17:02
vagyis az atlagfogyasztasnal az atlagsebesseg sem mind1(mint ahogy az elöbb is irtam az audinal)! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
tudom ez nekem jött! szóval mikor megvettem a kocsit (1.8-as BMW) az átlag fogyasztást mutató boardcomputer 7.4 litert mutatott átlagnak, ami a kezdetektől fogva nem lett lenullázva. szóval az út amin hazaértem a kocsival közel 400 km volt, M7-M0-M3, ja közben eltévedtem és Érd felé is kalamoltam, meg Pesten is eltévejedtem egy csöppet! a lényeg, hogy autópályán néha olyan szumma 20 km-en mentem 180 körül, a többi szakaszon 140-el. mire hazaértem és megnéztem a BC-t meglepődve konstatáltam, hogy 7,3-ra lecsökkent a fogyasztás! a BMW-knél van egy analóg fogyasztás mérő is, ami szintén ezen az értéken állt mikor 140-nel mentem. 180-nál 9,5-öt mutatott az analóg műszer. ezenkívűl kiszámoltam a megtett út és a tankolt üzemanyag ismeretében is a fogyasztást, és ezek az értékek jöttek ki! szóval aki elhiszi elhiszi, aki nem nem, de ez így volt! én is nagyon meglepődtem! ja a kocsiban 61000km volt ekkor!

xeroxyellow