ezzel nem értek egyet! én szeretem a Forma 1-et, és hidd el az sem olyan könnyű, mint ahogy azt látjuk! bár kétségkívűl a rallye-hoz nagyobb vezetéstechnikai tudás kell, de ha két pilótát megcserélnél egyiknek sem lenne könnyű dolga! bár azért Schumi elég jól muzsikált anno, amikor rallye autóval ment, talán győzött is! mondjuk az prolog jellegű volt, azért a kemény pályákhoz messze volt! de dícséretes, hogy komoly rallye versenyzők ellen ment!
A triálmotorosok is elég lincshangulatban voltak,hogy szétkúrják a versenyt.Tényleg nem sok tétje van,inkább pénzkérdés az egész.
Teljesen egyetértek Veled.
A rally a legdurvább abból a szempontból, hogy ott másodpercenként változik az út.
Száraz aszfalt utána nedves, néhány helyen jégfoltok, hó ez mind a Monte Carlo Rallye egy szakasza.
"A rallysport olyan, mint a sakk, csak nincs idő két lépés között"
"A rally ott kezdődik ahol a forma 1 véget ér"
És ez benne a szép. :D
A rally a legdurvább abból a szempontból, hogy ott másodpercenként változik az út.
Száraz aszfalt utána nedves, néhány helyen jégfoltok, hó ez mind a Monte Carlo Rallye egy szakasza.
"A rallysport olyan, mint a sakk, csak nincs idő két lépés között"
"A rally ott kezdődik ahol a forma 1 véget ér"
És ez benne a szép. :D

Olyan már előfordult a klub történetében is, hogy bmw-vel próbálgatták a driftet a fiatal urak egy zártnak mondható útszakaszon és erre megjelent egy kedves úr aki 120-nál rakta keresztbe a gépet és úgy csúszott végig a kanyarban, hogy a többiek azonnal megútálták.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 27. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 20:12

Volt egy versenyünk a pécsi Béta aknánál,odajöttek bmw-s csávók 3-4 kocsi,nyomták a driftet ezerrel,meg durrogtatták szét a gumikat.Múltkor láttam ugyanazeket a neten vmi Béta videó néven.
Volt egy versenyünk a pécsi Béta aknánál,odajöttek bmw-s csávók 3-4 kocsi,nyomták a driftet ezerrel,meg durrogtatták szét a gumikat.Múltkor láttam ugyanazeket a neten vmi Béta videó néven.
Nem szar pesszimistának lenni?Amerikában én sem bízom,de az egyre kevésbé a világ közepe.
Volna több is, de nem akarom elárasztani a topicok:

A T-modell ráadásul etanol üzemanyagra volt tervezve. :D
Ha működne /napenergiahaszn./,vagyis lenne értelme már megcsinálták volna olyan helyeken,ahol nincs nyersanyag.Állami beruházásként is megcsinálhatnák.Szerintem a fizikusok és energetikusok értenek a dolgukhoz,ha ebben látják a kiutat /fuziós e./én hiszek nekik.

Ismerem az RX-4 nevű kultusz sierrát,meg volt egy limitált Cosworth is.Az utolsó jó ford a T-modell volt.

Ismerem az RX-4 nevű kultusz sierrát,meg volt egy limitált Cosworth is.Az utolsó jó ford a T-modell volt.
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 03. 27. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 19:55

Rally autót nem nagyon szoktak félkézzel vezeti huzamosabb ideig. :)
oooooooo!
A sierra is komoly gép. :D
3.0 rwd-ben elég gyilkos, nem is beszélve a 4wd-ről. :D
oooooooo!
Rally autót nem nagyon szoktak félkézzel vezeti huzamosabb ideig. :)
oooooooo!
oooooooo!
Hát nem ezt pofázom 2-napja?Iter,Tokamak?
Tudom átalakít stb.

te minden áron kötekszel velem?
a Trabant egy külön kategória, azt a disznó is megeszi! :)))

a Trabant egy külön kategória, azt a disznó is megeszi! :)))
Melyik toyota,pl a supra nagyon bmw-s.
A könyv szerint a transzformátor feltalálói: Déry Miksa, Bláthy Ottó Titusz, Zipernowszky Károly. :)
Wiki barátnőmnél is érdeklődtem és ott is szerepel a a hidrogénből és oxigénből áramot fejlesztő eszköz.
Wiki barátnőmnél is érdeklődtem és ott is szerepel a a hidrogénből és oxigénből áramot fejlesztő eszköz.
Egy sierrásnak magyarázod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 27. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 19:39

Törölt felhasználó (69371)

hosszában a motor, hátul a hajtás, megy keresztbe mindkettő, mint az állat! a különbség az főleg, hogy a Ladával hamarabb felborulsz! :)))