Ja.
Inkább az árán vesz az ember 150 darab SUBARU IMPREZA WRX STI 06-t
DDDD
Inkább az árán vesz az ember 150 darab SUBARU IMPREZA WRX STI 06-t

NISMO 350Z. 3.5 liter V6 306 ló.
na vettem ARAL Mega Tronic 5W-50 SJ olajat! valaki írta, hogy az S utáni szám a lényeg, minnél hátrébb van az ABC-ben annál jobb az olaj!
akkor valamit nem értek. ez nem egy olcsó olaj, és sokkal olcsóbb és szinte nevesincs olajak nagyrésze SL vagy SM jelzésűek??? akkor ez most hogy van! nekem ezt ajánlották, az ARAL-t! most szart vettem vagy jót? fingot fogtam vagy sem?
akkor valamit nem értek. ez nem egy olcsó olaj, és sokkal olcsóbb és szinte nevesincs olajak nagyrésze SL vagy SM jelzésűek??? akkor ez most hogy van! nekem ezt ajánlották, az ARAL-t! most szart vettem vagy jót? fingot fogtam vagy sem?

Öntsd csak bele , ha nagyon füstölsz beszoptad!

miért füstölnék???? elvileg az ARAL nem egy szar!
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 04. 07. szombat 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Motorolajok voltak,Sm és SL?Én motorolajban olyannal nem találkoztam.Hajtóműolajnak,vagy autómata-váltoolajnak is lehet ez a jelzése.Nem lehet hogy olyanon láttad?Amit vettél az tökéletes akkor,ha a motor még újszerű.Ha olajkályha,akkor megeszi hamar,de azt írtad nem eszik olajat,tehát jó lesz biztos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 11:48

Törölt felhasználó (69371)

na vettem ARAL Mega Tronic 5W-50 SJ olajat! valaki írta, hogy az S utáni szám a lényeg, minnél hátrébb van az ABC-ben annál jobb az olaj!

Megnéztem,van SL motorolaj!Fapados merci,vagy full-extrás Daewoo ugyanannyiért.Talán ez lehet az oka az ár és teljesítménykülönbségnek.
ezt a hasonlatot, hogy kell érteni??? (valahogy nem vágom!)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 09:19

Megnéztem,van SL motorolaj!Fapados merci,vagy full-extrás Daewoo ugyanannyiért.Talán ez lehet az oka az ár és teljesítménykülönbségnek.
Vehetsz pl:Castrol SJ-t ugyanannyiért mint nevenincs SL-t.A nevenincs többet tud,a Castrol meg jobban hangzik.Már írtam korábban,hogy a reklámokat a vevő fizeti,a nevenincs nem reklámoz,úgyhogy olcsóbb tud lenni!A vevő legtöbbször csak a márkanevet nézi,megtanulni a jelöléseket már fárasztó neki.Persze hogy melyik márka a tuti azt mindenki vágja,holott fingja sincs mi az hogy motorolaj!A tesco nem gyárt motorolajat,de nem gyárt semmit!Ha valamin tesco-s jelölés van,az lehet hogy pl:Bp,csak nagy tételben veszik így olcsón tudják adni,tesco-s dobozban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 11:51

ezt a hasonlatot, hogy kell érteni??? (valahogy nem vágom!)
úgy érzem Hamilton lesz a kedvencem Schumi után! csak kár, hogy a Mercinél van. De remélem Kubica is feltámad, nem értem mit bénázott!

Motorolajokról általában
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 11:48

thx! de ilyeneken már túl vagyok. több ehhez hasonló irományokat olvastam, de mindegyik el volt egy kicsit kötelezve valamely márka iránt!
azért kössz, megnézem!!! (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
azért kössz, megnézem!!! (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Brabus Smart

Nem vagyok itt 4 napig és "elburjánzik" a topic, sehol egy boxer motor, sehol egy fiastyúk.

talán ez egy intő jel, hogy unjuk a Subaru-t!
ha nem viszed túlzásba, az más!
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 10. kedd 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 17:11

ha nem viszed túlzásba, az más!

Nem vagyok itt 4 napig és "elburjánzik" a topic, sehol egy boxer motor, sehol egy fiastyúk.

Elnézést uram!
Itt is van!!!

Ez a fekete impreza egy angol tesztpilota váratlan halálának tiszteletére lett gyártva.
320 lovas blabla.. RB 320 vagy BR 320. Sose tudom megjegyezni
Egy gyár sem csinált még ilyet nagyon mostanában.
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 10. kedd 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 17:11
Itt is van!!!

Ez a fekete impreza egy angol tesztpilota váratlan halálának tiszteletére lett gyártva.

numlOck kijavítanálak ha megengeded.
A fekete Impreza valóban egy váratlan és tragikus haláleset miatt készült el. Eddig stimmel, a helyesbítés most következik: A FHI Richard Burns angol származású (ez is stimmel) rally világbajnokának állít emléket ezzel az autóval a monogramja található a kocsi nevében (RB) míg a 320 a LE-k száma.
Richard Burns az egyetlen angol rally világbajnok (Colin McRae skót), aki 1999 és 2001 között versenyzett a Subarunál, előtte a Mitsubishi a Subarus korszak után a Peugeot versenyzője volt.
32 éves korában agytumor miatt halt meg. :(
R.I.P. (Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 19:41
A fekete Impreza valóban egy váratlan és tragikus haláleset miatt készült el. Eddig stimmel, a helyesbítés most következik: A FHI Richard Burns angol származású (ez is stimmel) rally világbajnokának állít emléket ezzel az autóval a monogramja található a kocsi nevében (RB) míg a 320 a LE-k száma.
Richard Burns az egyetlen angol rally világbajnok (Colin McRae skót), aki 1999 és 2001 között versenyzett a Subarunál, előtte a Mitsubishi a Subarus korszak után a Peugeot versenyzője volt.
32 éves korában agytumor miatt halt meg. :(
R.I.P. (Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Elnézést uram!
Itt is van!!!

Itt is van!!!