Én a versenysportra gondoltam.
ja ha-ha!
ja ha-ha!
hosszában a motor, hátul a hajtás, megy keresztbe mindkettő, mint az állat! a különbség az főleg, hogy a Ladával hamarabb felborulsz! :)))
Egy sierrásnak magyarázod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 27. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 19:39
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 27. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
hosszában a motor, hátul a hajtás, megy keresztbe mindkettő, mint az állat! a különbség az főleg, hogy a Ladával hamarabb felborulsz! :)))
A könyv szerint a transzformátor feltalálói: Déry Miksa, Bláthy Ottó Titusz, Zipernowszky Károly. :)
Wiki barátnőmnél is érdeklődtem és ott is szerepel a a hidrogénből és oxigénből áramot fejlesztő eszköz.
Wiki barátnőmnél is érdeklődtem és ott is szerepel a a hidrogénből és oxigénből áramot fejlesztő eszköz.
Melyik toyota,pl a supra nagyon bmw-s.
te minden áron kötekszel velem?
a Trabant egy külön kategória, azt a disznó is megeszi! :)))
a Trabant egy külön kategória, azt a disznó is megeszi! :)))
Wow!
Hát nem ezt pofázom 2-napja?Iter,Tokamak?
Tudom átalakít stb.
Tudom átalakít stb.
Rally autót nem nagyon szoktak félkézzel vezeti huzamosabb ideig. :)
oooooooo!
A sierra is komoly gép. :D
3.0 rwd-ben elég gyilkos, nem is beszélve a 4wd-ről. :D
oooooooo!
Ismerem az RX-4 nevű kultusz sierrát,meg volt egy limitált Cosworth is.Az utolsó jó ford a T-modell volt.
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 03. 27. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 19:55
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 03. 27. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Rally autót nem nagyon szoktak félkézzel vezeti huzamosabb ideig. :)
oooooooo!
oooooooo!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 27. kedd 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismerem az RX-4 nevű kultusz sierrát,meg volt egy limitált Cosworth is.Az utolsó jó ford a T-modell volt.
Ha működne /napenergiahaszn./,vagyis lenne értelme már megcsinálták volna olyan helyeken,ahol nincs nyersanyag.Állami beruházásként is megcsinálhatnák.Szerintem a fizikusok és energetikusok értenek a dolgukhoz,ha ebben látják a kiutat /fuziós e./én hiszek nekik.
A T-modell ráadásul etanol üzemanyagra volt tervezve. :D
Volna több is, de nem akarom elárasztani a topicok:

Nem szar pesszimistának lenni?Amerikában én sem bízom,de az egyre kevésbé a világ közepe.
Volt egy versenyünk a pécsi Béta aknánál,odajöttek bmw-s csávók 3-4 kocsi,nyomták a driftet ezerrel,meg durrogtatták szét a gumikat.Múltkor láttam ugyanazeket a neten vmi Béta videó néven.
Olyan már előfordult a klub történetében is, hogy bmw-vel próbálgatták a driftet a fiatal urak egy zártnak mondható útszakaszon és erre megjelent egy kedves úr aki 120-nál rakta keresztbe a gépet és úgy csúszott végig a kanyarban, hogy a többiek azonnal megútálták.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 27. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 20:12
Volt egy versenyünk a pécsi Béta aknánál,odajöttek bmw-s csávók 3-4 kocsi,nyomták a driftet ezerrel,meg durrogtatták szét a gumikat.Múltkor láttam ugyanazeket a neten vmi Béta videó néven.
Teljesen egyetértek Veled.
A rally a legdurvább abból a szempontból, hogy ott másodpercenként változik az út.
Száraz aszfalt utána nedves, néhány helyen jégfoltok, hó ez mind a Monte Carlo Rallye egy szakasza.
"A rallysport olyan, mint a sakk, csak nincs idő két lépés között"
"A rally ott kezdődik ahol a forma 1 véget ér"
És ez benne a szép. :D
A rally a legdurvább abból a szempontból, hogy ott másodpercenként változik az út.
Száraz aszfalt utána nedves, néhány helyen jégfoltok, hó ez mind a Monte Carlo Rallye egy szakasza.
"A rallysport olyan, mint a sakk, csak nincs idő két lépés között"
"A rally ott kezdődik ahol a forma 1 véget ér"
És ez benne a szép. :D
A triálmotorosok is elég lincshangulatban voltak,hogy szétkúrják a versenyt.Tényleg nem sok tétje van,inkább pénzkérdés az egész.

csita
Darna