Pici a kép mi ez új bravó?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 19. szombat 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet le leszek hurrogva....
Ha valakit érdekel,hogy mit kap a pénzéért:ADAC
Nem gáz , hogy olvastam a dolgot , de tedd helyre a tényeket akkor.
Hallottam egyébként , hogy itt elég , ha elmúltál 25 körül és az államtól minden gond nélkül kapsz :
- birtok , de inkább valami vityilló, kastély
- fizetik az összes fenntartási költséget ehhez
- havi szinten annyi cash , h elkölteni is munka
Szóval ráérnek ...
Ha az ember céget akar alapítani kint , csak úgy teheti , ha bevesz egy ottani állampolgárt TÖBBLET TULAJDONNAL!
Szóval 1 kurva fillért nem ad a cégbe a paraszt arab, mégis ő dönt jogilag.
Ez a nem mindegy.
- birtok , de inkább valami vityilló, kastély
- fizetik az összes fenntartási költséget ehhez
- havi szinten annyi cash , h elkölteni is munka
Szóval ráérnek ...
Ha az ember céget akar alapítani kint , csak úgy teheti , ha bevesz egy ottani állampolgárt TÖBBLET TULAJDONNAL!
Szóval 1 kurva fillért nem ad a cégbe a paraszt arab, mégis ő dönt jogilag.
Ez a nem mindegy.
Szintén behányok a stílustól + amit ezek az olajgyerekek műwelnek!!!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 20:54
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Már több ilyen arab baromságot láttam videón,és a legtöbben Hyundai Sonata-val /mért pont azzal?/driftelnek,200 fölött kézifékkel,ez ott most nagy divat.Primitív állatok,ölükbe hullik a mesés vagyon,de szellemi szintjük nem bírja feldolgozni.Kiráz a hideg tőlük!

Már több ilyen arab baromságot láttam videón,és a legtöbben Hyundai Sonata-val /mért pont azzal?/driftelnek,200 fölött kézifékkel,ez ott most nagy divat.Primitív állatok,ölükbe hullik a mesés vagyon,de szellemi szintjük nem bírja feldolgozni.Kiráz a hideg tőlük!
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 15:16
Ez annak a tipikus példája , amikor nem számít az ember élet , vagy nincs egyenlő arányban a józan ész a pénztárcával...
Mindegy azért jó , bár gőzöm sincs némelyik milyen gépet terelget keresztbe
Ez annak a tipikus példája , amikor nem számít az ember élet , vagy nincs egyenlő arányban a józan ész a pénztárcával...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos nem tudok ilyesmiről
azt nem vették videóra? szívesen megnézném milyen képet vágtak hozzá!
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 05. 15. kedd 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Veres Zoli egyszer megcsinálta , azt hiszem a matkópusztai reptéren , hogy a környéken egy paraszt bácsi legeltette a tehenét és elkérte tőle a ruháját , majd bement egy AN-2esbe és a pilóta nélküli fülkébe elkezdett okoskodni. Persze voltak sétarepülős utasok rajta.
" Ez a gomb mit csinál ... ? " és hasonló mondatokat hangoztatott , az emberek beszartak miután beindította a gépet és kigurult.
Nem tudom átadni , de hatalmas show volt és kint sírtak a röhögéstől a beavatottak
" Ez a gomb mit csinál ... ? " és hasonló mondatokat hangoztatott , az emberek beszartak miután beindította a gépet és kigurult.
Nem tudom átadni , de hatalmas show volt és kint sírtak a röhögéstől a beavatottak
Veres Zoli egyszer megcsinálta , azt hiszem a matkópusztai reptéren , hogy a környéken egy paraszt bácsi legeltette a tehenét és elkérte tőle a ruháját , majd bement egy AN-2esbe és a pilóta nélküli fülkébe elkezdett okoskodni. Persze voltak sétarepülős utasok rajta.
Fantasztikus!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
okádék!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 15. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 11:39
Csak neked surdi, hogy élvezkedj rajta (tedd ki a fényképet az egyik fárad és darts nyilazd meg!)...lol...

(egy igazi Sumi győzelmi vigyor! csak neked és csak most!)

(egy igazi Sumi győzelmi vigyor! csak neked és csak most!)

perchik
Laura Lion