Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

... 53 54 55 56 57 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#746   2011. 07. 19. kedd 18:52
X Törölt felhasználó (760831)
Ha mind a kettőjüknek jó, miért ne csinálná?
Ha a harmadik fél nem tudja meg, akkor nem lesz gond úgysem. smile
#745   2011. 07. 19. kedd 18:08
Kiric Kiric
Azért ez már meredek nem ? Lebuksz és még útána is ?
Gondolom volt balhé....feleséged lelkét meggyötörted. Szégyen a feleség elött lebukni hogy anyjával csalod.
Te tudod lelked rajta....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 29. szerda 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (315309)
2011. 06. 29. szerda 19:27
Após szerencsére nincs.Én már nem ismerhettem meg. Egyébként mikor a bukta után bepróbálkoztam anyós ellenálást tanusított.Vagy legalább is eljátszotta.De meggyőztem.Nemvolt nehéz. De mindketten tudjuk hogy nagyon kell vigyázni és ritkábban lehet mint eddig. A beszélgtetés nagyon kemény volt.Inkább veszekedés volt.A párom beakart égetni minden közeli rokon hozzátartozó előtt.Mondván hogy ez elég bünti lesz.Gondolhatjátok mit éreztem akkor.És tehetetlen voltam teljesen.Szerencsére nem tette meg.Nagyon korrektűl állt hozzá végűl is.Meglehetett vele normálisan beszélni.Ja és amikor lebuktam anyós egyedűl volt otthon. A párom meg azt hiszi hogy azért mertük megtenni.Arra nemgondol hogy ha a sógornőm otthon van akkor is megtettük. Szóval ha elkűld az anyóshoz valamiért inkább akkor teszi ha a sógornőm is otthon van.De nemrossz az így se.A töbiről meg nemtud.De viszagondolva.Jobb lett volna ha nem bukok le mert sokkal nyugisabban lehtnék az anyóssal is.Mert azt mondta hogy soha nem fordúlt meg a fejében hogy én esetleg megcsalom.Pláne nem a saját anyjával.Hát eléggé elszúrtam.De már késő.
Nem igérem de ha tudok jelentkezek majd.
#744   2011. 07. 18. hétfő 09:52
X Törölt felhasználó (801425)
Azt hiszem egy pszichiátriai évfolyam megírhatná belőled a diplomamunkáját....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 18. hétfő 01:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (811212)
2011. 07. 18. hétfő 01:23
Üdv! Az én anyósom 41éves és nagyon jó nő,párszor kilestem mikor fürdőt vagy öltözött.Biztos tudott róla és izgatta is mert miután volt egy kis vitánk már csak elsétáltam mellette és nem foglalkoztam vele mibe van.Amiből tudom hogy izgatta az az hogy amikor leül velem szembe a köntösébe valahogy kivillan a combi utána megnéztem a bugyit és a csúcs ma volt,a konyhába ültünk a párommal és apóssal aztán érkezett anyós egy köntösbe és leült velem szembe úgy hogy jól látható volt a puncija.Persze jól megnéztem az anyós engem nézett és lassan eltakarta.Fél óra múlva bementem a fürdőbe mert már nem bírtam és bele vertem a tusfürdőjébe, aztán az oda készített tangába töröltem a farkam.
#743   2011. 07. 18. hétfő 01:23
X Törölt felhasználó (811212)
Üdv! Az én anyósom 41éves és nagyon jó nő,párszor kilestem mikor fürdőt vagy öltözött.Biztos tudott róla és izgatta is mert miután volt egy kis vitánk már csak elsétáltam mellette és nem foglalkoztam vele mibe van.Amiből tudom hogy izgatta az az hogy amikor leül velem szembe a köntösébe valahogy kivillan a combi utána megnéztem a bugyit és a csúcs ma volt,a konyhába ültünk a párommal és apóssal aztán érkezett anyós egy köntösbe és leült velem szembe úgy hogy jól látható volt a puncija.Persze jól megnéztem az anyós engem nézett és lassan eltakarta.Fél óra múlva bementem a fürdőbe mert már nem bírtam és bele vertem a tusfürdőjébe, aztán az oda készített tangába töröltem a farkam.
#742   2011. 06. 29. szerda 19:27
X Törölt felhasználó (315309)
Após szerencsére nincs.Én már nem ismerhettem meg. Egyébként mikor a bukta után bepróbálkoztam anyós ellenálást tanusított.Vagy legalább is eljátszotta.De meggyőztem.Nemvolt nehéz. De mindketten tudjuk hogy nagyon kell vigyázni és ritkábban lehet mint eddig. A beszélgtetés nagyon kemény volt.Inkább veszekedés volt.A párom beakart égetni minden közeli rokon hozzátartozó előtt.Mondván hogy ez elég bünti lesz.Gondolhatjátok mit éreztem akkor.És tehetetlen voltam teljesen.Szerencsére nem tette meg.Nagyon korrektűl állt hozzá végűl is.Meglehetett vele normálisan beszélni.Ja és amikor lebuktam anyós egyedűl volt otthon. A párom meg azt hiszi hogy azért mertük megtenni.Arra nemgondol hogy ha a sógornőm otthon van akkor is megtettük. Szóval ha elkűld az anyóshoz valamiért inkább akkor teszi ha a sógornőm is otthon van.De nemrossz az így se.A töbiről meg nemtud.De viszagondolva.Jobb lett volna ha nem bukok le mert sokkal nyugisabban lehtnék az anyóssal is.Mert azt mondta hogy soha nem fordúlt meg a fejében hogy én esetleg megcsalom.Pláne nem a saját anyjával.Hát eléggé elszúrtam.De már késő.
Nem igérem de ha tudok jelentkezek majd.
(Ez egy válasz lacix üzenetére (2011. 06. 29. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 29. szerda 18:27
Pityke Mester!

Én kis naiv meg azt hittem, hogy ez a kis liezon
végét is jelentette ez a lebukás!!! Nagy király vagy.....
Anyuka nagyon rászokhatott a répára, hogy ekkora
balhé után is kéri.....meri kérni. Após mit szólt, csak
arról nem írtál! Érdekes beszélgetés lehetett!
Mesélj ha lehet, vagy ha van kedved!

Milyen naív vagyok......én meg egy napja
gyászollak kolléga....Hááát....
#741   2011. 06. 29. szerda 18:27
lacix lacix
Pityke Mester!

Én kis naiv meg azt hittem, hogy ez a kis liezon
végét is jelentette ez a lebukás!!! Nagy király vagy.....
Anyuka nagyon rászokhatott a répára, hogy ekkora
balhé után is kéri.....meri kérni. Após mit szólt, csak
arról nem írtál! Érdekes beszélgetés lehetett!
Mesélj ha lehet, vagy ha van kedved!

Milyen naív vagyok......én meg egy napja
gyászollak kolléga....Hááát....
#740   2011. 06. 29. szerda 17:56
Azért annyira nem tragikus a helyzet. Csak nagyon résen kell lenni.Sokkal de sokkal jobban mint eddig. Ha elmegyek az anyóshoz nemsokáíg lehetek ott nehogy feltünő legyen. De voltam már 3 szor úgy hogy a párom azt nem tudta.Szóval jókisfiut kell mutatnom az a lényeg.
(Ez egy válasz lacix üzenetére (2011. 06. 29. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 29. szerda 08:56
Nagyon sajnálom pittyke mester bukását....
A technikát sose szabad belkeverni a titkos utakba.
Minden haverom ilyeneken bukik meg: telefon, kamera,
sms, fényképezőgép, üzenetrögzítő.......
Ezek az élmények csak fejbe valók........no meg ide
az anonim netre esetleg ugye....

Hétvégi kiskaland csak:
Telt ház volt, nem lehetett sokat lépni a nyaralóban. Későn keltem,
így a célszemély már felöltözött és nem a "mindentsejtetőben" volt...
Ezt fülébe súgva nehezményeztem, mire közölte, hogy abban volt
természetesen, sőt a mi szintünkön aludt aznap éjszaka......Ezt jó
jelnek vettem, hogy fontosnak tartotta ezt elmondani...
Napközben a szokásos nyaralóélet, de délután kis polcszerelés a
konyhában, miközben ő főz......Hát nem megkértem, hogy fogja már
meg a kis polcot amíg átfúrom.....(a polcot smile )....s miközben két kis
kezével a polcot tartotta szorgalmasan, s az nem eshetett le, én kényelmesen
végigsimítottam mindent rajta ami gömbölyű......
#739   2011. 06. 29. szerda 08:56
lacix lacix
Nagyon sajnálom pittyke mester bukását....
A technikát sose szabad belkeverni a titkos utakba.
Minden haverom ilyeneken bukik meg: telefon, kamera,
sms, fényképezőgép, üzenetrögzítő.......
Ezek az élmények csak fejbe valók........no meg ide
az anonim netre esetleg ugye....

Hétvégi kiskaland csak:
Telt ház volt, nem lehetett sokat lépni a nyaralóban. Későn keltem,
így a célszemély már felöltözött és nem a "mindentsejtetőben" volt...
Ezt fülébe súgva nehezményeztem, mire közölte, hogy abban volt
természetesen, sőt a mi szintünkön aludt aznap éjszaka......Ezt jó
jelnek vettem, hogy fontosnak tartotta ezt elmondani...
Napközben a szokásos nyaralóélet, de délután kis polcszerelés a
konyhában, miközben ő főz......Hát nem megkértem, hogy fogja már
meg a kis polcot amíg átfúrom.....(a polcot smile )....s miközben két kis
kezével a polcot tartotta szorgalmasan, s az nem eshetett le, én kényelmesen
végigsimítottam mindent rajta ami gömbölyű......
#738   2011. 06. 26. vasárnap 18:58
Eve120! Tudom hogy igazad van.Nem is azért írtam le hogy sajnáltassam magam.Hidd el.Ha hasonló videót látnék,hát fogalmam se volna róla mit tennék vagy hogy esne.De ezek után kénytelen volnék elfogadni.Egyébként nemvolt jellemző rá hogy megnézze a telómat.Akkor éppen elmentem otthonról és otthon felejtettem a telót.Lehet megérzés volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 26. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (761336)
2011. 06. 26. vasárnap 10:44
Remélem te is látsz majd hasonló videót az asszonyod telójában,és akkor majd meglátjuk hogy fog-e tetszeni neked.Nem kell itt sajnáltatni magadat magadnak kerested a bajt!megérdemelted vna ha otthagy!
#737   2011. 06. 26. vasárnap 12:21
X Törölt felhasználó (33028) VIP
na ne viccelj!!!!!!!! wow1
#736   2011. 06. 26. vasárnap 10:44
X Törölt felhasználó (761336)
Remélem te is látsz majd hasonló videót az asszonyod telójában,és akkor majd meglátjuk hogy fog-e tetszeni neked.Nem kell itt sajnáltatni magadat magadnak kerested a bajt!megérdemelted vna ha otthagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 25. szombat 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 25. szombat 21:27
Mint igértem leírom a baklövésemet.Telóval felvettem és nem töröltem ki az akciót. A párom megnézte.Elakart költözni,vagyis megijesztett.Az anyóssal is csúnyán összeveszett.De mára már azthiszem minden rendben van.Az biztos hogy a párom sokkal féltékenyebb és ravaszabb azóta de tudom hogy nagyon szeret.Higgyétek el kegyetlen hónapokon vagyok túl.És akkor min ment keresztűl a párom.Hát tudom most mindenki balféknek gomdol.Hát én is annak érzem magam.Egy nagyon jó barátomnak akartam bizonyítani hogy dugom az anyóst.Mert ő is megfog minden öreglányt akit csak tud.De nekem így alakult.Szerencsére túléltük .
#735   2011. 06. 26. vasárnap 05:32
X Törölt felhasználó (804640)
Nagyon kínos lehetett, nem irigyellek érte! De olyan aranyos, hogy akár film forgatókönyvnek is beillene. circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 25. szombat 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 25. szombat 21:27
Mint igértem leírom a baklövésemet.Telóval felvettem és nem töröltem ki az akciót. A párom megnézte.Elakart költözni,vagyis megijesztett.Az anyóssal is csúnyán összeveszett.De mára már azthiszem minden rendben van.Az biztos hogy a párom sokkal féltékenyebb és ravaszabb azóta de tudom hogy nagyon szeret.Higgyétek el kegyetlen hónapokon vagyok túl.És akkor min ment keresztűl a párom.Hát tudom most mindenki balféknek gomdol.Hát én is annak érzem magam.Egy nagyon jó barátomnak akartam bizonyítani hogy dugom az anyóst.Mert ő is megfog minden öreglányt akit csak tud.De nekem így alakult.Szerencsére túléltük .
#734   2011. 06. 25. szombat 21:27
#733   2011. 06. 24. péntek 18:27
böte56 böte56
pittyike csak nem lebuktál az asszonynál?
#732   2011. 06. 23. csütörtök 16:29
X Törölt felhasználó (761336)
jaj naon sajnállak! hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 22. szerda 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 22. szerda 22:43
A napokban ha lesz időm leírom mi történt velem az elmúlt hónapokban.Nagyon elszúrtam a dolgokat. Bukta volt de kezd csitulni a dolog.Majd jövök.
#731   2011. 06. 23. csütörtök 05:54
zorn zorn
Na azt akkor figyelem !
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 22. szerda 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 22. szerda 22:43
A napokban ha lesz időm leírom mi történt velem az elmúlt hónapokban.Nagyon elszúrtam a dolgokat. Bukta volt de kezd csitulni a dolog.Majd jövök.
#730   2011. 06. 22. szerda 22:43
#729   2011. 06. 19. vasárnap 17:34
X Törölt felhasználó (802980)
Apóst ,üveg bor mellett ,kérdezd ki a módszereiről...
(Ez egy válasz lacix üzenetére (2011. 06. 17. péntek 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 17. péntek 10:04
Sziasztok!
Régen jelentkeztem, de pityke is.....Mi van vele?

Nálunk elkezdődött a nyár.....mármint a nyaralóban, ahol nyáron anyós oly kívánatosan
lengén jár....kis áttetsző hálóingeiben....
Hétvégén pünkösd, irány Balaton! Már lefele azon gondolkodtam, hogy vajon meddig jutunk
ezen a nyáron anyóssal..... Pénteken este sörrel várt (valahogy úgy érzem, hogy amióta
tapogatom a respektem is nagyobb...), udvarias beszélgetések, kis frissítő csobb és szunya.
Alig bírtam elaludni, mert már a reggelen járt az eszem: ott lesz megint lent a konyhában abban
a kis semmiben.....álló bimbókkal nagy csöcseivel.....domborodó pinájával......s lehajláskor a
komplett seggével irtózatósan puccsítva..... Nem csalódtam reggel.. wink Már osontam is le "teázni",
amit természetesen elkészített. Sürgött a konyhában, amivel külön felizgat.....lehajolgatott....így
nem is bírtam soká: mögé léptem és a fülébe súgtam miközben a melleit fogtam meg (finoman
összecsippentve a bimbókat), hogy "...kezdődik a szezonunk....." Persze jött az ismerősen
kedves szemrehányás, hogy ne hülyéskedjek.... Majd a husos pináján is végigsimítottam.....
Közben kezdett felkelni a család, játék félbehagyva. Majd délelőtt megkért, hogy vigyem el
vásárolni....közben finom célozgatások (direktbe nem jó ilyenről beszélni valahogy).
Egész nap éreztem, hogy figyelmesebb......azér csak hálás nőmódra, hogy kis
figyelem terelődött rá.... Vacsorakor rajtam keresztül tálalt fel: egyszer sem felejtette el
a hátam megsimítani.....amikor áthajolt a vállam fölött az asztalhoz természetesen nekem
nyomta a mellét (áááááááá).......Nagyon tetszett a játék....

Érzem a jeleket, de erős a neveltetése.......nagy meccs lesz még.
Várom.....

(helyzetjelentést küldök és várok kedves makktársak)
#728   2011. 06. 19. vasárnap 14:19
X Törölt felhasználó (33028) VIP
hááát, szívesen olvasnám a folytatást!!!
(Ez egy válasz lacix üzenetére (2011. 06. 17. péntek 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

Nálunk elkezdődött a nyár.....mármint a nyaralóban, ahol nyáron anyós oly kívánatosan
Hétvégén pünkösd, irány Balaton! Már lefele azon gondolkodtam, hogy vajon meddig jutunk
ezen a nyáron anyóssal..... Pénteken este sörrel várt (valahogy úgy érzem, hogy amióta
tapogatom a respektem is nagyobb...), udvarias beszélgetések, kis frissítő csobb és szunya.
Alig bírtam elaludni, mert már a reggelen járt az eszem: ott lesz megint lent a konyhában abban
a kis semmiben.....álló bimbókkal nagy csöcseivel.....domborodó pinájával......s lehajláskor a
komplett seggével irtózatósan puccsítva..... Nem csalódtam reggel.. wink Már osontam is le "teázni",
amit természetesen elkészített. Sürgött a konyhában, amivel külön felizgat.....lehajolgatott....így
nem is bírtam soká: mögé léptem és a fülébe súgtam miközben a melleit fogtam meg (finoman
összecsippentve a bimbókat), hogy "...kezdődik a szezonunk....." Persze jött az ismerősen
kedves szemrehányás, hogy ne hülyéskedjek.... Majd a husos pináján is végigsimítottam.....
Közben kezdett felkelni a család, játék félbehagyva. Majd délelőtt megkért, hogy vigyem el
vásárolni....közben finom célozgatások (direktbe nem jó ilyenről beszélni valahogy).
figyelem terelődött rá.... Vacsorakor rajtam keresztül tálalt fel: egyszer sem felejtette el
a hátam megsimítani.....amikor áthajolt a vállam fölött az asztalhoz természetesen nekem

Várom.....

#727   2011. 06. 18. szombat 07:15
pist007 pist007
Szerintem biztosra mehetsz ezután, amiket leírtál. Kíváncsiak leszünk, mire jutsz, de kicsit sem veszett ügy, csak megfelelő pillanat kell. Sok sikert!
Sziasztok!

Várom.....

... 53 54 55 56 57 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1826db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 27. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!