Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 109 110 111 112 113 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2201   2020. 08. 23. vasárnap 14:05
Gamemaster Gamemaster
A Népliget milyen ebből a szempontból? Ott is lehet szexelni vagy párokat meglesni?
#2202   2020. 08. 23. vasárnap 14:06
Gamemaster Gamemaster
.
#2203   2020. 08. 23. vasárnap 16:03
erzo3 erzo3
A házunk terasza olyan volt hogy három szomszéd ráláthatott. Nyári estéken többször is voltunk a feleségemmel ott. Izgató volt a gondolat hogy valaki meghallja a nyögésünket és végignéz minket
#2204   2020. 08. 24. hétfő 11:29
nurselike nurselike
Köszi! Ma ismétlünk... wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 12. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4350822)
2020. 08. 12. szerda 21:00
Nagyon jó szórakozást hozzá, izgalmas szitu..
#2205   2020. 08. 28. péntek 07:08
andrew88 andrew88
Anno elég sokszor volt benne részünk, mindkettőnk imádta, de mára valahogy ez a része megszűnt. Pedig azért van pár komoly emlékem smile
#2206   2020. 10. 10. szombat 08:41
cumikaszerető cumikaszerető
Leginkább nyáron nudista strandokon szexeltem ,de wécékben ,parkokban és autóban is többször.
Számomra nagyon izgalmas
#2207   2020. 10. 30. péntek 15:47
Gallai Gallai
"Pályám során" párszor volt részem illetlen helyen folytatott bujálkodásban. Az egyik eset egy régi télen történt. Az akkori barátnőmre Szentendrén, az utcán tört rá a dughatnék, és szinte követelte, hogy teljesítsem az óhaját. Az óvárosi rész egyik utcáján voltunk, és korán sötétedett. Szoknyában volt. A harisnyájából és a bugyijából kibújt, a félhosszú szoknyáját fölhajtottam. Fölemelve az egyik lábát – gyönyörű, karcsú, hosszú, de izmosan formás lába volt –, szemből hatoltam belé. Siettünk. Nem tudom, hogy mit tettem volna, ha arra jár valaki, hogy hogyan muzsikáltam volna tovább. Igencsak izgultam. De megúsztuk. Szerencsére az a fajta, aki könnyen kielégül. Én is hamarosan követtem: beleélveztem. Emlékezetes élmény ez nekem, a lány is gyönyörű volt, és a szeretkezés csodálatos volt vele egyébként is, illemtudóbb helyszínen is. De mégis erre az alkalomra emlékszem vele az idő távolán át a legpontosabban.
Nem ez volt az első és nem is az utolsó alkalom, hogy olyan helyen volt részben szexben, más lányokkal, ahol megláthattak – volt eset, amikor ez meg is történt, sőt, hogy valószínűleg távolról végig is nézték. Most mégis ez az eset jutott először eszembe.
#2208   2020. 10. 31. szombat 12:33
Gallai Gallai
A nudista strandokon simán csinálod akár a tömeg közepén is? Sosem voltam ilyen helyen. Elnézik ezt? Netán mások is csinálják? Vagy azért félre kell húzódni a bozótba itt is?
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 08. 28. péntek 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 07:08
Anno elég sokszor volt benne részünk, mindkettőnk imádta, de mára valahogy ez a része megszűnt. Pedig azért van pár komoly emlékem smile
#2209   2020. 10. 31. szombat 12:35
Gallai Gallai
A nudista strandokon simán csinálod akár a tömeg közepén is? Sosem voltam ilyen helyen. Elnézik ezt? Netán mások is csinálják? Vagy azért félre kell húzódni a bozótba itt is?
(Ez egy válasz cumikaszerető üzenetére (2020. 10. 10. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 08:41
Leginkább nyáron nudista strandokon szexeltem ,de wécékben ,parkokban és autóban is többször.
Számomra nagyon izgalmas
#2210   2020. 10. 31. szombat 12:36
Gallai Gallai
Bocs. Rossz helyen nyomtam meg a gombot. Cumikaszerető üzenetére akartam rákérdezni.
(Ez egy válasz Gallai üzenetére (2020. 10. 31. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 31. szombat 12:33
#2211   2020. 11. 01. vasárnap 21:24
EL989 EL989
Többször volt útszélén, egyszer ki is kellett húzni, mert besüppedtünk a sárba...
#2212   2020. 11. 01. vasárnap 22:20
G.Pasi G.Pasi
Évekkel ezelőtt történt...
Alkalmi szeretőm tinédzserlánya este nem igazán akart aludni, anyuci meg így nem engedett be hozzájuk, meg ne tudja a lánya, hogy milyen kis ribanc anyukája van... smile
Ezért anyucinak hirtelen "át kellett szaladnia a barátnőjéhez". Valójában kiautóztunk a városból, és az első adandó alkalommal lefordultunk egy földútra, ami egy szántóföldre vezetett. Ha nem lett volna sötét, az autópályáról premierplánban megtekinthető lett volna, ahogy "anyucit" szopatom aztán a csomagtartóban fekve kefélem szét a punciját, és a végén szépen teletöltöm a magvammal. Így viszont megmaradt egy izgalmas emléknek...
#2213   2020. 11. 01. vasárnap 23:07
Manlions Manlions
Én láttam már ott pár dolgot, arra járok megállok.
#2214   2020. 11. 07. szombat 23:11
erapisti erapisti
Horvátországban egy apartmanban, egy társasházban: este még éjfél előtt az első emeleti lépcsőfordulóban megálltunk, párom jól megkapaszkodott a korlátban, én meg hátulról jól megdugtam, hamar elélveztünk, sietni kellett, bárki kijöhetett volna nagyon izgalmas volt!
#2215   2020. 11. 07. szombat 23:20
erapisti erapisti
KB. 13éve az olasz tengerparton: a forró olasz homok felforralt bennünket, ahogy elaludt a gyerekünk, utána kimentünk a párom jól leszopott én meg kinyaltam nagyon nedves punciját, aztán jót dugtunk!
#2216   2020. 11. 08. vasárnap 06:07
kezdoparbs kezdoparbs
A legjobb Görögországba volt, tengerpart melletti barlang kilátással a tengerre és a strandra, izgi volt nagyon mindkettőnknek!
#2217   2020. 11. 16. hétfő 06:35
X Törölt felhasználó (1474922)
A pasim tegnap a Nyiregyi Korzo melygarazsaban szoptam le az autoban mielott felmentunk volna vasarolni❤️ Egyebkent megjegyzem mar tobbszor volt szerencsenk a garazsban latni autoban akciozo parokat ott.
Szoval lecumiztam amikor beparkoltunk . Aztan kb egy orat toltottunk ott majd amikor lejottunk ujra megtettem. Kozben ekkor eszrevettuk hogy mellenk nem messze parkolt be egy par .... vegigneztek . Pont nem erdekelt.
#2218   2020. 11. 16. hétfő 12:15
X Törölt felhasználó (4300912)
Egy siófoki átmulatott éjszaka után egy lakásban sikerült ébrednem. Sajnos arra nem emlékszem, hogy hogy jutottunk oda, de két hölgy társaságában voltam, az egyikőjükkel sikerült összemelegednem. Reggel kérdeztem tőle, hogy, hogy alakult az este, mert volt némi képszakadás. Erre msosolyogva azt válazolta, hogy jó voltál nyugi. Mikozben a lépcsőházban kísért lefelé, az járt a fejembe, hogy nem mehetek el anélkül, hogy ne emlékezzek az együttlétre, így megkérdeztem tőle, hogy mi lenne, ha felelevenítenénk az estét. Örömmel fogadta a dolgot és ott helyben a lépcsőházban elém pucsított, én mögé álltam és egy hatalmasat keféltünk. A másnaposság miatt nem igazán foglalkoztam semmivel és ő sem az az ilyedős típus volt. smile
Szép emlék maradt!
#2219   2021. 12. 01. szerda 01:08
aezakmi aezakmi
Nyáron egy kis pezsgő után, Balatonnál, kilátóban... finom
#2220   2021. 12. 01. szerda 06:15
X Törölt felhasználó (4495972)
Normafánál hétköznap sétálgattunk, aztán az egyik fás, bokros részén , a párom a fának dőlve én meg benne, jól éreztük magunkat.

... 109 110 111 112 113 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2474db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 04. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!