"...biztos forrásból értesültünk, hogy az egyik nappalilakó a ma esti zártkörű névnapi ünnepségét ebben az objektumban tartja...fotóriporterünk hajnal óta a helyszínen tartózkodik, de egyelőre még nem látta bemenni a signorina-t..."

Kedves névnaposaink!
Pillécske! Moncy az isten éltessen benneteket sokáig! Maradjatok sokáig meg nekünk!
BOLDOG NÉVNAPOT
Pillécske! Moncy az isten éltessen benneteket sokáig! Maradjatok sokáig meg nekünk!
BOLDOG NÉVNAPOT
Hali! A Vuk semnem rossz!
De melyik? A kicsi wagy a nagy?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)

a nappaliba nem kell szépnek lennie a totemállatnak!
a nappali úgyis tele van szépséggel:
Charlotte; Mme; Pillécske; Moncy; Katicika ... (Ez egy válasz VenCovek üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 10:40
a nappali úgyis tele van szépséggel:
Charlotte; Mme; Pillécske; Moncy; Katicika ... (Ez egy válasz VenCovek üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Tessék, egy totem állat! Se nem kutya, se nem macska... bár egy kicsit "voodoo-s" hangulatú.
...hmm, meg talán nem is elég szép. De bárminek lehet gondolni, és ez nagy előny ebben a kategóriában.

Tessék, egy totem állat! Se nem kutya, se nem macska... bár egy kicsit "voodoo-s" hangulatú.
...hmm, meg talán nem is elég szép. De bárminek lehet gondolni, és ez nagy előny ebben a kategóriában.

bocs a másik topicba tévedtem!
a lábaid köze az orszég legszebb helye!
vissza is megyek közéjük. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 10:28
a lábaid köze az orszég legszebb helye!

vissza is megyek közéjük. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)

más topic reklámozásáért egyszer kimaradsz a dobásból
sőt! menj vissza a lábaim közé, és kezdd újra a kört

Sziasztok!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:49

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na, egy újabb hülyeség:
Válasszunk TOTEMÁLLATOT a nappalinak. Ki milyen szent állatot nevezne ki és miért? (egyetlen kérésem van, macska vagy kutya ne legyen!)
Holnap délután elutazunk 3 napra, úgyhogy egy ideig nyugton lesztek a hülyeségeimtől. De aztán!!!
Válasszunk TOTEMÁLLATOT a nappalinak. Ki milyen szent állatot nevezne ki és miért? (egyetlen kérésem van, macska vagy kutya ne legyen!)

Holnap délután elutazunk 3 napra, úgyhogy egy ideig nyugton lesztek a hülyeségeimtől. De aztán!!!

más topic reklámozásáért egyszer kimaradsz a dobásból
sőt! menj vissza a lábaim közé, és kezdd újra a kört
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 10:12

Nézzetek be a lotyókám kedvenc topicjába, az ország egyik legszebb helyéről tettem be képeket!
Nézzetek be a lotyókám kedvenc topicjába, az ország egyik legszebb helyéről tettem be képeket!
Tegnap bóklásztam a Mouradi szobában,és mit láttam,? kopaszgyík korodban bitoroltad az avataromat. Lehet ez jár a kopaszgyíkoknak

És ,hogy ne mindig reagálós tag legyek, nekem is van kérdésem.
Mi az újak neve és funkciói? (a képből adódik a válasz)

Brrrr.. még a hideg is kirázza,wörd, excel szavaktól hiába jutott az ürbe érte,hőn szeretett Simonyink. jóregg mindenkinek
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:14

Segítsetek.. excelben hogy a búbánatba tudok felső alsó indexet??????
ezt továbbgondolva: Vuk nekem begyünne!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 04. péntek 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 07:41

Reggelt! Egész este az állaton agyaltam de mindig csak a Lúdas Matyi libája ugrott be!Minden hátsó gondolat nélkül!
Többször fel is riadtam így most nagyon morcos wagyok még a reggeli csoki puddingom se szabadította fel a boldogság hormonjaim....
Sziasztok,délelött még erre nézek!

a faxom a hülyeségemmel, má kéccer az elkűdre kettyintettem az ikon bexarás helyett!
ez lemaradt:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 08:12
ez lemaradt:

mi van villonyos WCre készűsz!
a barnamaci ötletet támogatom! Bruuuuuuummmmmmmmm!
ha már a kibelezett kitömött macsot nem mondhatom!
ha már a kibelezett kitömött macsot nem mondhatom!
mi van villonyos WCre készűsz!
ha már a kibelezett kitömött macsot nem mondhatom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 22:56
ha már a kibelezett kitömött macsot nem mondhatom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

barnamaci...

Pedig a kezem is nagyon ügyes.

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:52

Admin

A férjem is azt mondja, hogy amióta az új foggátlómat szedem, hisztis vagyok és kezelhetetlen.
Erre a pofájába üvöltöttem: mert kezelni akarsz! Engem nem kell kezelni!
Erre a pofájába üvöltöttem: mert kezelni akarsz! Engem nem kell kezelni!

én nagyon szeretnék, de úccse tudok ott lenni!
tom, aszem eztet már sajnálattal egy párszor elutasítottam! (bár sztem Te ennek inkább ürűsz!

tom, aszem eztet már sajnálattal egy párszor elutasítottam! (bár sztem Te ennek inkább ürűsz!
a zárójelbe leírtak miatt nem válaszolok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:49
Admin

Na, egy újabb hülyeség:

a fröccsöntésnek én is a híve vagyok!
bár félműveltként művelem! (hehe minő képzavar)
egy másik topicba is kitárgyaltuk, h fehérből illik, de mit ad isten inkább veresbő szeressem, jó kis savanyás veresből!
...most olvasom csak Te másminyő fröccsöntésre gtál! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:32
bár félműveltként művelem! (hehe minő képzavar)
egy másik topicba is kitárgyaltuk, h fehérből illik, de mit ad isten inkább veresbő szeressem, jó kis savanyás veresből!
...most olvasom csak Te másminyő fröccsöntésre gtál! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)

hehe, tisztára bolond téma...
mindenesetre maradjunk annyiban, orgazmus volt, van és lesz. érjük ezt el akár hús-vér meredező himvesszővel, akár fröccsöntött segédeszközökkel.
még jó, hogy feltalálták a fröccsöntést, a szilikont ésatöbbit! gondoljátok el, pataksodrásban kéne formázni a rideg köveket!

még jó, hogy feltalálták a fröccsöntést, a szilikont ésatöbbit! gondoljátok el, pataksodrásban kéne formázni a rideg köveket!

Villonyos!
ha aszondod, h le is vágtad a sajátod a barkácsolás kedvéért menten dobok egy hátast!
Regg mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 20:35
ha aszondod, h le is vágtad a sajátod a barkácsolás kedvéért menten dobok egy hátast!
Regg mindenkinek!

Törölt felhasználó (24620)

nnah, barkácsoltam kicsit

A mellybimbóm, most sem látszik, bocs Prune...

A mellybimbóm, most sem látszik, bocs Prune...
Reggelt! Egész este az állaton agyaltam de mindig csak a Lúdas Matyi libája ugrott be!Minden hátsó gondolat nélkül!
Többször fel is riadtam így most nagyon morcos wagyok még a reggeli csoki puddingom se szabadította fel a boldogság hormonjaim....
Sziasztok,délelött még erre nézek!