ezt továbbgondolva: Vuk nekem begyünne!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 04. péntek 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 07:41

Reggelt! Egész este az állaton agyaltam de mindig csak a Lúdas Matyi libája ugrott be!Minden hátsó gondolat nélkül!
Többször fel is riadtam így most nagyon morcos wagyok még a reggeli csoki puddingom se szabadította fel a boldogság hormonjaim....
Sziasztok,délelött még erre nézek!

a faxom a hülyeségemmel, má kéccer az elkűdre kettyintettem az ikon bexarás helyett!
ez lemaradt:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 08:12
ez lemaradt:

mi van villonyos WCre készűsz!
a barnamaci ötletet támogatom! Bruuuuuuummmmmmmmm!
ha már a kibelezett kitömött macsot nem mondhatom!
ha már a kibelezett kitömött macsot nem mondhatom!
mi van villonyos WCre készűsz!
ha már a kibelezett kitömött macsot nem mondhatom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 22:56
ha már a kibelezett kitömött macsot nem mondhatom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

barnamaci...

Pedig a kezem is nagyon ügyes.

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:52

Törölt felhasználó (21812)
Admin

A férjem is azt mondja, hogy amióta az új foggátlómat szedem, hisztis vagyok és kezelhetetlen.
Erre a pofájába üvöltöttem: mert kezelni akarsz! Engem nem kell kezelni!
Erre a pofájába üvöltöttem: mert kezelni akarsz! Engem nem kell kezelni!

én nagyon szeretnék, de úccse tudok ott lenni!
tom, aszem eztet már sajnálattal egy párszor elutasítottam! (bár sztem Te ennek inkább ürűsz!

tom, aszem eztet már sajnálattal egy párszor elutasítottam! (bár sztem Te ennek inkább ürűsz!
a zárójelbe leírtak miatt nem válaszolok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:49
Admin

Na, egy újabb hülyeség:
Válasszunk TOTEMÁLLATOT a nappalinak. Ki milyen szent állatot nevezne ki és miért? (egyetlen kérésem van, macska vagy kutya ne legyen!)
Holnap délután elutazunk 3 napra, úgyhogy egy ideig nyugton lesztek a hülyeségeimtől. De aztán!!!
Válasszunk TOTEMÁLLATOT a nappalinak. Ki milyen szent állatot nevezne ki és miért? (egyetlen kérésem van, macska vagy kutya ne legyen!)

Holnap délután elutazunk 3 napra, úgyhogy egy ideig nyugton lesztek a hülyeségeimtől. De aztán!!!

a fröccsöntésnek én is a híve vagyok!
bár félműveltként művelem! (hehe minő képzavar)
egy másik topicba is kitárgyaltuk, h fehérből illik, de mit ad isten inkább veresbő szeressem, jó kis savanyás veresből!
...most olvasom csak Te másminyő fröccsöntésre gtál! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:32
bár félműveltként művelem! (hehe minő képzavar)
egy másik topicba is kitárgyaltuk, h fehérből illik, de mit ad isten inkább veresbő szeressem, jó kis savanyás veresből!
...most olvasom csak Te másminyő fröccsöntésre gtál! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)

hehe, tisztára bolond téma...
mindenesetre maradjunk annyiban, orgazmus volt, van és lesz. érjük ezt el akár hús-vér meredező himvesszővel, akár fröccsöntött segédeszközökkel.
még jó, hogy feltalálták a fröccsöntést, a szilikont ésatöbbit! gondoljátok el, pataksodrásban kéne formázni a rideg köveket!

még jó, hogy feltalálták a fröccsöntést, a szilikont ésatöbbit! gondoljátok el, pataksodrásban kéne formázni a rideg köveket!

Villonyos!
ha aszondod, h le is vágtad a sajátod a barkácsolás kedvéért menten dobok egy hátast!
Regg mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 20:35
ha aszondod, h le is vágtad a sajátod a barkácsolás kedvéért menten dobok egy hátast!
Regg mindenkinek!

Törölt felhasználó (24620)

nnah, barkácsoltam kicsit

A mellybimbóm, most sem látszik, bocs Prune...

A mellybimbóm, most sem látszik, bocs Prune...
Reggelt! Egész este az állaton agyaltam de mindig csak a Lúdas Matyi libája ugrott be!Minden hátsó gondolat nélkül!
Többször fel is riadtam így most nagyon morcos wagyok még a reggeli csoki puddingom se szabadította fel a boldogság hormonjaim....
Sziasztok,délelött még erre nézek!

jólvanna, csak a barnamaci szóról nekem az emésztésem jutott az eszembe...
nna, ki is megyek, mert már karcol
nna, ki is megyek, mert már karcol

barnamaci...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 22:22

Admin

Miért, nem ismersz más állatot, csak ezt a kettőt?
Azért kértem, hogy ezt a kettőt mellőzzük, mert egészen egyértelmű, hogy ebből a szempontból két elhatárolható tábort képviselünk és nem akartam újra végigolvasni a kutya-macska vitát...
Naaaaaaaaaaaa, válassz másik állatot! Egy barna maci?

Azért kértem, hogy ezt a kettőt mellőzzük, mert egészen egyértelmű, hogy ebből a szempontból két elhatárolható tábort képviselünk és nem akartam újra végigolvasni a kutya-macska vitát...

Én szeretnék, de sajnos csak speciális bababarát buliba tudok menni. Ha ilyen lesz, ott leszek (vagyis leszünk).
Miért, nem ismersz más állatot, csak ezt a kettőt?

ínhüvelygulladást ennyi klikkeléstől?
látszik, hogy nem egyedülálló vagy.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:17
látszik, hogy nem egyedülálló vagy.

És nincs hozzá olyan ikon mint a word-ben? Ínhüvely gyulladást kapok ennyi klikkelgetéstől....
Közben rájöttem.. ha felsőindexbe jelölöm a szignifikációt akkor a szórás meg zéróosztó lesz.. eh..

Közben rájöttem.. ha felsőindexbe jelölöm a szignifikációt akkor a szórás meg zéróosztó lesz.. eh..

Kenguru, mert két farka van?
csiga, mert lassan megy el és mindig csúszik? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:49

csiga, mert lassan megy el és mindig csúszik? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Na, egy újabb hülyeség:

Na, egy újabb hülyeség:

És a pasik hogy örülnének, ha másom is rád ragadna. Ehh, bocsánat
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:33

basszus, charlotte, rámragadt a hehezésed!
túl sokat vagyunk együtt!

basszus, charlotte, rámragadt a hehezésed!
túl sokat vagyunk együtt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:12

Admin

Hehe, most olvasom az angol nyelvű cikket. Pille, ezek a KIKÖTÖZÉST is művelték
Na, azért az érdekelne, hogy hogyan jött rá a faszi, hogy transzvesztiták is voltak köztük...

Na, azért az érdekelne, hogy hogyan jött rá a faszi, hogy transzvesztiták is voltak köztük...
hehe, tisztára bolond téma...
mindenesetre maradjunk annyiban, orgazmus volt, van és lesz. érjük ezt el akár hús-vér meredező himvesszővel, akár fröccsöntött segédeszközökkel.

Hehe, most olvasom az angol nyelvű cikket. Pille, ezek a KIKÖTÖZÉST is művelték
Na, azért az érdekelne, hogy hogyan jött rá a faszi, hogy transzvesztiták is voltak köztük... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 20:43

Na, azért az érdekelne, hogy hogyan jött rá a faszi, hogy transzvesztiták is voltak köztük... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)

felmerül a kérdés: élvezték a szexet? vagy csupán fajfenntartás céljából közösültek? mert ha élvezték, dugdoshattak is akár csodásabbnál csodásabb pattintott bizgentyűket... ha nem élvezték, kizárt dolognak tartom a bizgentyűk dugdosását.
ezt a követ inkább a patak sodrása csiszolgatta ily nemes-fényesre... nem?
ezt a követ inkább a patak sodrása csiszolgatta ily nemes-fényesre... nem?