Az a huncut patak... ^_^
Persze hogy élvezték, hiszen már gondolkodtak mint mi.
Persze lehet, hogy ilyenkor még nem vált szét teljesen az ösztöntől, tehát ennek az érzésnek a keresés szolgálta a faj fennmaradását.
Egyébként... lehet, hogy ez a fogamzásgátlás első formája? Meglátták az összefüggést az unga-bunga, a rókázós ősasszony, valamint a kis idő elteltével kipattanó őskölyök között az összefüggést és úgy gondolták, hogy a kőtől talán nem esik teherbe?
Persze meglehet, hogy azután is teherbe esett a nő, ezért a követ szent tárgyként tisztelték.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 20:43
Persze hogy élvezték, hiszen már gondolkodtak mint mi.
Persze lehet, hogy ilyenkor még nem vált szét teljesen az ösztöntől, tehát ennek az érzésnek a keresés szolgálta a faj fennmaradását.
Egyébként... lehet, hogy ez a fogamzásgátlás első formája? Meglátták az összefüggést az unga-bunga, a rókázós ősasszony, valamint a kis idő elteltével kipattanó őskölyök között az összefüggést és úgy gondolták, hogy a kőtől talán nem esik teherbe?
Persze meglehet, hogy azután is teherbe esett a nő, ezért a követ szent tárgyként tisztelték.

felmerül a kérdés: élvezték a szexet? vagy csupán fajfenntartás céljából közösültek? mert ha élvezték, dugdoshattak is akár csodásabbnál csodásabb pattintott bizgentyűket... ha nem élvezték, kizárt dolognak tartom a bizgentyűk dugdosását.
ezt a követ inkább a patak sodrása csiszolgatta ily nemes-fényesre... nem?

felmerül a kérdés: élvezték a szexet? vagy csupán fajfenntartás céljából közösültek? mert ha élvezték, dugdoshattak is akár csodásabbnál csodásabb pattintott bizgentyűket... ha nem élvezték, kizárt dolognak tartom a bizgentyűk dugdosását.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 20:39

Törölt felhasználó (24620)

Hát itt lenne.

Bár magam sem hiszem, hogy arra használták. Bár, miért is ne? Lehet, hogy kíváncsiak voltak, meg volt valami gyermeteg igényük, hogy dugdossanak mindenfélét az asszonyba és még ezer ok kitalálható...

Bár magam sem hiszem, hogy arra használták. Bár, miért is ne? Lehet, hogy kíváncsiak voltak, meg volt valami gyermeteg igényük, hogy dugdossanak mindenfélét az asszonyba és még ezer ok kitalálható...
Hát itt lenne.

Bár magam sem hiszem, hogy arra használták. Bár, miért is ne? Lehet, hogy kíváncsiak voltak, meg volt valami gyermeteg igényük, hogy dugdossanak mindenfélét az asszonyba és még ezer ok kitalálható... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 19:42

Bár magam sem hiszem, hogy arra használták. Bár, miért is ne? Lehet, hogy kíváncsiak voltak, meg volt valami gyermeteg igényük, hogy dugdossanak mindenfélét az asszonyba és még ezer ok kitalálható... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)

és milyen kőkorszaki kövületekkel bizonyitja feltételezését? gruppenszexre utaló csonthalmok? fallosz alakú pattintott kövecskék? marhaság!
biztos vagyok benne, az ősemberek ahányszor megpillantottak egy leesett bogyóért mélyre hajló ősnőci popót, már illesztették is be a szerszámot. no, nem a pattintottat!
biztos vagyok benne, az ősemberek ahányszor megpillantottak egy leesett bogyóért mélyre hajló ősnőci popót, már illesztették is be a szerszámot. no, nem a pattintottat!

nnah, barkácsoltam kicsit

A mellybimbóm, most sem látszik, bocs Prune...

A mellybimbóm, most sem látszik, bocs Prune...
és milyen kőkorszaki kövületekkel bizonyitja feltételezését? gruppenszexre utaló csonthalmok? fallosz alakú pattintott kövecskék? marhaság!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:40

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Azt hittétek, hogy a swinger, a gruppen és a dildó mai találmány? Hát nem!
"A kőkorszaki ember izgalmas szexuális életet élt. Őseink nem csak a nagy fenekekre buktak, hanem a szvingerre, a csoport szexre, és a kőből készült szexjátékokra is. Ráadásul éltek közöttük transzvesztiták is. Timothy Taylor új tanulmányában eloszlatja azt a tévhitet, hogy a csak reprodukció céljából létesített kapcsolat lenne a legtermészetközelibb."
"A kőkorszaki ember izgalmas szexuális életet élt. Őseink nem csak a nagy fenekekre buktak, hanem a szvingerre, a csoport szexre, és a kőből készült szexjátékokra is. Ráadásul éltek közöttük transzvesztiták is. Timothy Taylor új tanulmányában eloszlatja azt a tévhitet, hogy a csak reprodukció céljából létesített kapcsolat lenne a legtermészetközelibb."
Te melyik vagy????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:42

azért hisztis, mert folyamatosan fél a lebukástól
ingerült, ideges, zaklatott, miközben hihetetlenül boldog
de ez pasira is igaz

azért hisztis, mert folyamatosan fél a lebukástól
ingerült, ideges, zaklatott, miközben hihetetlenül boldog
de ez pasira is igaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:04

Admin

Ez így nem logikus. Ha egy nőnek szeretője van, akkor elvileg mámoros szexuális életet él, a tiltott gyümölcs stb. effektus miatt. Tehát boldog és az arca is kisimult. Hogy lehetne hisztis?
Én pont egy ilyen munkás szálon kezdtzem a pálya futásom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 08:44

Admin

Eszembe jutott egy elég depressziós kérdés, azt nem merem feltenni, mert így is elég támadást kapok a hülye kérdéseim miatt.
Viszont van egy kevésbé depressziós
Láttam valamelyik nap egy munkásszállás hirdetést, és arról eszembe jutott, hogy azért vannak olyan helyek, ahol nem szívesen laknék.
Mi volt a legmostohább körülmény, ahol valaha laknotok kellett?
Viszont van egy kevésbé depressziós

Láttam valamelyik nap egy munkásszállás hirdetést, és arról eszembe jutott, hogy azért vannak olyan helyek, ahol nem szívesen laknék.
Mi volt a legmostohább körülmény, ahol valaha laknotok kellett?

csók Kedves! megyek utánnad!
na pá!
mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:14
na pá!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Mennem kell, szép délutánt mindenkinek!
én nem találok rá megoldást, a gombok hozzáadásával lehet esetleg manipulálni!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:17

És nincs hozzá olyan ikon mint a word-ben? Ínhüvely gyulladást kapok ennyi klikkelgetéstől....
Közben rájöttem.. ha felsőindexbe jelölöm a szignifikációt akkor a szórás meg zéróosztó lesz.. eh..

Közben rájöttem.. ha felsőindexbe jelölöm a szignifikációt akkor a szórás meg zéróosztó lesz.. eh..

De csak akkor, ha kiszáll a hetigebazból
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:09

Admin

Én jelentkezem! Azt lehet kérni, hogy a Hajóst vedd fel mögém izééééé utánam?
És nincs hozzá olyan ikon mint a word-ben? Ínhüvely gyulladást kapok ennyi klikkelgetéstől....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:16

ugyanúgy, mint wordbe! formátum/cellák/betűtípus
a cellában már helyesen jelöli meg
a cellában már helyesen jelöli meg
ugyanúgy, mint wordbe! formátum/cellák/betűtípus
a cellában már helyesen jelöli meg (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:14
a cellában már helyesen jelöli meg (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Segítsetek.. excelben hogy a búbánatba tudok felső alsó indexet??????
Mennem kell, szép délutánt mindenkinek!
Segítsetek.. excelben hogy a búbánatba tudok felső alsó indexet??????
Hát, ha holnap, akkor holnap...
Kivárom. Valahogy csak kibírom...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Kivárom. Valahogy csak kibírom...

Admin

A picsába, akkor másnak szerető is jut a hisztihez, nekem meg csak a hiszti jutott...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:06
Törölt felhasználó (24620)

fincsi, a szektába nálam lehet jelentkezni, minden nő után felveszünk egy férfit, az ivararány felborulását elkerülendő
fincsi, a szektába nálam lehet jelentkezni, minden nő után felveszünk egy férfit, az ivararány felborulását elkerülendő
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)