de ez ugye nem az eredeti? nem pici énekli ugye?
nagyon jó a hangja! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Te kis hüle!
átlagosan pont jó! (41+17)/2=29
mé úgy kezdesz neki, h a 17 fiatal a 41 + öreg? mé úgy méc neki, h ez akkor most tartós lesz és életem végéig? mé görcsölsz ezen? így megértem, h 1 éve a konnektorral van nemi kapcsolatod, oszt 50 Hz-vel veri ki neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 03:17

átlagosan pont jó! (41+17)/2=29

mé úgy kezdesz neki, h a 17 fiatal a 41 + öreg? mé úgy méc neki, h ez akkor most tartós lesz és életem végéig? mé görcsölsz ezen? így megértem, h 1 éve a konnektorral van nemi kapcsolatod, oszt 50 Hz-vel veri ki neked!

Törölt felhasználó (24620)
VIP

Egy szóval sem mondtam, hogy takarékosabb, de kénylemesebb.
De ha klasszikban mosogatok, akkor is eresztek kaja után vizet rá, ha két nap múlva is mosom el...
hát, ajánlgathatod, bár nekem lehet, hogy picit mán fiatal nem? Meg ha nem is, hát akkor sem megyek vele sokra...
De ha klasszikban mosogatok, akkor is eresztek kaja után vizet rá, ha két nap múlva is mosom el...
hát, ajánlgathatod, bár nekem lehet, hogy picit mán fiatal nem? Meg ha nem is, hát akkor sem megyek vele sokra...

hmm (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)

figyelem a technikát!
ha Veled összekap az ember akkor annak /és csak annak/ küldesz békülős videót!
akkor én most ezért:
hátha megbékítesz
akkor én most ezért:

hátha megbékítesz

maximum mailter!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 17. csütörtök 22:19

Törölt felhasználó (24620)
VIP

mennyi malter lesz...

látom a jövőt!
fizetni fogsz /még ha nem is annyit mint a fejőgép mesterember gondol/, csak hogy soha a büdös életbe ne lásd többé!
oppá!
mással is eltölthetitek az időt, mint mestermunkával! vagy az lenne az igazi mestermunka?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 17. csütörtök 21:40
fizetni fogsz /még ha nem is annyit mint a fejőgép mesterember gondol/, csak hogy soha a büdös életbe ne lásd többé!
oppá!
mással is eltölthetitek az időt, mint mestermunkával! vagy az lenne az igazi mestermunka?

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Hát, én úgy állok hozzá, hogy nem fizetem ki azt a melót, ami gányolás. Persze lehet hogy útközben majd egy-két elvemet elveszítem, csak szabaduljak meg a szakiktól.
Amúgy a srác, akivel ajánlás útján vettem fel a kapcsolatot, nekem szimpi. Fiatal és laza, de látszik rajta, hogy komolyan veszi (legalábbis ajánlom neki!!!!). Apámnak nem tetszett a lazasága...
Amúgy a srác, akivel ajánlás útján vettem fel a kapcsolatot, nekem szimpi. Fiatal és laza, de látszik rajta, hogy komolyan veszi (legalábbis ajánlom neki!!!!). Apámnak nem tetszett a lazasága...
figyelem a technikát!
akkor én most ezért:
hátha megbékítesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 11:22
akkor én most ezért:

hátha megbékítesz

Törölt felhasználó (52127)

és nem csak himsoviniszta...de hisztis is....
ezt most....
csak Neked küldöm...
baráti jobbként..mert gyülölöm a vitát...

ezt most....
csak Neked küldöm...

Ezt a zenét szeretem...elfogadwa baráti jobb...wita nem wót...csak félre értés...nyah má tinyleg húzok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 11:22

ezt most....
csak Neked küldöm...

ezt most....
csak Neked küldöm...

mondták és tapasztalat:
a mesterembernek kétszer örül az ember:
1. amikor végre megjön
2. amikor végleg elmegy!
nos a kőműves "mester" úgy tiplizte be a a hőszigetelést, h mászófalnak néz ki a ház!
a nyílegyen házoldal kérdőjelnek látszik
3 egyforma szélességű ablakot rakott be! az egyik nyílás 95; a másik 98; a 3. 107 centi! stb stb
surdi amit tud maga csinál meg! olcsóbb, jobb, igaz lassabb!
egy másik viszont kellemes csalódás: festő gyönyörű munkát végez, minden mozzanatával elégedett vagyok! csak lassú. és 50 kmről jön 1-2 órás munkára is! azt nem értettem hogyan érte meg neki! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 17. csütörtök 21:40
a mesterembernek kétszer örül az ember:
1. amikor végre megjön
2. amikor végleg elmegy!
nos a kőműves "mester" úgy tiplizte be a a hőszigetelést, h mászófalnak néz ki a ház!
a nyílegyen házoldal kérdőjelnek látszik
3 egyforma szélességű ablakot rakott be! az egyik nyílás 95; a másik 98; a 3. 107 centi! stb stb
surdi amit tud maga csinál meg! olcsóbb, jobb, igaz lassabb!
egy másik viszont kellemes csalódás: festő gyönyörű munkát végez, minden mozzanatával elégedett vagyok! csak lassú. és 50 kmről jön 1-2 órás munkára is! azt nem értettem hogyan érte meg neki! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Hát, én úgy állok hozzá, hogy nem fizetem ki azt a melót, ami gányolás. Persze lehet hogy útközben majd egy-két elvemet elveszítem, csak szabaduljak meg a szakiktól.
Tőlem függetlenül jelentette ki a zasszony,hogy neki nm kő a gépezet...másodszor ha én mosógatok...legalább csöndben elgondolkodhatok...nm ízgat ha mosógatnom...mosnom...porszíwóznom kő...de mindegy...mindenki azt hisz amit akar..
Üdwölet...léptem...szasztok..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 11:12

Üdwölet...léptem...szasztok..

mit képzelsz gyurkáról?
a baráti összejövetel náluk arról szól, h sütnek 500 fasírtot és papírtányíronn tálalnak!
mert ha amit leírsz előfordulna náluk akkor biztosan másképp beszélne!
meg Stan még a mosogató szivacs fogalmát se ösmeri! mert ha egy illen összejövetel után venné a féradtságot oszt mondjuk az 5 mosogató tálcányi mosatlanból 1et bevállalna akkor nem így beszélne!
érdekes! nálunk én wok mosogatógép párti az asszony a szkeptikus!
a baráti összejövetel náluk arról szól, h sütnek 500 fasírtot és papírtányíronn tálalnak!
meg Stan még a mosogató szivacs fogalmát se ösmeri! mert ha egy illen összejövetel után venné a féradtságot oszt mondjuk az 5 mosogató tálcányi mosatlanból 1et bevállalna akkor nem így beszélne!
érdekes! nálunk én wok mosogatógép párti az asszony a szkeptikus!
ezt most....
csak Neked küldöm...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 18. péntek 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 10:32

ezt most....
csak Neked küldöm...

Jó reggelt!
Hímsowiniszta jelkezik...
...ezért jóó ez a fórum mert mindenki a saját szájíze szerint eldönti milyen a másik...pfff..
Nem is folytatom...szép napot mindenkinek...
Hímsowiniszta jelkezik...

Nem is folytatom...szép napot mindenkinek...

Igen...és a sok fogyasztó társadalminak el sem jut,hogy kb.5-6 éwre gyártanak már mindent...legyen asz tw,konwektor,mosógép,tűzhely,...de az emberfia csak jót akar mikor leírja...bár mint sok címen rájöttem már...minek...a magyar ember nagy erénye,hogy okosabb a szakembernél...w olyat talál ki ami megwalósíthatatlan...hehe..tisztelet a kiwételnek de az átlag ilyen...
Tudnék mesélni...de felesleges...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 11:07

Tudnék mesélni...de felesleges...

ja és sokan azt se tudják, h régen öblítőnek használták az ecetet.
sokkal finomabb illata is volt a ruhának utánna, mint az ilyen olyan mezei virág stb után
én az öblítő illatra allergiás wok!
ja a volt kollégám a nejének kiszámolta, h mennyibe is került éves szinten a vízlágyító!
5 év alatt új mosógépet tuttak wóna belőle venni!
surdi fehér mosáskor nem 1* használt már öblítő helyett ecetet! kellemeset a hasznossal!
sokkal finomabb illata is volt a ruhának utánna, mint az ilyen olyan mezei virág stb után
ja a volt kollégám a nejének kiszámolta, h mennyibe is került éves szinten a vízlágyító!
surdi fehér mosáskor nem 1* használt már öblítő helyett ecetet! kellemeset a hasznossal!
surdi nem rajzol! surdi visszaolvas!
surdi kimaradt egy szócséplésből mosogatógép témában! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 11:08
surdi kimaradt egy szócséplésből mosogatógép témában! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

*fetrentős szmájli*
Ez a szöveg nem csak vicces, hanem igaz is...
Surdi márpedig rajzol! Méghozzá sürgősen különben bünti lesz. De nem olyan, amit Surdi szeret
Nézd már meg a három tulipánomat, az művészeti alkotás szerinted??? Nnnaaa, tessék szépen rajzolni valamit.
Mondjuk egy házat vagy mosogatógépet hihi

Surdi márpedig rajzol! Méghozzá sürgősen különben bünti lesz. De nem olyan, amit Surdi szeret

Nézd már meg a három tulipánomat, az művészeti alkotás szerinted??? Nnnaaa, tessék szépen rajzolni valamit.
Mondjuk egy házat vagy mosogatógépet hihi
mit képzelsz gyurkáról?
érdekes! nálunk én wok mosogatógép párti az asszony a szkeptikus! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 17. csütörtök 21:12
érdekes! nálunk én wok mosogatógép párti az asszony a szkeptikus! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

és..az asszonykádtol esetleg kérdezted e már..hogy ö szeretne-E???...mert..ugye..ez sem elhanyagolhato....
...egyszer
másodszor...elööönyee?....csak az van Neki...
nem tudom,hogy Ti hogyan éltek...Nálunk nagyon sok a baráti öszejövetel...család..gyermek...
naa..ha csak a szükebb barátit vesszük..akkor is vagyunk 12-15-en....
legyen ez egy vacsi....és utána....annyira könnyü csak belepakolni...és ugyan ugy leülni a társasághoz..mint a "ház urának"...
ráadásul...ripp ropp..rend van a konyhában...
most képzeld el ezt..egy amerikai konyhás lakásban...hát tudod ki a fene fogja nézni fél éjszakán keresztül ott a mosatlant...ha meg nem nézem...akkor azonnal mosogassak..
na..ez csak kicsi példa volt...amugy..Én is szeretlek...

másodszor...elööönyee?....csak az van Neki...
nem tudom,hogy Ti hogyan éltek...Nálunk nagyon sok a baráti öszejövetel...család..gyermek...
naa..ha csak a szükebb barátit vesszük..akkor is vagyunk 12-15-en....
legyen ez egy vacsi....és utána....annyira könnyü csak belepakolni...és ugyan ugy leülni a társasághoz..mint a "ház urának"...

ráadásul...ripp ropp..rend van a konyhában...
most képzeld el ezt..egy amerikai konyhás lakásban...hát tudod ki a fene fogja nézni fél éjszakán keresztül ott a mosatlant...ha meg nem nézem...akkor azonnal mosogassak..

na..ez csak kicsi példa volt...amugy..Én is szeretlek...

Te nem olvasod elég figyelmesen a fórumot, hát így udvaroljon neked az ember (asszony)?
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2008. 01. 18. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)

...akkor segíííííítséééééég!
Hol? Mikor? Hányszor? Hogyan? Mivel? Kivel? stb...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Hol? Mikor? Hányszor? Hogyan? Mivel? Kivel? stb...

*fetrentős szmájli*
Mondjuk egy házat vagy mosogatógépet hihi (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 18. péntek 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 10:53

Mondjuk egy házat vagy mosogatógépet hihi (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 18. péntek 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)

a házasságod válságban
új helyre fogsz költözni
nem biztos, h a férjeddel
mert ami Neked tetszik az neki nem
és fordítva
magát a válságot is jelenleg ez a bizonytalanság okozza!
vagy csernusként:
maga mit lááttt benne?
kiegyensúlyazatlan?
ezt magának köszönheti!!!
mert nem tuggya mit akar!
tegyen érte!!!!!!
költözni akar?
döntse már el végre!!!!!!!!
fontos a férjeeeeee???
akkor ne sajnálja a műtermet tőle!
hogy nőket fényképezne ott?
magának kisssebbségi komplexusa vannn??????
nézzzzeeeeeeenn máááá tükörbe!
ja, hogy belenézettt és ez okozza????
nézzen má a férjére!!!!!
kellene olyan nőnek akinek minden megvan???????
Ő csak magának jóóóóóóó!!!!
félre ne értsd! ez nem surdi véleménye!!!
surdi nem rajzol! surdi nem tud rajzolni! két balkéz a rajzhoz!
új helyre fogsz költözni
nem biztos, h a férjeddel
mert ami Neked tetszik az neki nem
és fordítva
magát a válságot is jelenleg ez a bizonytalanság okozza!
vagy csernusként:
maga mit lááttt benne?
kiegyensúlyazatlan?
ezt magának köszönheti!!!
mert nem tuggya mit akar!
tegyen érte!!!!!!
költözni akar?
döntse már el végre!!!!!!!!
fontos a férjeeeeee???
akkor ne sajnálja a műtermet tőle!
hogy nőket fényképezne ott?
magának kisssebbségi komplexusa vannn??????
nézzzzeeeeeeenn máááá tükörbe!
ja, hogy belenézettt és ez okozza????
nézzen má a férjére!!!!!
kellene olyan nőnek akinek minden megvan???????
Ő csak magának jóóóóóóó!!!!
félre ne értsd! ez nem surdi véleménye!!!
surdi nem rajzol! surdi nem tud rajzolni! két balkéz a rajzhoz!
ja és sokan azt se tudják, h régen öblítőnek használták az ecetet.
surdi fehér mosáskor nem 1* használt már öblítő helyett ecetet! kellemeset a hasznossal! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 17. csütörtök 20:40
surdi fehér mosáskor nem 1* használt már öblítő helyett ecetet! kellemeset a hasznossal! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

ehh...és gondolom azt sem sokan tudják,hogy a mosógépükkel lefuttatnak egy ecetes...mondjuk 10% az ecet...egy progit hawonta 2szer...az tök jól letisztítja a wízköwet a fütőszálrúl...wagy ha folyékony mosószert használsz...towább él a géped...
Nyah..mind1...nm kő mindent elhinni...ugyi..?!

Nyah..mind1...nm kő mindent elhinni...ugyi..?!

a látatlanságon tudunk segíteni
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)

...megjegyzem...látatlanban lehet, hogy elcserélném Rád!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 18. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 10:27

huh..én is beteg vagyok...és tegnap uram mosogatott el...én veled élek?
huh de izgalmas
egyébként van haszna is ennek a mosogatás-gyűlöletnek
agatha christie rendszerint mosogatás közben találta ki a krimijeit, mert olyankor volt tele indulattal

egyébként van haszna is ennek a mosogatás-gyűlöletnek