noh, volt egy hatalmas vihar, óriási széllel, és függönysűrű esővel...
rövidnadrágban kimentem az udvarra és élveztem egy kicsit a jelenséget.
Aztán figyeltem, hogy akadozik az áramellátás és hogy ugrál a térerőkijelzője a mobilomnak.
rövidnadrágban kimentem az udvarra és élveztem egy kicsit a jelenséget.
Aztán figyeltem, hogy akadozik az áramellátás és hogy ugrál a térerőkijelzője a mobilomnak.
Kicsit olvasgattalak benneteket, de most megyek vacsizni, mielőtt megint mondok valami csábítót a lányoknak

nyítottam két új topicot, nézzetek be oda is!

nyítottam két új topicot, nézzetek be oda is!

Hááát!Ha nem kell őket nézni akkor meghallgatom máskor is!!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 15. kedd 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Én mást hoztam...
De valahol ez is az áááállllaaaaaat kategória...
Figyeljétek meg h. a nyár végére ez akkora sláger lesz
music
De valahol ez is az áááállllaaaaaat kategória...
Figyeljétek meg h. a nyár végére ez akkora sláger lesz

music
Az első nagyon horror.
A második bazi kanos.
A harmadik elég nyugdíjas.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 17:01

A második bazi kanos.

A harmadik elég nyugdíjas.

Törölt felhasználó (24620)

hoppá, errefele villámlik
Ő speciel picike, de rettentő aranyos.
Juhú!!!
Aaah... AAAAH!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 15. kedd 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 16:38
Juhú!!!
Aaah... AAAAH!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 15. kedd 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Aligátorteknőst még nem láttam de múltkor melóztam 1 helyen és ott mutattak ha jól emlékszem wmi nagyon drága teknőst aminek olyan színe wolt mint a siwatagi katonaruhának!
A csajnak a wállán össze-wissza mászkált az + puszilgatta!

Aligátorteknőst még nem láttam de múltkor melóztam 1 helyen és ott mutattak ha jól emlékszem wmi nagyon drága teknőst aminek olyan színe wolt mint a siwatagi katonaruhának!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 16:28

Törölt felhasználó (24620)

Jól megmutatta a macskának! ^_^
Olyan aranyosak, szeretem a teknőcöket, még a morcosfejű aligátorteknős is szép.
Olyan aranyosak, szeretem a teknőcöket, még a morcosfejű aligátorteknős is szép.

Jól megmutatta a macskának! ^_^
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 15. kedd 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez a "küldönc" 1 wad teki katona!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyugi...A lencsét bármikor kiweheted!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 15. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)

oh, hiszen már bújhatok! lekerült rólam a rend ruhája.
de azért nem vagy naon hideg, ugye?
kissé fáj most a torkom...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 05. 15. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudod mikor... a szemem színe a védjegyem
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 14:29

Ezek nagyon pozitíw jellemvonások!!
A szemed színét +wáltoztatjuk kontaktlencséwel!!!
A szemed színét +wáltoztatjuk kontaktlencséwel!!!

Tudtam Én h. a taljánom jó választás (bika)
Bár... a 20 ezres akciót még nem alkalmaztuk
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 15. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 15:05

Bár... a 20 ezres akciót még nem alkalmaztuk

willy szülinapja előtti horoszkópja:
2007. május 17.
A bika érzékisége:
Minden érdekel, ami az élvezetekkel kapcsolatos. Nálad ezek az érzéki élvezetek nincsenek különválasztva, egyaránt szereted a jó ételeket, finom italokat, s a jó szexet is. Akkor vagy boldog, ha partnered mindebben osztozik veled, s akkor élvezed a szexet igazán, ha már megvolt hozzá a megfelelő gasztronómiai élmény is. Mivel nagyon kötődsz a természethez, egy jó kirándulás, kettesben, könnyen ér véget a legsűrűbb bozótban.
Kedvenc pózod:
A hűtő előtt. A kilenc és fél hét című film az etalon, de ne feledd a fagyit nagyon nehéz kimosni a hajból.
A nap legszexisebb része:
Kedd, péntek, szombat. Szereted, ha mindennek megvan a maga rendje. Esetleg soron kívül, kivételesen egy jó vacsora után, hogy legyen minden kerek.
Mire vágysz egy szeretkezés után?
Egy tábla csokoládéra.
Elképzeléseid a jó szexről:
Te egy szexuális ínyenc vagy, kielégíthetetlen étvággyal és világi ízléssel.
Ami a legjobban felizgat:
ami legjobban felizgat - pénz és a hatalom. A szeretőd arra kényszerít, hogy egy nagy kupac 20.000 forintoson szeretkezzetek. Ha kielégíted (úgy, ahogyan ő akarja), akkor megtarthatod a pénzt.
Az álmok helyszíne:
A kertben - ha viszont a szomszédok belátnak, akkor szorítkozz a sötét, holdmentes éjszakákra. Esetleg a természetben, kirándulás közben.
---------------------------------------------------
Bika (április 21. – május 20.)
Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemesen cseveg a Holddal. Találkozásukban a szeretet és a vonzódás igen kézzelfogható, dinamikus megnyilvánulásáról van szó, amely adott esetben kimondottan érzelmi jellegű lehet. A két planéta közötti fényszög nagymértékben hozzásegít téged energiáid helyes levezetéséhez, az önkifejezés sikerességéhez. Ha a születési horoszkópod többi tényezője is kiegyensúlyozottságot mutat, akkor nagyra értékeli a környezeted melegszívűségedet, szeretetreméltóságodat.
2007. május 17.
A bika érzékisége:
Minden érdekel, ami az élvezetekkel kapcsolatos. Nálad ezek az érzéki élvezetek nincsenek különválasztva, egyaránt szereted a jó ételeket, finom italokat, s a jó szexet is. Akkor vagy boldog, ha partnered mindebben osztozik veled, s akkor élvezed a szexet igazán, ha már megvolt hozzá a megfelelő gasztronómiai élmény is. Mivel nagyon kötődsz a természethez, egy jó kirándulás, kettesben, könnyen ér véget a legsűrűbb bozótban.
Kedvenc pózod:
A hűtő előtt. A kilenc és fél hét című film az etalon, de ne feledd a fagyit nagyon nehéz kimosni a hajból.
Kedd, péntek, szombat. Szereted, ha mindennek megvan a maga rendje. Esetleg soron kívül, kivételesen egy jó vacsora után, hogy legyen minden kerek.
Egy tábla csokoládéra.
ami legjobban felizgat - pénz és a hatalom. A szeretőd arra kényszerít, hogy egy nagy kupac 20.000 forintoson szeretkezzetek. Ha kielégíted (úgy, ahogyan ő akarja), akkor megtarthatod a pénzt.
Az álmok helyszíne:
A kertben - ha viszont a szomszédok belátnak, akkor szorítkozz a sötét, holdmentes éjszakákra. Esetleg a természetben, kirándulás közben.
Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemesen cseveg a Holddal. Találkozásukban a szeretet és a vonzódás igen kézzelfogható, dinamikus megnyilvánulásáról van szó, amely adott esetben kimondottan érzelmi jellegű lehet. A két planéta közötti fényszög nagymértékben hozzásegít téged energiáid helyes levezetéséhez, az önkifejezés sikerességéhez. Ha a születési horoszkópod többi tényezője is kiegyensúlyozottságot mutat, akkor nagyra értékeli a környezeted melegszívűségedet, szeretetreméltóságodat.

Borulj csak drága Pillém! Kell valaki, aki felmelegít.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 15. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 15:24

micsoda elérzékenyitő dallamok... hol a vállad, kedves? borulnék...

micsoda elérzékenyitő dallamok... hol a vállad, kedves? borulnék...
Nnah, a horrorpók...
Milyen hisztit vágott a legutóbbi, mikor kijelentettem, hogy ez egy baromság...
és tényleg
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 15. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 15:05
Milyen hisztit vágott a legutóbbi, mikor kijelentettem, hogy ez egy baromság...
és tényleg

willy szülinapja előtti horoszkópja:
2007. május 17.
A bika érzékisége:
Kedvenc pózod:
Egy tábla csokoládéra.
Az álmok helyszíne:
Kedves Bika!
2007. május 17.
A bika érzékisége:
Kedvenc pózod:
Egy tábla csokoládéra.
Az álmok helyszíne:
Kedves Bika!

el sem tudnám képzelni másképp!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:29

lehet a nappalis buli is így sikerülne?
- tegnap voltam házibuliba
- barátnőm hullarészegen bevonul egy szobába
- én be utána
- és úgy megkúrtam, mint még soha
- reggel kérdezem hogy aludt
- erre azt mondja szarul, mert szar volt a fotelben aludni
- és éjjel bejött egy pasi és nagyon durván megkúrta az ágyon fekvő csajt
- tegnap voltam házibuliba
- barátnőm hullarészegen bevonul egy szobába
- én be utána
- és úgy megkúrtam, mint még soha
- reggel kérdezem hogy aludt
- erre azt mondja szarul, mert szar volt a fotelben aludni
- és éjjel bejött egy pasi és nagyon durván megkúrta az ágyon fekvő csajt

micsoda elérzékenyitő dallamok... hol a vállad, kedves? borulnék... (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 05. 15. kedd 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Álmodni azér szabad, de akkortájt lészen a véghajrá, utánna meg családi szabadság. Csak azt ne mond, hogy vigyem a párom is, mert akkor megadom neki számodat és beszéljétek meg.
Pedig a három nővér láttán semmi kifogása nem lehetne.

(Basszus, már majdnem elfelejtettem, hogy kell képet feltölteni)
Pedig a három nővér láttán semmi kifogása nem lehetne.

(Basszus, már majdnem elfelejtettem, hogy kell képet feltölteni)
Te, hallod az lehet, hogy sokat dobna a politikai közhangulaton.
Bár füvet mocskosul ellenzem, az AliG indahouse c. filmben látott módszert, szinte kötelezővé tenném.
(amikor megitatja az egymásnak eső képviselőket füves teával
)
Erről jut eszembe.
Apám egy Suzuki szalonban dolgozik és a karácsonyi buli végén a főfőnök előállt a beszédével:
Ha még egyszer meglátom, hogy hétfő reggel valaki ilyen gusztustalan, kielégületlen fejjel jön be, és azzal jön, hogy egész nap csak b_szogatom azt első körből ki fogom rúgni.
...és minden női alkalmazott kapott egy hálózatról tölthető, eredeti Durex Play vibrátort.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:42

Bár füvet mocskosul ellenzem, az AliG indahouse c. filmben látott módszert, szinte kötelezővé tenném.

Erről jut eszembe.
Apám egy Suzuki szalonban dolgozik és a karácsonyi buli végén a főfőnök előállt a beszédével:
Ha még egyszer meglátom, hogy hétfő reggel valaki ilyen gusztustalan, kielégületlen fejjel jön be, és azzal jön, hogy egész nap csak b_szogatom azt első körből ki fogom rúgni.
...és minden női alkalmazott kapott egy hálózatról tölthető, eredeti Durex Play vibrátort.

a kormányülés, és minden plenáris ülés előtt kötelező szexet! én a köztársasági elnököm minden vágyát kielégíteném!