Szilva! kösz!
de Antonyt se akarom belekeverni!
Charlotte! igényem nekem van! igénylem Tőled a kényeztetést!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 14:16
de Antonyt se akarom belekeverni!
Charlotte! igényem nekem van! igénylem Tőled a kényeztetést!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
az általa preferált 2 ember jellemvonásit tartalmazza! (jav:prune)
ról van szó:

És róla:
ról van szó:

És róla:
Tomnak vannak igényei? Nem az van, hogy megdug minden nőt, aki az útjába kerül?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:47
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
komolyabb dolgok..huh...szóval keressünk neked gyorsan egy 35 év alatti nőt, akinek csinálhatsz egy kislányt? nah...kezembe veszem a sorsodat
(ha már mást nem tudok
)
tehát: keresünk egy fő 35 év alatti nőt, aki az alábbi paraméterekkel rendelkezik: ööö...izééé...tudja valaki tom igényeit?
(ha már mást nem tudok
)tehát: keresünk egy fő 35 év alatti nőt, aki az alábbi paraméterekkel rendelkezik: ööö...izééé...tudja valaki tom igényeit?
Kezdek szenilis lenni. Becs szó azt hittem, hogy Tom maga helyett keres 35 év alatti pasit
.
Így jár az aki nem követi az eseményeket. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 12:28
.Így jár az aki nem követi az eseményeket. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ez diszkrimináció...a 35 feletti hölgyek nevében kikérem magamnak, és mély felháborodásomról teszek tanúbizonyságot
háátt ha a karmolást a hátam karmolásánál alkalmazod, miközben beléd hatolok!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 14:11
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Dorombolni tudok...sőőőőt karmolni is
De a szemem az "csak" égkék nem ződ
Ezek nagyon pozitíw jellemvonások!!
A szemed színét +wáltoztatjuk kontaktlencséwel!!!
2007. 05. 15. kedd 14:11
A szemed színét +wáltoztatjuk kontaktlencséwel!!!
az általa preferált 2 ember jellemvonásit tartalmazza! (jav:prune)
ról van szó:

És róla:
ról van szó:

És róla:
komolyabb dolgok..huh...szóval keressünk neked gyorsan egy 35 év alatti nőt, akinek csinálhatsz egy kislányt? nah...kezembe veszem a sorsodat
(ha már mást nem tudok
)
tehát: keresünk egy fő 35 év alatti nőt, aki az alábbi paraméterekkel rendelkezik: ööö...izééé...tudja valaki tom igényeit?
(ha már mást nem tudok
)tehát: keresünk egy fő 35 év alatti nőt, aki az alábbi paraméterekkel rendelkezik: ööö...izééé...tudja valaki tom igényeit?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
van macskaszemed és tudsz-e dorombolni???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hehe...
Én még előtte vagyok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 12:28
Én még előtte vagyok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ez diszkrimináció...a 35 feletti hölgyek nevében kikérem magamnak, és mély felháborodásomról teszek tanúbizonyságot
Jó napokat!
Mi van egyből zizis a férfitársaság h. nem volt reggeli??
Surdi: Schumi igenis jó, de mivel ez technikai sport nem mindegy milyen négykerekű van a segge alatt...
Sztem csak szimplán irigyled az elért sikereiért, amiért bizony megküzdött és sztem meg is érdemelte...
Mi van egyből zizis a férfitársaság h. nem volt reggeli??
Surdi: Schumi igenis jó, de mivel ez technikai sport nem mindegy milyen négykerekű van a segge alatt...
Sztem csak szimplán irigyled az elért sikereiért, amiért bizony megküzdött és sztem meg is érdemelte...
Gondolom olyan legyen a szeme mint 1 macskának és
tudjon dorombolni is!
tudjon dorombolni is!
(ha már mást nem tudok
)
(ha már mást nem tudok
(ha már mást nem tudok
)
tehát: keresünk egy fő 35 év alatti nőt, aki az alábbi paraméterekkel rendelkezik: ööö...izééé...tudja valaki tom igényeit? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:27
(ha már mást nem tudok
)tehát: keresünk egy fő 35 év alatti nőt, aki az alábbi paraméterekkel rendelkezik: ööö...izééé...tudja valaki tom igényeit? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
menjetek már át a picsuba a tuning topicba vitatkozni! itt sokkal komolyabb dolgokról van szó
a kormányülés, és minden plenáris ülés előtt kötelező szexet! én a köztársasági elnököm minden vágyát kielégíteném!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:36
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
kineveznélek a szexuális-ügyi tárca vezetőjének...feltéve, ha jó programod van
milyen reformokat vezetnél be?
milyen reformokat vezetnél be?
kineveznélek a szexuális-ügyi tárca vezetőjének...feltéve, ha jó programod van
milyen reformokat vezetnél be? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:30
milyen reformokat vezetnél be? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
érdekli a fenét a formula jedno!
mit is tennél velem köztársasági elnökként?
mit is tennél velem köztársasági elnökként?
érdekli a fenét a formula jedno!
mit is tennél velem köztársasági elnökként? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
mit is tennél velem köztársasági elnökként? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet a nappalis buli is így sikerülne?
- tegnap voltam házibuliba
- barátnőm hullarészegen bevonul egy szobába
- én be utána
- és úgy megkúrtam, mint még soha
- reggel kérdezem hogy aludt
- erre azt mondja szarul, mert szar volt a fotelben aludni
- és éjjel bejött egy pasi és nagyon durván megkúrta az ágyon fekvő csajt
- tegnap voltam házibuliba
- barátnőm hullarészegen bevonul egy szobába
- én be utána
- és úgy megkúrtam, mint még soha
- reggel kérdezem hogy aludt
- erre azt mondja szarul, mert szar volt a fotelben aludni
- és éjjel bejött egy pasi és nagyon durván megkúrta az ágyon fekvő csajt
menjetek már át a picsuba a tuning topicba vitatkozni! itt sokkal komolyabb dolgokról van szó
Sennát szerettem mert wégig gyalázott mindenkit! Legnagyobb húzása az wolt mikor Bergert elengedte a cél elött!! Prost-ot nm komáltam és mikor a magyarok professzornak newezték kikapcsoltam a TW-t!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:13
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
félve jegyzem meg, h Haknimen és Kúlthard McLarenbe volt és nem Williemsbe!
ezen kár vitáznunk, mert úgyse győzöl meg, h Sumi egy fos "wolt, wan és lesz"!!!
maradjunk annyiban, h a Ferrari még Vb címet is vett el a pilótájától csak azért, h Sumi szerezzen nekik VB címet!
hosszú idő után először kapja meg náluk mindkét pilóta az azonos képességű kocsit!
míg a McLarennél sosem volt erősorrend (ld. Senna/Prost), csak mikor már az egyik pilótájuk maradt versenyben a VB címért akkor kellett a másiknak segítenie!
ezen kár vitáznunk, mert úgyse győzöl meg, h Sumi egy fos "wolt, wan és lesz"!!!
maradjunk annyiban, h a Ferrari még Vb címet is vett el a pilótájától csak azért, h Sumi szerezzen nekik VB címet!
hosszú idő után először kapja meg náluk mindkét pilóta az azonos képességű kocsit!
míg a McLarennél sosem volt erősorrend (ld. Senna/Prost), csak mikor már az egyik pilótájuk maradt versenyben a VB címért akkor kellett a másiknak segítenie!
Fiatal korában Coulti williamsbe is sz@r wolt majd a mclarennél Hakkinennen szemben is Sz@r wolt! Én így gondoltam az elébbi hsz-be...
2007. 05. 15. kedd 13:13
félve jegyzem meg, h Haknimen és Kúlthard McLarenbe volt és nem Williemsbe!

GG-ufsz

szexipoz
Katerina S