Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1540 1541 1542 1543 1544 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17938   2008. 01. 18. péntek 10:58
T-A-M T-A-M
...érdekes lenne, ha a nejem itt Adminkodna... nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 18. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 18. péntek 10:27
huh..én is beteg vagyok...és tegnap uram mosogatott el...én veled élek? wow1 huh de izgalmas finom

egyébként van haszna is ennek a mosogatás-gyűlöletnek smile agatha christie rendszerint mosogatás közben találta ki a krimijeit, mert olyankor volt tele indulattal
#17937   2008. 01. 18. péntek 10:53
surdapapa surdapapa
a házasságod válságban
új helyre fogsz költözni
nem biztos, h a férjeddel
mert ami Neked tetszik az neki nem
és fordítva
magát a válságot is jelenleg ez a bizonytalanság okozza!

vagy csernusként:
maga mit lááttt benne?
kiegyensúlyazatlan?
ezt magának köszönheti!!!
mert nem tuggya mit akar!
tegyen érte!!!!!!
költözni akar?
döntse már el végre!!!!!!!!
fontos a férjeeeeee???
akkor ne sajnálja a műtermet tőle!
hogy nőket fényképezne ott?
magának kisssebbségi komplexusa vannn??????
nézzzzeeeeeeenn máááá tükörbe!
ja, hogy belenézettt és ez okozza????
nézzen má a férjére!!!!!
kellene olyan nőnek akinek minden megvan???????
Ő csak magának jóóóóóóó!!!!

félre ne értsd! ez nem surdi véleménye!!!

surdi nem rajzol! surdi nem tud rajzolni! két balkéz a rajzhoz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 01. 18. péntek 10:33
felkialtas Játék felkialtas

Mindenkinek a számítógépén van Paint program, ugye? Rajzoljatok állatot vagy növényt vagy tárgyat vagy tájképet vagy embereket vagy amihez kedvetek van Paintben, mentsétek le és szúrjátok be ide. Csak úgy smile

Aztán egy pszichiáterrel kielemeztetjük a rajzokat hehe
Kíváncsi vagyok, mit fejt meg rólam a tulipánjaim megtekintése után...

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#17936   2008. 01. 18. péntek 10:46
BigJoe23 BigJoe23
Yooo reggelit, nappalííí smile
#17935   2008. 01. 18. péntek 10:34
Sonkás Sonkás
Szevasztok nappalisok hogy mik vanak itt miota nem jártam nálatok wow1 wow1
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 18. péntek 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 18. péntek 09:14
találtam egy olyan infot, ami alapjaiban rengeti meg a nappalit...valaki innen titkon rajong sonkásért zavart1

Szoktam álmodozni egy jó kis szendvicsről (nem, nem sonkásról smile , de azért nem kérnék ilyet a páromtól, mert én nem bírnám elviselni, ha őt más nő kényeztetné, márpedig ha én ilyet kérek, akkor viszonzásul neki is járna egy hasonló élmény.
Úgyhogy marad a Sonkás...
#17934   2008. 01. 18. péntek 10:34
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
...vagy plátói smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 18. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 18. péntek 10:29
úgy értem, hogy a leírása óta nem nagyon adott hangot neki a rajongó...szóval félig azért titkos smile
#17933   2008. 01. 18. péntek 10:33
felkialtas Játék felkialtas

Mindenkinek a számítógépén van Paint program, ugye? Rajzoljatok állatot vagy növényt vagy tárgyat vagy tájképet vagy embereket vagy amihez kedvetek van Paintben, mentsétek le és szúrjátok be ide. Csak úgy smile

Aztán egy pszichiáterrel kielemeztetjük a rajzokat hehe
Kíváncsi vagyok, mit fejt meg rólam a tulipánjaim megtekintése után...

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#17932   2008. 01. 18. péntek 10:32
gazosgyuri gazosgyuri
Jó reggelt!

Hímsowiniszta jelkezik... hehe hehe ...ezért jóó ez a fórum mert mindenki a saját szájíze szerint eldönti milyen a másik...pfff.. eplus2

Nem is folytatom...szép napot mindenkinek... wave
#17931   2008. 01. 18. péntek 10:31
A hsz-ed vége különösen szimpatikus: "néha érdemes kipróbálni a mosogatást, mielött azt gondoljuk, hogy asszonykáink "kedvtelésből" végzik azt"

És ezt kiterjeszteném arra, hogy a gyerekkel egész napos itthon levést is ki kéne próbálnia minden férfinak, mielőtt olyan mond az asszonynak: "csináld már meg ezt meg ezt, úgyis itthon vagy egész nap..."
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 18. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 10:03
Ugyan "lezártátok" ezt a mosogatógép "vitát"...de azért ha nem olyan nagy probléma, kicsit én is belekotnyeleskedem...
Én hasznosnak tartom a mosogatógépet...kb a mosógéphez tudnám hasonlítani...kézzel, vagy tárcsás mosógéppel is kimostak anno...de az automata mosógép időt és energiát is spórol...és itt az idő az egyik legfontosabb tényező.
Elég ritkán mosogatok, rendszerint a nejem csinálja, de jól esik Neki, ha néha megteszem helyette...így történt ez tegnap este is, mivel beteg, sem kedve, sem ereje nem volt hozzá... Három gyermek lévén nem kevés volt a mosogatni való...kb. fél óra volt míg kész lettem... smile
Ha van mosogatógép, akkor ez kb 5 perc...bepakolás... smile
A nővéremnek van, és kényelmi szempontból maximálisan elégedett...de ha kiszámoljuk, anyagilag is megtérülhet...ha az idő tényezőt is figyelmbe vesszük...
...néha érdemes kipróbálni a mosogatást, mielött azt gondoljuk, hogy asszonykáink "kedvtelésből" végzik azt... smile
#17930   2008. 01. 18. péntek 10:29
MmePrune MmePrune VIP Admin
úgy értem, hogy a leírása óta nem nagyon adott hangot neki a rajongó...szóval félig azért titkos smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 10:25
Ha titkon rajongás lenne, akkor nem találtad volna meg leírva feketén-fehéren wink
#17929   2008. 01. 18. péntek 10:27
huh..én is beteg vagyok...és tegnap uram mosogatott el...én veled élek? wow1 huh de izgalmas finom

egyébként van haszna is ennek a mosogatás-gyűlöletnek smile agatha christie rendszerint mosogatás közben találta ki a krimijeit, mert olyankor volt tele indulattal
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 18. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 10:03
Ugyan "lezártátok" ezt a mosogatógép "vitát"...de azért ha nem olyan nagy probléma, kicsit én is belekotnyeleskedem...
Én hasznosnak tartom a mosogatógépet...kb a mosógéphez tudnám hasonlítani...kézzel, vagy tárcsás mosógéppel is kimostak anno...de az automata mosógép időt és energiát is spórol...és itt az idő az egyik legfontosabb tényező.
Elég ritkán mosogatok, rendszerint a nejem csinálja, de jól esik Neki, ha néha megteszem helyette...így történt ez tegnap este is, mivel beteg, sem kedve, sem ereje nem volt hozzá... Három gyermek lévén nem kevés volt a mosogatni való...kb. fél óra volt míg kész lettem... smile
A nővéremnek van, és kényelmi szempontból maximálisan elégedett...de ha kiszámoljuk, anyagilag is megtérülhet...ha az idő tényezőt is figyelmbe vesszük...
...néha érdemes kipróbálni a mosogatást, mielött azt gondoljuk, hogy asszonykáink "kedvtelésből" végzik azt... smile
#17928   2008. 01. 18. péntek 10:25
Ha titkon rajongás lenne, akkor nem találtad volna meg leírva feketén-fehéren wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 18. péntek 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 18. péntek 09:14
találtam egy olyan infot, ami alapjaiban rengeti meg a nappalit...valaki innen titkon rajong sonkásért zavart1

Szoktam álmodozni egy jó kis szendvicsről (nem, nem sonkásról smile , de azért nem kérnék ilyet a páromtól, mert én nem bírnám elviselni, ha őt más nő kényeztetné, márpedig ha én ilyet kérek, akkor viszonzásul neki is járna egy hasonló élmény.
#17927   2008. 01. 18. péntek 10:03
T-A-M T-A-M
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 18. péntek 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 00:38
Az asszonykám nm akar motyogatógépet kedwesem...jah és nálatok lehet,hogy wan ház ura...nálunk nincs... eljen

Jah..és utálom ha wendégségben w nálunk elkezd wki mosogatni...ki nm xarja le...nm azért megyek,hogy azt nézzem hogyan mosogat wki...ráér az reggel is... wave ...elöbb érezzük jól magunkat...wazze ettől tényleg agylobbot kapok...nm ráér az reggel...hmmm... confused

Wilika!
Nm nyögdíjas nénik...a zegyik 41 éwes a másik 17 éwes..a 17 éwes ajánlanám is a figyelmedbe... wink
És leírtad a legjobbat amit én nm is említettem...ellögyybölni a tnyért stb.....erről papoltam...az energia takarékosságról...hihihi...hagyjuk...részemről lezárwa a mosogatógép... worship
#17926   2008. 01. 18. péntek 09:14

#17925   2008. 01. 18. péntek 08:51
surdapapa surdapapa
de azt hitted, h a surdid fogja gerjeszteni a vitát! wink

hihi nem jött be! beka3
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 08:45
Jó reggelt drágáim!

Tudtam, hogy a mosogatás körül lesz egy kis vita, de úgy jó az élet, ha zajlik...

Molly tanácsai megszívlelendők, bizony!

Tom, jöhetsz hozzánk kőművesnek, első körben ki kell verni hihihi két falat wink

Szép pénteket mindenkinek!
#17924   2008. 01. 18. péntek 08:45
Jó reggelt drágáim!

Tudtam, hogy a mosogatás körül lesz egy kis vita, de úgy jó az élet, ha zajlik...

Molly tanácsai megszívlelendők, bizony!

Tom, jöhetsz hozzánk kőművesnek, első körben ki kell verni hihihi két falat wink

Szép pénteket mindenkinek!
#17923   2008. 01. 18. péntek 08:21
surdapapa surdapapa
jóóóóóó reggggggggeeeeeeelllllllltttttttt nnnaaaaaappppppaaaaaaaaalllllllllliiiiiiiiiiiiii!
#17922   2008. 01. 18. péntek 07:51
szerintem a hármas szexre gondolt...és akkor neked szólt smile

jóreggelt egyébként mindenkinek smile

molly! hogy te micsoda egy furmányos asszonyság vagy...mindenre van praktikád? wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620) VIP
2008. 01. 17. csütörtök 22:37
természetesen számítok dolgos kezeidre és nyelvedre az "előkészítő" alapozó munkákhoz,

örülnék, ha ezt nem az én kommentemhez kötnéd nyes
#17921   2008. 01. 18. péntek 07:50
X Törölt felhasználó (52127)
utolso reagálás...és innentöl részemröl is off a téma...

-az asszonykád azért nem akar..mert TE nem akarod...
-Drágaság...addig nelovagolj leirt szavakon...mig nem tudod..hogy ezeket a fránya irásbeli jeleket mikor,miért alkalmazzuk...".."(erre gondoltam..!!!)
-Én meg attol kapot "agylobot"..és "utálom" is mikor egy himsoviniszta Férfi megprobálja Nekem bemagyarázni..mi kénylmes,jo Nekem a konyhában..és mi nem... smile
(mert ugye...a reggeli ébredés után sem Neked kell elmosogatni a rászáradt ételmaradékokat az edényröl)

Te csak a dolgok "szakmádbeli" részével tudod alátámasztani az érveidet...és tudod miért hülyeség ez??...
mert NINCS ilyen géped...és eleve nem is tudhatod...hogy ennek van jo oldala is!!!(tehát feleslegesen vitáztál eddig is Velem...mert ha lenne...tényleg elfogadnám az érveidet!!)... smile
wave

ja..és..Jo reggelt nappali.... smile
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 18. péntek 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Az asszonykám nm akar motyogatógépet kedwesem...jah és nálatok lehet,hogy wan ház ura...nálunk nincs... eljen

Jah..és utálom ha wendégségben w nálunk elkezd wki mosogatni...ki nm xarja le...nm azért megyek,hogy azt nézzem hogyan mosogat wki...ráér az reggel is... wave ...elöbb érezzük jól magunkat...wazze ettől tényleg agylobbot kapok...nm ráér az reggel...hmmm... confused

Wilika!
Nm nyögdíjas nénik...a zegyik 41 éwes a másik 17 éwes..a 17 éwes ajánlanám is a figyelmedbe... wink
És leírtad a legjobbat amit én nm is említettem...ellögyybölni a tnyért stb.....erről papoltam...az energia takarékosságról...hihihi...hagyjuk...részemről lezárwa a mosogatógép... worship
#17920   2008. 01. 18. péntek 03:19
X Törölt felhasználó (24620) VIP
Ide is beszúrom:
Újabb beszélgetés
– ...szóval szerinted teljesen különböző dolgok szülés meg a szex?
– Hát figyelj Wilika, hasonlítsd már össze.
– Hm, az egyikről ugye értelemszerűen nincs tapasztalatom... a másikról meg már nagyon elhalványultak az emlékeim.
– Na, de azért valamire csak emlékszel?
– Á, hisz több mint 20 éve születtem, mi konkrétra emlékezhetnék a születésemről?
#17919   2008. 01. 18. péntek 03:17
X Törölt felhasználó (24620) VIP
Egy szóval sem mondtam, hogy takarékosabb, de kénylemesebb.
De ha klasszikban mosogatok, akkor is eresztek kaja után vizet rá, ha két nap múlva is mosom el...

hát, ajánlgathatod, bár nekem lehet, hogy picit mán fiatal nem? Meg ha nem is, hát akkor sem megyek vele sokra...

Wilika!

... 1540 1541 1542 1543 1544 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48758db
Utolsó üzenet: ma 15:46

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!