Pííísz.. a köbön.. a medve nem játék.. max jáCCCásiból.. pl. Veres1házon.. a rácson át mézbe mártott hosszú bottal.. (amiben nem cirQlál vér..)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 20:40

Látom nyomot hagyott a zuhanykabin...
Nem az én képértelmezésem eredménye
De azért ugye pííísz van?
Ha már bolhás medvegigát ropogtatsz,mutattam kicsi agyarat...jáccásiból

Ismerem a csőrmestert!
Akin egyenruha+tányérsapka van
Legális,max irigykedne mocskosul a figyelő hogy neki nincs
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 20:43
Akin egyenruha+tányérsapka van

Legális,max irigykedne mocskosul a figyelő hogy neki nincs

Üvegtető nem fain.. fentről drónnal kifigyelnek a csőrmesterek.. & oda a termés.. + bevarrnak.. a "rácsos barlang" nem pàlya..
Üvegtető nem fain.. fentről drónnal kifigyelnek a csőrmesterek.. & oda a termés.. + bevarrnak.. a "rácsos barlang" nem pàlya..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 20:24

Ejj barát...a medve nem hülye
Van az a simabőrű akinek nincs villámló botja,na azt szívesen látom.
Nokedlifa:gondolhatod hogy óvnám a termést,viszek napi néhány zsák napfényt,infra,üvegtető,locsolás...

Nokedlifa:gondolhatod hogy óvnám a termést,viszek napi néhány zsák napfényt,infra,üvegtető,locsolás...

Piroska sétál az erdőben, előugrik a farkas és azt mondja:
- Nem félsz Piroska?
- Miért félnék? Pénzem nincsen, dugni meg szeretek.
- Nem félsz Piroska?
Látom nyomot hagyott a zuhanykabin...
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 20:34

Ő-gyanítom-azokat a medvéket "csípi", akik olyan nagy bottal(zuhanykabinnal)?) mászkálnak, ami nem villámlik.. max. néha "köpköd".. & nem m1gymagot..
Piroska sétál az erdőben, előugrik a farkas és azt mondja:
- Nem félsz Piroska?
- Nem félsz Piroska?
-g+d
Ő-gyanítom-azokat a medvéket "csípi", akik olyan nagy bottal(zuhanykabinnal)?) mászkálnak, ami nem villámlik.. max. néha "köpköd".. & nem m1gymagot..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(hát bevallom,nekem is nehéz követni...
)
De szerintem itt volt a vége...

De szerintem itt volt a vége...

vagÁSZ... na az még inkább nem
erdÉSZ? nem..nem én vagyok
Nem is tudom....

Akkor nem te vagy az erdész...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Én meg lassan nem látom a fától az erdőt :-(
Ejj barát...a medve nem hülye
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 20:19

Amit igencsak díjaznál.. tekintettel arra az apró, de nem elhanyagol6ÓÓ tényre, h. Nokinak sima a bőre.. a nyelvében már nem vagyok annyira biztos..
Odabe' nem éri a napfény a fát.. ne l1él má' Micimackó.. há' persze.. beviszi.. ja.. oszt' rak rá szaloncukrot..
Odabe' nem éri a napfény a fát.. ne l1él má' Micimackó.. há' persze.. beviszi.. ja.. oszt' rak rá szaloncukrot..
Ha tangás az erdész,akkor megfontolandó az ajánlat,egyéb esetben maradok a bolha nyakörvnél

Amit igencsak díjaznál.. tekintettel arra az apró, de nem elhanyagol6ÓÓ tényre, h. Nokinak sima a bőre.. a nyelvében már nem vagyok annyira biztos..
Odabe' nem éri a napfény a fát.. ne l1él má' Micimackó.. há' persze.. beviszi.. ja.. oszt' rak rá szaloncukrot.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 20:13
Odabe' nem éri a napfény a fát.. ne l1él má' Micimackó.. há' persze.. beviszi.. ja.. oszt' rak rá szaloncukrot.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Még rafkósabb medve beviszi a nokedlifát a barlangba! Mi a bánatnak mászkáljon ki
Tisztást térképen? Te nem jössz? Tuti hogy a simabőrű elé küldenél..
Elárulnád a képed?

Elárulnád a képed?
Jajj már....milyen képről beszéltek?

Piros tangában épp' arra mászkáló erdész figurákra goldolsz.. ha jól sejtem..?..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 20:08
Törölt felhasználó (4003272)

Meg néha lepókhálózni stb stb.
Vigyázni,nehogy fúrja valami figura...
Vigyázni,nehogy fúrja valami figura...
Még rafkósabb medve beviszi a nokedlifát a barlangba! Mi a bánatnak mászkáljon ki
Elárulnád a képed? (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 19:59

Elárulnád a képed? (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)

+ nokedlit.. feltéve, ha talàlnak barangolàs közben..erdőn/mezőn/h1en/völgyön..
A rafkósabb medvék oda szoknak ültetni 1 nokedlifát a barlang bejáratához.. csak annyi a dó'guk vele, h. időnként le kell legelni róla a hernyókat..
CsaXólok..
A rafkósabb medvék oda szoknak ültetni 1 nokedlifát a barlang bejáratához.. csak annyi a dó'guk vele, h. időnként le kell legelni róla a hernyókat..
CsaXólok..