*sóhaj*
Hát kívánhat magyar gyermek ennél jobb pillanatokat? ^_^ (katt az eredeti mérethez!)
Hát kívánhat magyar gyermek ennél jobb pillanatokat? ^_^ (katt az eredeti mérethez!)

mitől érzékenyültél el ennyire?
sikerült megpihenj?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 17:06

átolvastam a mai nap eddigi termését...
olyan aranyosak vagytok mind,ma különösen szeretlek mindötöket!

Charlooooootte... ugye leszel ma? O_O
neeeem,csak hülyéskedek nyomoromban
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 18:52
Törölt felhasználó (24620)

Nofene, internetes huncutkodás?

Nofene, internetes huncutkodás?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 18:17

virtuálisan csak,de az is jólesett!
mellesleg tudod miért hívják hematitnak?

igen,mikor csiszolják vörös lesz a hütövíz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 18:25

"Vérkő"
Állítólag a súrlódó vizet, vérszínűre festi
Állítólag a súrlódó vizet, vérszínűre festi
"Vérkő"
Állítólag a súrlódó vizet, vérszínűre festi (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 18:17
Állítólag a súrlódó vizet, vérszínűre festi (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 18:07

Mi van veled, lesz_ptak? Mi ez a nagy vidámság?
(bocsi, nem bírtam magammal
)

Mi van veled, lesz_ptak? Mi ez a nagy vidámság?
)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 17:06

nekem speciel, most egy hegyikristály van a zsebemben és egy hematitgyűrű a kezemen.
Hat, vagy nem, de minden esetre szeretem őket. Csecsebecsék (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 08:43
Hat, vagy nem, de minden esetre szeretem őket. Csecsebecsék (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Ma reggel kaptam egy levelet a drágakövekről.
"A szebbnél-szebb drágakövek nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hűvösen elegánsak és különlegesek, de hatással vannak az érzelmeinkre, s a szerelmi életünkre is.
Ametiszt
Magában foglalja a szeretet, a gyengédség, a megértés rezgéseit. Véd a szerelmi kábulatban elkövethető ostobaságoktól. A józanság szimbóluma, óvja a kapcsolatok szellemi értékeit.
Borostyán
Segít megőrizni a szerelmet, a szeretetet. A tartós, meghitt kapcsolat köve. Véd a nemi betegségektől és a szerelmi varázslatoktól is.
Gránát
Megerősíti, vidámmá teszi a szívet, segít dönteni, és véd a szerelmi mérgekkel szemben.
Gyémánt
Erősíti a rokonszenvet, elcsendesíti a viszályokat. Az ártatlanság védelmezője - főleg ha bal kézben tartják. Hosszú, tartós kapcsolatokat ígér.
Gyöngy
Árulkodik - ha viselőjének érzelmei elbizonytalanodnak, zavarossá válik. Pora növeli a férfierőt, csökkenti a nők szerelmi lázát, így erősíti hűségüket.
Holdkő
Titokzatos, változékony és sejtelmes fénye romantikus érzeteket kelt.
Jade
Az erkölcsi tartás és a lélek tisztaságának köve. Megtisztítja az érzelmeket."
Na, az ilyenben már végképp nem tudok hinni. Bár azt elhiszem, hogy a gyémánt erősíti a rokonszenvet és elcsendesíti a viszályokat.
Ti kaptatok már olyan ajándékot, amit visszautasítottatok, mert túl értékesnek találtátok? Ha mondjuk a párotok a kapcsolat első hetében egy értékes gyűrűt/nyakláncot ajándékoz nektek, hogy reagáltok?
"A szebbnél-szebb drágakövek nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hűvösen elegánsak és különlegesek, de hatással vannak az érzelmeinkre, s a szerelmi életünkre is.
Ametiszt
Magában foglalja a szeretet, a gyengédség, a megértés rezgéseit. Véd a szerelmi kábulatban elkövethető ostobaságoktól. A józanság szimbóluma, óvja a kapcsolatok szellemi értékeit.
Borostyán
Segít megőrizni a szerelmet, a szeretetet. A tartós, meghitt kapcsolat köve. Véd a nemi betegségektől és a szerelmi varázslatoktól is.
Gránát
Megerősíti, vidámmá teszi a szívet, segít dönteni, és véd a szerelmi mérgekkel szemben.
Gyémánt
Erősíti a rokonszenvet, elcsendesíti a viszályokat. Az ártatlanság védelmezője - főleg ha bal kézben tartják. Hosszú, tartós kapcsolatokat ígér.
Gyöngy
Árulkodik - ha viselőjének érzelmei elbizonytalanodnak, zavarossá válik. Pora növeli a férfierőt, csökkenti a nők szerelmi lázát, így erősíti hűségüket.
Holdkő
Titokzatos, változékony és sejtelmes fénye romantikus érzeteket kelt.
Jade
Az erkölcsi tartás és a lélek tisztaságának köve. Megtisztítja az érzelmeket."
Na, az ilyenben már végképp nem tudok hinni. Bár azt elhiszem, hogy a gyémánt erősíti a rokonszenvet és elcsendesíti a viszályokat.

Ti kaptatok már olyan ajándékot, amit visszautasítottatok, mert túl értékesnek találtátok? Ha mondjuk a párotok a kapcsolat első hetében egy értékes gyűrűt/nyakláncot ajándékoz nektek, hogy reagáltok?

sztem nem csak nekem hiányoztál!
további jó szórakázást mindenkinek! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 14:00
további jó szórakázást mindenkinek! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

A tegnapi hsz-kat olvasva, örömmel veszem tudomásul,hogy csak neked hinyoztam.

A tegnapi hsz-kat olvasva, örömmel veszem tudomásul,hogy csak neked hinyoztam.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 24. kedd 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 13:52

szójjá no szépfijjú!
péntekre szerzek be piros zoknyit! oszt akkor azt veszem fel!
nem emlékeztem a kvízbe lévő szóváltásotokra!
ez az én bűnöm, h a memóriámnál csak a szenilitásom nagyobb!

szójjá no szépfijjú!

Az biztos,hogy sütnek
halihó

bocs most látom, h itt válaszoltál a kvízben kapott ajánlatra!!!
ehj de mérgesen teccet begyünni a nappali ajtaján!
látom már, h mégis jó a cím!
sztem az előbbi kétt ffi sportoló kimondottan celebritásnak számít!
pl. sztem ilyen is elfér, h Epres Panni-Benedek Tibor; v Oroszlán Szonja-Kásás Tamás (tudom már rég nem egy pár)fotói
sztem az előbbi kétt ffi sportoló kimondottan celebritásnak számít!
pl. sztem ilyen is elfér, h Epres Panni-Benedek Tibor; v Oroszlán Szonja-Kásás Tamás (tudom már rég nem egy pár)fotói
kikkérem magamnak a melegnek még a feltételezését is!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 24. kedd 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
mindig a jelenlévővel kell foglalkozni!
tehát most Veled!
egyébként + horzival én vigyázok!
nehogy ez legyen: 1; 2; 3; 4 -bocs papa! mert akkor:
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 24. kedd 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 12:55
ebben a sorrendben, vagy egyszerre? vagy horzi nappalipartis útmutatóját követve?
tehát most Veled!
egyébként + horzival én vigyázok!
nehogy ez legyen: 1; 2; 3; 4 -bocs papa! mert akkor: