http://m.napiszar.hu/Thumbnails/45351.w-484.h0.q100.jpg
Frissen felújított, 5 szobás, dupla garázsos családi ház, ár alatt eladó!

Szia Crazy! Látom,felvetted a ritmust! Kajarecepteket ne tölts fel! Legyünk amúgy megértőek! Lehet van aki azt se tudja hol jár!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 06. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 06. szerda 15:24

http://m.napiszar.hu/Thumbnails/45351.w-484.h0.q100.jpg

Sziasztok! Nem tudtam hová írni, így gondoltam itt elfér. Jön a tavasz, virágok,rügyek stb. Viszont megjelentek a kevenceim. Rövidülő szoknyák, magasabb sarkú nőies cipők formás harisnyás lábakon. A mai kedvencem egy nem túl karcsú, bokorugró szoknyás hölgy, akinek hátul huncutul rövidebb volt a szoknyácskája és esküszöm combfixet vagy arra hasonló harisnyát viselt. Megigézett. Na, szóval tavaszodik, láttam a tavasz tündért.

Szasz kutyu!
Ritmust? Viccek?
Jah,hát Cattel (is) eléggé egy rugóra jár az agyunk..
Így nem nehéz
Kajarecept nem lesz.
A végét nem értem... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 06. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 06. szerda 17:46
Ritmust? Viccek?
Jah,hát Cattel (is) eléggé egy rugóra jár az agyunk..

Kajarecept nem lesz.
A végét nem értem... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 06. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)

Szia Crazy! Látom,felvetted a ritmust! Kajarecepteket ne tölts fel! Legyünk amúgy megértőek! Lehet van aki azt se tudja hol jár!!
Szeva
Itt elfér minden, főleg mostanában...
Én is kedvelem a jó idővel együttjáró lenge öltözetet
Szívesen nézelödöm. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 06. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 06. szerda 19:39
Itt elfér minden, főleg mostanában...
Én is kedvelem a jó idővel együttjáró lenge öltözetet

Szívesen nézelödöm. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 06. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3977362)

Sziasztok! Nem tudtam hová írni, így gondoltam itt elfér. Jön a tavasz, virágok,rügyek stb. Viszont megjelentek a kevenceim. Rövidülő szoknyák, magasabb sarkú nőies cipők formás harisnyás lábakon. A mai kedvencem egy nem túl karcsú, bokorugró szoknyás hölgy, akinek hátul huncutul rövidebb volt a szoknyácskája és esküszöm combfixet vagy arra hasonló harisnyát viselt. Megigézett. Na, szóval tavaszodik, láttam a tavasz tündért.

Kutyu barátom,arra gondoltam hogy ha lemegy a nőnap,csak hogy kevesebb virágot kelljen venni..utána kereshetnénk plusz játszótársakat.
Én megint bevettem a vonzerőmet,dauer a bundára,seggszőr befonva stb...a többi titok,konkurencia vagy
Te is vesd be magad,húzd a valagadba a fecskét tangának meg ilyesmi,nem tudom hogy szoktad
Én megint bevettem a vonzerőmet,dauer a bundára,seggszőr befonva stb...a többi titok,konkurencia vagy

Te is vesd be magad,húzd a valagadba a fecskét tangának meg ilyesmi,nem tudom hogy szoktad

És jó éjt
Vidám, mosolygós holnapot

Vidám, mosolygós holnapot

Cat is szőrös ám!

De tényleg jön a tavasz, ideje lenne ledobnom a bundát ha már a nagykabát lekerült

Ezt még neked, mogyorós is..

Segítek ledobni
No
Jó a szőröd...
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 06. szerda 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 06. szerda 20:52
Cat is szőrös ám!
Nem elfelejteni
De tényleg jön a tavasz, ideje lenne ledobnom a bundát ha már a nagykabát lekerült

Segítek ledobni

No

Jó a szőröd...

Cat is szőrös ám!

Köszönöm szépen, pont olyan, mint amilyet szerettem volna
Hol vannak azok a receptek?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 06. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Facca reggelt
Már tolom az ipart...
..ti aludjatok még

Már tolom az ipart...

Recept neked: Ágyas medve készítése
Végy egy medvét,pucold meg a ruháitól .....
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 06. szerda 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 06. szerda 21:04
Végy egy medvét,pucold meg a ruháitól .....

Köszönöm szépen, pont olyan, mint amilyet szerettem volna

Szép napot...

Tőlem receptet ne várjatok... de van egy lopott kérdésem... :
(recept ügyben..)

A képviselő fánkhoz hány képviselő kell és milyen???
Szia tangás
Adagonként néhány és fánkolható..

Adagonként néhány és fánkolható..

Szép jó reggelt mindenkinek!

Szia Cat,csuda reggelt!
Csokit beetted mindet? (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Csokit beetted mindet? (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Elsőre azt olvastam.. betetted?
No de én????
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)

No de én????