Nem tudom a választ,én mindíg udvarlós pasi voltam. Érezze a nő,hogy szép,hogy fontos!
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 19:07

Tapasztalatom szerint az "ötvenes" pasik már szeretnek udvarolni . Miért van ez ? Számomra vonzóak az érett férfiak. talán azért mert gyengédebbek nem harciasak őszintébbek tapintatosabbak megértőbbek .....
Tapasztalatom szerint az "ötvenes" pasik már szeretnek udvarolni . Miért van ez ? Számomra vonzóak az érett férfiak. talán azért mert gyengédebbek nem harciasak őszintébbek tapintatosabbak megértőbbek .....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 04. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 19:01
Törölt felhasználó (3901512)

Bocsi,hogy csak most felelek! Nem vagyok gazdátlan Kutyu,ötvenes,nős pasi vagyok. Beszélgetni,ökörködni és arra éedemes csajoknak udvarolni járok ide! Sajnállak a velef történtek miatt és szégyellem magam,hogy ilyen férfitársaim is vannak.
Bocsi,hogy csak most felelek! Nem vagyok gazdátlan Kutyu,ötvenes,nős pasi vagyok. Beszélgetni,ökörködni és arra éedemes csajoknak udvarolni járok ide! Sajnállak a velef történtek miatt és szégyellem magam,hogy ilyen férfitársaim is vannak.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 18:51

Megpróbáltam elfeledni. Azt gondolom már nem fáj annyira , de nagyon megalázó erre visszagondolni. Az kell megérteni hogy én is szeretnék ölelkezni csókolózni de kell valami ami két ember bizalmáról rokonszenvéről szerelméről vagy csak egyszerűen egy végtelen vonzódásból alakul ki. Gondolatban nem tagadnék meg egy egy-éjszakás kalandot sem. Miért ne ha tettszik a partnerem ! Nem vagyok egy ""ne bánts virág"" De kellő tisztelet és részemről bizalom hiánya miatt nem mindegy kivel........
Megpróbáltam elfeledni. Azt gondolom már nem fáj annyira , de nagyon megalázó erre visszagondolni. Az kell megérteni hogy én is szeretnék ölelkezni csókolózni de kell valami ami két ember bizalmáról rokonszenvéről szerelméről vagy csak egyszerűen egy végtelen vonzódásból alakul ki. Gondolatban nem tagadnék meg egy egy-éjszakás kalandot sem. Miért ne ha tettszik a partnerem ! Nem vagyok egy ""ne bánts virág"" De kellő tisztelet és részemről bizalom hiánya miatt nem mindegy kivel........
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 18:41

Szívesen elvenném a kedvét az ilyenektől a jövőben....
Megértem hogy bizalmatlan vagy.
Majd vigyázunk rád
Majd vigyázunk rád

Kicsit lépek,de jövök nemsokára.Nemám megszöktök.
Kaja,pia,a hűtőben,szolgáljatok ki magatokat.
Kaja,pia,a hűtőben,szolgáljatok ki magatokat.

Ezt sajnálattal hallom :(
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 18:39

Egy szórakozó helyen történt. Nyár volt és csillagos volt az éjszaka. vidéki lány vagyok vidéken történt. Haza kísért hogy nehogy valami bajom legyen.... A falu szélén letepert a füves bokros részen és kegyetlenül szét szaggatta a ruhám és megerőszakolt. ... Bizalmatlan vagyok ...és szeretném elfelejteni mint egy rossz álmot
Meggyőződésem hogy nem lehet általánosítani. Egészen bizonyos hogy vannak jó nevelt érzelmekkel gazdagon megáldott jóérzésű férfiak. Nehéz rájuk találni
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 18:38

Most tévedsz
Nem vagyunk egyformák, vannak pasik akik igen is szeretnek udvarolni,bókolni,nem feltétlenül céllal.Nem vonzanak az azonnali dolgok.
Holnap lesz csak a "csajszink",ő megerősíti ezt

Nem vagyunk egyformák, vannak pasik akik igen is szeretnek udvarolni,bókolni,nem feltétlenül céllal.Nem vonzanak az azonnali dolgok.

Szívesen elvenném a kedvét az ilyenektől a jövőben....
Majd vigyázunk rád
Majd vigyázunk rád

Egy szórakozó helyen történt. Nyár volt és csillagos volt az éjszaka. vidéki lány vagyok vidéken történt. Haza kísért hogy nehogy valami bajom legyen.... A falu szélén letepert a füves bokros részen és kegyetlenül szét szaggatta a ruhám és megerőszakolt. ... Bizalmatlan vagyok ...és szeretném elfelejteni mint egy rossz álmot
(Ez egy válasz Balint97 üzenetére (2019. 05. 04. szombat 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Most tévedsz
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 18:31

Azt gondolom talán a férfiak nem tehetnek erről. Akarnak ,-kell nekik nagyon valami. Fajfenetartó ösztön vagy valami ehhez hasonlatos dolog ?? Udvarlás már nem divat gyorsan tartsuk fenn a fajunk mert kihalunk egy szempillantás alatt ....
Lehet egy erőszakossal találkoztál csak.... Nem mindenki olyan.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 18:31

Azt gondolom talán a férfiak nem tehetnek erről. Akarnak ,-kell nekik nagyon valami. Fajfenetartó ösztön vagy valami ehhez hasonlatos dolog ?? Udvarlás már nem divat gyorsan tartsuk fenn a fajunk mert kihalunk egy szempillantás alatt ....
Nyomott hagyod benned akkor az a trauma.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 18:28

Lehet hogy csak a neveltetésem miatt van ez de az is lehet hogy félős vagyok mert egyszer nagyon nekem esett egy pasi ...........azóta félek egy kicsit (nem kicsit félek)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 18:28

Én ezt megértem,mi is így gondoljuk,mi is szeretjük megismerni a csajszit,meghódítani stb.Talán régimódiak vagyunk a haverral,lehet hogy öregszünk,de mi nem tudunk tárgyként tekinteni egy nőre, megalázni,vagy csak "ürítésre" használni.Többet látunk egy nőben ennél.Én teljesen elfogadom amit írsz.Sajna sokan nem fogják
Lehet hogy csak a neveltetésem miatt van ez de az is lehet hogy félős vagyok mert egyszer nagyon nekem esett egy pasi ...........azóta félek egy kicsit (nem kicsit félek)
(Ez egy válasz Balint97 üzenetére (2019. 05. 04. szombat 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Én ezt megértem,mi is így gondoljuk,mi is szeretjük megismerni a csajszit,meghódítani stb.Talán régimódiak vagyunk a haverral,lehet hogy öregszünk,de mi nem tudunk tárgyként tekinteni egy nőre, megalázni,vagy csak "ürítésre" használni.Többet látunk egy nőben ennél.Én teljesen elfogadom amit írsz.Sajna sokan nem fogják
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 18:22

Egyszóval vagy több-szóval. Számomra kell egy nagyfokú bizalom. Ez a bizalom nem képes gyorsan kialakulni . a nagymamám azt mondta ""ha megmossák olyan mint az új.......""" nem osztom a véleményét . hiába mosom meg magam a szex után nem tudom lemosni magam arról hogy kihasználtak és csak arra kellettem hogy könnyítsen magán a pasi . Kicsit megalázó számomra ez nem én kellek csak az alkatrészeim kellettek de már az sem ""ez is megvolt"" nem szeretnék ebben részt-venni
Jó ha egy nőnek van "tatása" ilyen téren is.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 18:22

Egyszóval vagy több-szóval. Számomra kell egy nagyfokú bizalom. Ez a bizalom nem képes gyorsan kialakulni . a nagymamám azt mondta ""ha megmossák olyan mint az új.......""" nem osztom a véleményét . hiába mosom meg magam a szex után nem tudom lemosni magam arról hogy kihasználtak és csak arra kellettem hogy könnyítsen magán a pasi . Kicsit megalázó számomra ez nem én kellek csak az alkatrészeim kellettek de már az sem ""ez is megvolt"" nem szeretnék ebben részt-venni
Ugyehogyugye?
(Ez egy válasz Balint97 üzenetére (2019. 05. 04. szombat 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen egy ilyen oldal jól mondod!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 18:18

Majd elfelejtettem...szólj ám ha engedélyezik a többi képet,majd kutyuval megvizsgáljuk, természetesen szakértői szemmel
Nem hinném hogy kurvás lesz,nézz körül,hogy milyenek vannak fent.Ez ilyen oldal.Egyre jobban érdekel...

Nem hinném hogy kurvás lesz,nézz körül,hogy milyenek vannak fent.Ez ilyen oldal.Egyre jobban érdekel...

Én az eddig látottakat jellemeztem, a többire majd visszatérünk ha láttam, ahogy mondod
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 18:14

Kedves Bálint mint leírtam feltöltöttem 20 darab fényképet magamról amit még nem láthatsz csak ha majd az ADMIN engedélyezi......Utána mond véleményt ... nekem nem tettszenek azok a képek de kihivóak és majd meglátjuk mire megyek velük??? Azok a képek amiket most látsz magamról 12 éven aluliak is megnézhetik ..da majd azok amiket talán engedélyez az ADMIN 25 éven felülieknek szól Nem biztos hogy sokáig megtartom őket kurvának fognak nézni.