Hát a németeket én sem fogom szeretgetni ammá biztos
ámbár a Rosberg német zászló alatt fut!
Szerintem Capirex is wigyázzon ha fölülsz a gépedre!
Ízirájder!Hogy ez nekem nm ugrott be....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 12:49
ámbár a Rosberg német zászló alatt fut!

Szerintem Capirex is wigyázzon ha fölülsz a gépedre!

Ízirájder!Hogy ez nekem nm ugrott be....

Miéééé?
Raikönen úgy kiszokott ugrani a bőréből, mikor nyer!
én a németekkel vok úgy, h amblokk útálom Őket, tehát a Sumi utálatom eleve elrendeltetett volt!
a motrokért
! ízi rájder öcsém!
Rossi + Talma vigyázzon, mert ha híre meg, h a kocsmába fogytán a sör evvel a géppel agyon verem Őket!

én a németekkel vok úgy, h amblokk útálom Őket, tehát a Sumi utálatom eleve elrendeltetett volt!
a motrokért

Rossi + Talma vigyázzon, mert ha híre meg, h a kocsmába fogytán a sör evvel a géppel agyon verem Őket!
Miéééé?
a motrokért
! ízi rájder öcsém!
Rossi + Talma vigyázzon, mert ha híre meg, h a kocsmába fogytán a sör evvel a géppel agyon verem Őket! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 12:07

a motrokért

Rossi + Talma vigyázzon, mert ha híre meg, h a kocsmába fogytán a sör evvel a géppel agyon verem Őket! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem-nem,félre olwastad,a superbike után wessző majd a motoGP csak nm jut eszembe mi wolt az eredeti newe amikor még kétütemű 500ccm-sek zümmögtek a pályán a mai 800ccm-sek helyett!
Emlékeim szerin Drapál nm SBK-s wolt de a Harmati igen!
Soha nm bírtam a finneket (Hakkinent sem) mert olyan halwérűek!
Bár szeretnék úgy wezetni mint Tommy Makkinen tehát Ő kiwétel!

Majd elfelejtettem!Papi!7wégén wettem neked 1 motort,hogy a kocsmában mindig legyen sör!!!

Gondolom a saját botoddal...
Amennyit én szoktam inni attól be is zárna a szeszgyár...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 12:22

Amennyit én szoktam inni attól be is zárna a szeszgyár...

Törölt felhasználó (24620)

Asszem én csak bottal merném onnan kiütni azt a dobozt...
egyébként sem iszom, úgyhogy tárgytalan.

Fejből nem tudom a szöweget walamiért nm áll rá a zagyam!Pedig 10-20-szor +néztem már DWD-n is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 12:19

Törölt felhasználó (24620)

Júj, hát van aki nem tudja ennek a szövegét?

Asszem én csak bottal merném onnan kiütni azt a dobozt...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Júj, hát van aki nem tudja ennek a szövegét?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Wilika vagy Willy! De nem Wili!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 07:13

Jóóó reggelt nappalisok!
Látod Wili itt a jó idő... Át kell kereszteljük a nappalit terasszá
És hogy jól induljon a nap...:
Látod Wili itt a jó idő... Át kell kereszteljük a nappalit terasszá

És hogy jól induljon a nap...:

Jut eszembe...Ebéd után 1 sör??

Nem-nem,félre olwastad,a superbike után wessző majd a motoGP csak nm jut eszembe mi wolt az eredeti newe amikor még kétütemű 500ccm-sek zümmögtek a pályán a mai 800ccm-sek helyett!
Bár szeretnék úgy wezetni mint Tommy Makkinen tehát Ő kiwétel!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 11:52

én eddig se haragudtam, csak én ily indulatos vagyok az életben is.
kinézetre skandináv, viszont a viselkedésem indulatosan latinos, a modorom meg gyakran balkáni!
nem sokat tudok tárgyalni, mert tennap én főzikéltem, oszt kimentem a harcsapaprikást csinálni egy olyan időpontban, amikor az F1ben nem szokott általában semmi érdekes lenni, erre mire visszaérek a halvérű Kimi kiesett! onnantól nem volt kinek szurkolnom! bár akiket írtam azok mind-mind szinpatikusak, na meg a Piquet apuka is szinpatikus volt, de én igazán a Senna unokaöcsire várok!
Senna óta mindig volt kinek szurkolnom (első sorban a finnek, bár ők a Rallyba is tetszenek), de annyira, mint Neki senki...
a superbike=motoGP? ezt nem tudtam. akkor a királyi TVbe milyen motorversenyt mutatnak a motoGP mellett?
nem tudod anno Drapál superbikes volt?
én az egyik legkedvesebb nappalis hölgy névnapjára küldtem névnapi képeslapként a miúmiújjjsság-ot! imádom én is!
kinézetre skandináv, viszont a viselkedésem indulatosan latinos, a modorom meg gyakran balkáni!

nem sokat tudok tárgyalni, mert tennap én főzikéltem, oszt kimentem a harcsapaprikást csinálni egy olyan időpontban, amikor az F1ben nem szokott általában semmi érdekes lenni, erre mire visszaérek a halvérű Kimi kiesett! onnantól nem volt kinek szurkolnom! bár akiket írtam azok mind-mind szinpatikusak, na meg a Piquet apuka is szinpatikus volt, de én igazán a Senna unokaöcsire várok!
Senna óta mindig volt kinek szurkolnom (első sorban a finnek, bár ők a Rallyba is tetszenek), de annyira, mint Neki senki...
a superbike=motoGP? ezt nem tudtam. akkor a királyi TVbe milyen motorversenyt mutatnak a motoGP mellett?

én az egyik legkedvesebb nappalis hölgy névnapjára küldtem névnapi képeslapként a miúmiújjjsság-ot! imádom én is!
mingyá le is szopja ...
izé iszik belőle! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
izé iszik belőle! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
én eddig se haragudtam, csak én ily indulatos vagyok az életben is.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 11:12

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali Spapi!
Én is utálom a hétfőt ne morogj!
Különben sem azért köttetnek a barátságok mert u.az szeretjük!
Nico Rosberget lesem mert szerintem faworit lesz,
wárom majd a kis Piquet is...
Emellett éwegik néztem a Cart-ot,superbike-ot,
meg a mai newén moto gp-t!
Különben + imádom a Talmát!
Ugye mán nm is haragudol....

Jó hogy hanyagol mikor a szabadba ilyen hapsikal hancurozhat

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 08:15

Norbinéééééé:
nem tudom, h ha versenyt hirdetnének a lópofa nőknek Ő vagy Véres Alexandra nyerne???
na ezt is túltrágyáztuk!
Pici Surdi
sőőőttt szeméből könnykicsorgós szmájli!
a lotyókája hanyagolja!
nem tudom, h ha versenyt hirdetnének a lópofa nőknek Ő vagy Véres Alexandra nyerne???

na ezt is túltrágyáztuk!
Pici Surdi

a lotyókája hanyagolja!

De eszembe jutottál Papi!
Gondoltam ma kitrágyáljuk a témát,arras nm gondoltam,hogy így bepörögsz,vrrm...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 08:22
Gondoltam ma kitrágyáljuk a témát,arras nm gondoltam,hogy így bepörögsz,vrrm...

Héééééééé!
eszetekbe se jutottam??????
én alapból sportbuzi vagyok!
de most máááá nincs miért nézni!
94-ig Aytron Senna imádata, a tavaji évig
Schumi utálata a képernyők elé vonzott! Bár ha utálat, lehet Alonso hozza a Schumi formát!
De most má nincs miért nézni!
Max Hamilton; Massa; kis Rosberg; Kubica!
De jelenleg akkor is hajrá Kimi! Neki a legszinpatikusabb vonása, h majd kiugrik a bőréből siker esetén!
eszetekbe se jutottam??????
én alapból sportbuzi vagyok!
de most máááá nincs miért nézni!
94-ig Aytron Senna imádata, a tavaji évig

De most má nincs miért nézni!
Max Hamilton; Massa; kis Rosberg; Kubica!
De jelenleg akkor is hajrá Kimi! Neki a legszinpatikusabb vonása, h majd kiugrik a bőréből siker esetén!

Imádom a Macskafogót...
A telámon a párom csengőhangja a "miújság itt a cicuskád" betétdala!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
A telámon a párom csengőhangja a "miújság itt a cicuskád" betétdala!

Hali Spapi!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 08:39

pfúúúúújjjjjjjj!
gyurka bátyám!
ha ezt tudom nem fogadlak barátomnak!
hogy lehet egy ekkora sz@rházit szeretni? nálam Senna halálakor elvágta magát!
ezt nyilatkozta: "mit érdekel engem, h meghalt, nekem az volt a dolgom, h megnyerjem a futamot"
útálom, mint a sz@rt!!!
inkább Kanna!!!
de mostmán úgyis mindegy!
na jó tudom nem politizálunk!
gyurka bátyám!

ezt nyilatkozta: "mit érdekel engem, h meghalt, nekem az volt a dolgom, h megnyerjem a futamot"

útálom, mint a sz@rt!!!
inkább Kanna!!!

e heti faladat: a mellékelt zeneszám szövegének megtanulása, előadása
egyébként surdinak küldöm, hátha segít a képfeltöltős kérdés megoldásában
CAT CITY

egyébként surdinak küldöm, hátha segít a képfeltöltős kérdés megoldásában

CAT CITY
pfúúúúújjjjjjjj!
gyurka bátyám!
útálom, mint a sz@rt!!!
inkább Kanna!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 13. vasárnap 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 13. vasárnap 20:58
gyurka bátyám!

útálom, mint a sz@rt!!!
inkább Kanna!!!

Nagyon jó wolt,Alonso azt hozta amit gondoltam(nem bírom a fiút
),wiszont a "kis" Hamilton fiút kezdem nagyra értékelni!
Massa +TANULT örülni,jó wolt!De még nincs kedwencem,
13 éwig Schumi rajongó woltam!
Neked ki a liblinged?

Massa +TANULT örülni,jó wolt!De még nincs kedwencem,
13 éwig Schumi rajongó woltam!
Neked ki a liblinged?
ha a vállamra teszed a lábad és ez a csizsma van rajtad számomra az az erotikus!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 13. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 13. vasárnap 08:03
Törölt felhasználó (21812)
Admin

És egy erotikus kérdés is:
Kinek milyen cipő, csizma, topánka, szóval lábbeli erotikus?
Kinek milyen cipő, csizma, topánka, szóval lábbeli erotikus?

én mindenképp a büntetésre hajtok!
Pille megkötöz, Te meg a lotyókám meg megerőszakol!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 12. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 21:09
Pille megkötöz, Te meg a lotyókám meg megerőszakol!

nos...asszem belefoghatunk a business-be
szóval nappalis fiúknak felhívás: keressük az első magyar playgirl magazin lapszámába szánt fotókat...aki nem küld magáról valami finom kis képet, azt sajnos meg fogom büntetni

szóval nappalis fiúknak felhívás: keressük az első magyar playgirl magazin lapszámába szánt fotókat...aki nem küld magáról valami finom kis képet, azt sajnos meg fogom büntetni