Te de fax vagy!
vedd már végre a poént!
a múltkor én is csak vicceltem Veled és megsértődtél!
Tom is csak zrikál! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 19:27
vedd már végre a poént!
a múltkor én is csak vicceltem Veled és megsértődtél!
Tom is csak zrikál! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

kell a faszomnak a VIP tagság!
jó lenne ha nem beszélnél félre egy emberről, mert akár hiszed akár nem, az vagyok! most má lekoccolhatnál rólam! mondta Anthony, hogy az a célod, hogy beszóljak egy olyat, hogy végleg tiltani tudj! tessék! örülj neki, mint majom a farkának! és ne gyere nekem a poénnal, mert egy idő után nem vicces! csá!
jó lenne ha nem beszélnél félre egy emberről, mert akár hiszed akár nem, az vagyok! most má lekoccolhatnál rólam! mondta Anthony, hogy az a célod, hogy beszóljak egy olyat, hogy végleg tiltani tudj! tessék! örülj neki, mint majom a farkának! és ne gyere nekem a poénnal, mert egy idő után nem vicces! csá!
vazze mekkorát tévedtél! Willy a legtökösebb férfi!
az admin nagyarcokat akarja miskárolni!
ez qrvára teccik!
az admin nagyarcokat akarja miskárolni!
ez qrvára teccik!
a Tomét hosszába, a vaziét keresztbe vágd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 19:08

Törölt felhasználó (24620)

Van nálam bárd, add a farkad, hosszába vagy keresztbe...?

felezel vazival?
Te vazi ezt hagyod? Tom szopatni akar Téged?
egy tiltás nagyon ráférne már!
(vagy 3 napra visszaengedni home-t!
)
Te vazi ezt hagyod? Tom szopatni akar Téged?
egy tiltás nagyon ráférne már!
(vagy 3 napra visszaengedni home-t!

Akkor pucsits r...nc!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:58

nah...akkor most jött el a pillanat, hogy kinyalhatjátok a seggemet...és a következő beszólót tiltom egy hétre koholt vádakkal
egyébként imádlak titeket, hogy folyton az én baszogatásommal foglalkoztok, de mi lenne, ha egy hatékony, kemény baszásba fektetnétek az energiáitokat, akár rajtam is
itt válszolok cpt-nek is: ha szerződésed van a gg-vel, akkor biztos nincs akadálya, hogy itt hirdesd a vállalkozásodat

egyébként imádlak titeket, hogy folyton az én baszogatásommal foglalkoztok, de mi lenne, ha egy hatékony, kemény baszásba fektetnétek az energiáitokat, akár rajtam is

itt válszolok cpt-nek is: ha szerződésed van a gg-vel, akkor biztos nincs akadálya, hogy itt hirdesd a vállalkozásodat

Tangában franciázol a tundrán?
vagy mi van? (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy mi van? (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
miért gtam, h az 1984-es hsz a Tiéd lesz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:42
Törölt felhasználó (69371)

óhh! hálám üldözni fog!
én a helyedbe félnék kimenni egyedül az utcára!
én a helyedbe félnék kimenni egyedül az utcára!

Szívesen nyalok és baszogatlak....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:58

nah...akkor most jött el a pillanat, hogy kinyalhatjátok a seggemet...és a következő beszólót tiltom egy hétre koholt vádakkal

(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, épp ezért döntöttem úgy, hogy nem adom meg nekik a lehetőséget....
Mostantól jófiú leszek...és amint lesz otthon szélessávom újra jövök! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:53
Mostantól jófiú leszek...és amint lesz otthon szélessávom újra jövök! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát Vad, mit mondjak, köpni nyelni nem tudok. Azért van némi szemétség is a technika vívmányainak gyors ütemű fejlődésében. A rossz az - és sajnos itt nem a nappali témájának megfelelő dolgokról lesz szó, így csak erős idegzetűek olvassák tovább - hogy szerintem ha tudják milyen lapokat nézegetsz, akkor bele is olvashatnak a leveleidbe is. Ez pedig szerintem felháborító. 21. század ide vagy oda.
Sajnálom, hogy nem leszel köztünk, hiányozni fogsz.
Sajnálom, hogy nem leszel köztünk, hiányozni fogsz.
surdi, nézd már meg a céges ládádat
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:53

biztos tündériek lehetnek a kacsák!
és a húsuk milyen finom lehet!

Én? mit? tésasszony.
Bendeguz.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:48

szerintem meg elég sokat vagyok itt..de kezdte surdi a szemétkedést, aztán new is beszólt és jöttél te...szerintem teljesen világosan és érthetően írtam, amit írtam, aki ezt nem érti meg, az nem itt szokott írni, és annak a nevét megtalálhatjuk a tiltólistán...szóval tényleg nem értem, hogy mi ez a lázadozás...nem hiszem, hogy nem vagytok képesek felfogni, hogy a gg fórumon is vannak szabályok, amiket illik betartani
Hát Vad, mit mondjak, köpni nyelni nem tudok. Azért van némi szemétség is a technika vívmányainak gyors ütemű fejlődésében. A rossz az - és sajnos itt nem a nappali témájának megfelelő dolgokról lesz szó, így csak erős idegzetűek olvassák tovább - hogy szerintem ha tudják milyen lapokat nézegetsz, akkor bele is olvashatnak a leveleidbe is. Ez pedig szerintem felháborító. 21. század ide vagy oda.
Sajnálom, hogy nem leszel köztünk, hiányozni fogsz. (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:44
Sajnálom, hogy nem leszel köztünk, hiányozni fogsz. (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Jónapokat!
Van egy jó hírem számotokra!
Ma délután 2-től megszűnök itt lenni.
Informatikai tiltás alá kerülök.
"A nagy Testvér figyel!"
Úgyhogy most megragadom az alkalmat és mindenkitől elköszönök!
Kellemes magömlést mindenkinek/mindenkibe!
Van egy jó hírem számotokra!
Ma délután 2-től megszűnök itt lenni.
Informatikai tiltás alá kerülök.
"A nagy Testvér figyel!"
Úgyhogy most megragadom az alkalmat és mindenkitől elköszönök!
Kellemes magömlést mindenkinek/mindenkibe!
biztos tündériek lehetnek a kacsák!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:18

(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)

mennyire különbözőek vagyunk! neked a nyálcsorgató csigák édeskedvesek, nekem a cicók.
huh! és éhenhaltak? ne csináldd!!! hogy lehet éhenhalatni egy csigát?
a pinára éhes wilkát már láttam valahol. a d.arton tán?
patakparton lakom. jelenleg annyira tiszta a patak vize (mert nem mindig volt ám igy!), hogy vadkacsák költöztek mellé.
tündériek! ugyan, a kicsi tollas kacsákat nem láttam még, de minden este nagy ricsajjal repkednek a patak felett. annyira idilli kép.
para! na, jól összevontam a háeszeim?

huh! és éhenhaltak? ne csináldd!!! hogy lehet éhenhalatni egy csigát?
a pinára éhes wilkát már láttam valahol. a d.arton tán?
patakparton lakom. jelenleg annyira tiszta a patak vize (mert nem mindig volt ám igy!), hogy vadkacsák költöztek mellé.

para! na, jól összevontam a háeszeim?

miért szobor?
élő szobor! vállalod a nő alakítását??? (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
élő szobor! vállalod a nő alakítását??? (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem meg bal lábbal keltél fel, és nem érted a viccet, így lezártnak tekintem a témát. Ha nem számít, hogy mennyire szeretünk, akkor nem tehetek többet
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:48

szerintem meg elég sokat vagyok itt..de kezdte surdi a szemétkedést, aztán new is beszólt és jöttél te...szerintem teljesen világosan és érthetően írtam, amit írtam, aki ezt nem érti meg, az nem itt szokott írni, és annak a nevét megtalálhatjuk a tiltólistán...szóval tényleg nem értem, hogy mi ez a lázadozás...nem hiszem, hogy nem vagytok képesek felfogni, hogy a gg fórumon is vannak szabályok, amiket illik betartani
na én sem azt a nyuszit eszem meg a mit dédelgetek.
általában nem is ugyanazt szoktam megsimítani.
egyébként megfogtad a lényegét, amit írtam! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:14
általában nem is ugyanazt szoktam megsimítani.
egyébként megfogtad a lényegét, amit írtam! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Hmm, anno megmondtam, hogyha falura költözünk, tartsunk majd állatokat... csak a kacsát vegyük máshonnan, mert azokért valami miatt megveszek. csípem a fejüket...
Ugyanakkor a húsukat is imádom.
Tehát, úgy nem lenne szívem megenni, hogy előtte minden nap kinéztem hozzá, hogy "jajdearivagy"
A mindent a kedvencért dolgot én sem bírom...
bazz, Békáson szoktam látni egy párt.. sétáltatják a kutyáikat...
6-7 gusztustalan, agyunpuccolt uszkár, mindegyik valami idegbeteg amerikanizáló névvel...
amilyen puccosak a dögök, olyan igénytelenül néznek ki a gazdáik...
Ugyanakkor a húsukat is imádom.

Tehát, úgy nem lenne szívem megenni, hogy előtte minden nap kinéztem hozzá, hogy "jajdearivagy"
A mindent a kedvencért dolgot én sem bírom...
bazz, Békáson szoktam látni egy párt.. sétáltatják a kutyáikat...
6-7 gusztustalan, agyunpuccolt uszkár, mindegyik valami idegbeteg amerikanizáló névvel...
amilyen puccosak a dögök, olyan igénytelenül néznek ki a gazdáik...
Igen, láttam, de mivel ott is vipnek kell lenni, hogy olvasgass, vagy valami hasonló, ezért hidegen hagy. Ergo, nem kell felhívni rá újra a figyelmemet, mert ugye nem érdekel, de ezt ugye nem írom ki, mert ha mindent kiírnék ami nem érdekel, akkor ugye az pontgyüjtögetésgyanús lenne.
Viszont, ha meg mindenre én is felhívnám a figyelmet, aminek van némi ujdonság ereje, akkor az is pontgyüjtögetés gyanús lenne.
Mindemellet én se hibázok sohase.
Tehát akkor én is reklámozhatom a saját cégemet, ha vazi megteszi?????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:40
Viszont, ha meg mindenre én is felhívnám a figyelmet, aminek van némi ujdonság ereje, akkor az is pontgyüjtögetés gyanús lenne.
Mindemellet én se hibázok sohase.
Tehát akkor én is reklámozhatom a saját cégemet, ha vazi megteszi?????

nem
mert, ha jobban megnézed van némi újdonság itt mellettünk bal oldalon--->erotikus történet ajánló
és vazi nem hibázik

és vazi nem hibázik

Moncy nagyon kicsit írígy?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:32
A számból vetted ki... a szót persze...
Erre van egy közmondás: "Sok bába közt elvész a gyerek..."

A számból vetted ki... a szót persze...
Erre van egy közmondás: "Sok bába közt elvész a gyerek..."