Szaréé, biztos nem!
Csak mert jól esett,azzé kajabáltam!
Nemtom?Lehet?
Magácska nm szokott kajabálni csakúgy? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 12. szombat 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak mert jól esett,azzé kajabáltam!
Nemtom?Lehet?
Magácska nm szokott kajabálni csakúgy? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 12. szombat 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
mi a szarért kiabálsz??
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 12. szombat 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 20:39
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 12. szombat 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Höhö!
Itt tényleg nagy a csönd! Kajabálok 1et!
7-től edáig aludtam,ez jól esett...
Kajabálok még 1et!
Kajabálok még 1et!
Höhö!
Kajabálok még 1et!
Kajabálok még 1et!
jó napot itt ülök egy magamba sehol senki???
Halkan súgom!
+néztem az edzést,nagyon jó wolt bár nem a kedwencem a pilóta!Szerintem érdekes lesz a werseny....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 12. szombat 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
+néztem az edzést,nagyon jó wolt bár nem a kedwencem a pilóta!Szerintem érdekes lesz a werseny....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 12. szombat 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Huh!Ez nagyon tetszet!
Tanulság: A nők általában nem fejezik be amit elkezdenek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Tanulság: A nők általában nem fejezik be amit elkezdenek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
irj privit, kérlek. de magyarul.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 14:08
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
ahogy elnéztem az mp321.hu-t erre találták ki, de lehet, hogy egy ingyenes tárhelyet is érdemes lenne nyitni, ha nem riadsz vissza az FTP-zéstől (semmi különös nincs benne)
ahogy elnéztem az mp321.hu-t erre találták ki, de lehet, hogy egy ingyenes tárhelyet is érdemes lenne nyitni, ha nem riadsz vissza az FTP-zéstől (semmi különös nincs benne)
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 12. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 13:56
willy, kedves. milyen oldalra lehet zenét feltölteni? osztanék meg veletek egy-két gyönyörűséget, de... oly tudatlan vagyok...
willy, kedves. milyen oldalra lehet zenét feltölteni? osztanék meg veletek egy-két gyönyörűséget, de... oly tudatlan vagyok...
Ezzel a kuty-muttyal viszont nem bírok betelni...
"Funny Boners"
Nem akarom tudni miért vicces... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 10:12
Nem akarom tudni miért vicces... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
Te, Prune, a Playgirlnek nincs még magyar kiadása? Megcsináljuk? Három törzsolvasója biztos lenne
Te, Prune, a Playgirlnek nincs még magyar kiadása? Megcsináljuk? Három törzsolvasója biztos lenne
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 12. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 09:04
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 12. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg
tegnap nem is írtam a nappaliba???
vizsgáztam énekből...ez a rengeteg furulyázás kiszívta minden energiámat
a bolt közelében (ahol évekig dolgoztam) volt egy újságos pasi, akivel sokszor beszélgettünk...mindig megmutatta az aktuális lapszámokat, és együtt elemezgettük
egyébként tavalyelőtt nyáron egy másik férfimagazin akadt a kezembe, és meglepően jó cikkek, és riportok voltak benne
aztán egyszer egy kolléganőmnak a szülése utáni kórházlátogatásra akartunk bevinni egy szuper kis férfiaktos magazint, de az újságos fiú nem talált olyat...bezzeg a férfiaknak van egy csomó féle, de ha mi nők akarnánk legeltetni a szemünket...
a bolt közelében (ahol évekig dolgoztam) volt egy újságos pasi, akivel sokszor beszélgettünk...mindig megmutatta az aktuális lapszámokat, és együtt elemezgettük
egyébként tavalyelőtt nyáron egy másik férfimagazin akadt a kezembe, és meglepően jó cikkek, és riportok voltak benne
aztán egyszer egy kolléganőmnak a szülése utáni kórházlátogatásra akartunk bevinni egy szuper kis férfiaktos magazint, de az újságos fiú nem talált olyat...bezzeg a férfiaknak van egy csomó féle, de ha mi nők akarnánk legeltetni a szemünket...
áhh, nekem muszáj kimozdulnom, mert a telefonom lesoványodott de a számlámon már nincs pénz, úgyhogy kénytelen leszek a régi módszert választani, és boltban töltetni... :(
De hátha hazafelé
(ott vettem múltkor a gázmaszkot potom öccázé'
)
De hátha hazafelé
a
találok valami jót... alf
pi alf
ac alf
on
(ott vettem múltkor a gázmaszkot potom öccázé'
)
Nyugatról már szakadozik a felhözet,ugyhogy megfogadom tanácsod és irány a természet!Talán majd ma megtalálom végre a János forrást!Amugy mindenkinek nagyon jo reggelt és Kellemes hétvégét!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 12. szombat 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 09:48
Jó reggelt nappalisok!
Sajnos nem a legjobb az idő, ezért fórumozzatok, majd ha kisüt a napocska kiránduljatok!

Sajnos nem a legjobb az idő, ezért fórumozzatok, majd ha kisüt a napocska kiránduljatok!

Jó reggelt nappalisok!

jóregg
aztán egyszer egy kolléganőmnak a szülése utáni kórházlátogatásra akartunk bevinni egy szuper kis férfiaktos magazint, de az újságos fiú nem talált olyat...bezzeg a férfiaknak van egy csomó féle, de ha mi nők akarnánk legeltetni a szemünket... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 15:15
aztán egyszer egy kolléganőmnak a szülése utáni kórházlátogatásra akartunk bevinni egy szuper kis férfiaktos magazint, de az újságos fiú nem talált olyat...bezzeg a férfiaknak van egy csomó féle, de ha mi nők akarnánk legeltetni a szemünket... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
Hihi, a Norbinés dologban egyetértünk. Képzeld, az volt az egyetlen lapszám, ahol a címlapkép már annyira elrémisztett, hogy bele sem néztem.
Ha rossz leszel, beteszem a képeit a sportolós topicodba!
Na, akarsz jó lenni?
Ha rossz leszel, beteszem a képeit a sportolós topicodba!
Na, akarsz jó lenni?
Halkan mert Rajtam meg Rajtad kívül nem nagyon
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 12. szombat 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 07:49
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 12. szombat 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Hóóó!Ma F1 edzés,be kell programoznom a widejót!
Wan még itt F1 rajongó?
Wan még itt F1 rajongó?
Hóóó!Ma F1 edzés,be kell programoznom a widejót!
Wan még itt F1 rajongó?
Wan még itt F1 rajongó?

GG-ufsz

bp-par24-27