Jo reggelit!
Keszul mar a bundaskenyerke. Hmm.
Ki ker?

Keszul mar a bundaskenyerke. Hmm.
Ki ker?
Jó reggelt!
Katja én veled vagyok. Csak 2 napos hétvégèt tartok. Nekem Koppány mindig szimpatikusabb volt.
Crazy erről a festésről lemaradtam. Pedig egy kis bundáskenyér jól esett volna
Katja én veled vagyok. Csak 2 napos hétvégèt tartok. Nekem Koppány mindig szimpatikusabb volt.
Crazy erről a festésről lemaradtam. Pedig egy kis bundáskenyér jól esett volna

Idekukucska
Hát itt nem sok történés...
Hát a csokicsaj?Kutyu? Stb...

Hát itt nem sok történés...
Hát a csokicsaj?Kutyu? Stb...

Majd eléneklem,aztán elküldöm..
Úgy elmegy az a négy nap,mintha csak 2 lenne...
Csuda hétvégét
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 16. péntek 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 16. péntek 15:30

Úgy elmegy az a négy nap,mintha csak 2 lenne...
Csuda hétvégét

Na, végre itthon, túl a hétvégenyitányon = Amarettos Kávé
Picit irígy vagyok a 4 napos hvégétekre, de kedden egyedül leszek a melóban, majd hallgatom az István a királyt

Picit irígy vagyok a 4 napos hvégétekre, de kedden egyedül leszek a melóban, majd hallgatom az István a királyt

Na, végre itthon, túl a hétvégenyitányon = Amarettos Kávé

De cuki
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 16. péntek 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Langyosan, cukor-tej nélkül.
Köszi ♡♡ (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 16. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 16. péntek 12:35
Köszi ♡♡ (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 16. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Szépre tervezem...
Küldök egy jó kávét,sokszor írod.Hogyan szereted?
Szépre tervezem...

Küldök egy jó kávét,sokszor írod.Hogyan szereted?
Tess.Pont olyan
Kisebb méretben akartam...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 16. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 16. péntek 11:49

Sziasztok ♡
Mindjárt letelik a munkaidő és végre hétvége
Nektek otthon jó hosszú
Tessék szépen kivezni!

Nektek otthon jó hosszú

Tessék szépen kivezni!

Szia!
Szépre tervezem...
Küldök egy jó kávét,sokszor írod.Hogyan szereted? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 16. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 16. péntek 11:49
Szépre tervezem...

Küldök egy jó kávét,sokszor írod.Hogyan szereted? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 16. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ♡
Nektek otthon jó hosszú
Tessék szépen kivezni!

Nektek otthon jó hosszú

Tessék szépen kivezni!

Sziasztok ♡
Nektek otthon jó hosszú
Tessék szépen kivezni!

Nektek otthon jó hosszú

Tessék szépen kivezni!

A ruhás strand mellett volt.Suttyó korunkban beugrottunk párszor,de leginkább volt NDK-s szőröslábú öregasszonyok voltak csak bozontos hónaljal meg muffal
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 16. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyanús is volt, hogy csak rajtam nincs gatya
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 16. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 16. péntek 10:35

Láttam,bólintottam is..
Hozhattál volna valamit
Akarattya tényleg közel.Régen volt ott is nudi,szerintem nincs már

Hozhattál volna valamit

Akarattya tényleg közel.Régen volt ott is nudi,szerintem nincs már
Láttam,bólintottam is..
Hozhattál volna valamit
Akarattya tényleg közel.Régen volt ott is nudi,szerintem nincs már (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 16. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 16. péntek 10:19

Hozhattál volna valamit

Akarattya tényleg közel.Régen volt ott is nudi,szerintem nincs már (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 16. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Balatonakarattya. Szerdán voltunk a Veszprémi állatkertben, integettünk!

Balatonakarattya. Szerdán voltunk a Veszprémi állatkertben, integettünk!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 16. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi,már a nehezén túl vagyok
Hol van a nem messze? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 16. péntek 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Hol van a nem messze? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 16. péntek 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán tessék mosolyogni ha csinos lányt találsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 15. csütörtök 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 15. csütörtök 09:16

Törölt felhasználó (4052772)

Igen. A hosszu hetvegen 1 nap nudi nalam is bejatszik majd.

Egyébként festésben tudok segíteni, nem is vagyok messze
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 16. péntek 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Aha, sejtem! Te a létrán, asszony előtted pont ágyék magasságban. Ezért nem haladsz!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 16. péntek 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyedül,asszonyka a segéd
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 15. csütörtök 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Vidám reggelt,csuda napot
És jó kávét

És jó kávét