Jó reggelt! A kávé kínálat a következő:
Dupla azoknak akik még nem is keltek fel, Afteros az ínyenceknek, Medvés/mézeshabos/ a Csokinőnek, Popeyes a zongorafutárnak és Hétközepevanszerda-kávé a Medvénknek.
Dupla azoknak akik még nem is keltek fel, Afteros az ínyenceknek, Medvés/mézeshabos/ a Csokinőnek, Popeyes a zongorafutárnak és Hétközepevanszerda-kávé a Medvénknek.

Becske? Te milyen kávéval indítod a napot?
(Ez egy válasz becske üzenetére (2019. 09. 03. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv meg jóreggelt
A kávé fasza

A kávé fasza

Sziasztok Sracok!
En mar kortyolgatom is Ocsyke. Koszonom.
En mar kortyolgatom is Ocsyke. Koszonom.

Kutyu torolte magat. :-(((
Rövid kvval..ristrettó..napi négy..öt..hat..pici cukorral..
Csakis az íze végett..néha pici menta levél bele,csepp tejjel..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 04. szerda 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnálom...:-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 04. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 04. szerda 08:52
Törölt felhasználó (4052772)

Nemá......
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 04. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 04. szerda 08:52

Remélhetőleg csak szerelmes! Annál nagyobb gondja ne legyen!
Hiányozni fog, az biztos. Megiszom azt a bort egymagam, amit a világmegváltó beszélgetésünkre félre tettem

En mar nem hiszem, hogy 40 felett lehet szerelmes az ember. Az a fiatalok kivaltsaga. Szeretni es tisztelni lehet. Legalabbis most igy gondolom.
Cáfolom! Újra és újra...
A maga módján mindenki persze. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 04. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 04. szerda 10:49

A maga módján mindenki persze. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 04. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)

En mar nem hiszem, hogy 40 felett lehet szerelmes az ember. Az a fiatalok kivaltsaga. Szeretni es tisztelni lehet. Legalabbis most igy gondolom.
A szerelmet nem tudjuk irányítani..szerencsére..lehet idősebben is..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 04. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha megéljük a 60 at akkor beszéljünk erről..szeretném érezni 70 felett is..

Sziasztok ♡♡♡
Köszi a kávét Öcsyke! ♡♡
Bár most nem Afteros, azt majd pénteken
Nekem rémlik, mintha olvastam volna Kutyutól, hogy megtalálta az ÁlomNőt.
Remélem így van, és a legjobbakat Nekik! ♡♡♡
Köszi a kávét Öcsyke! ♡♡
Bár most nem Afteros, azt majd pénteken

Nekem rémlik, mintha olvastam volna Kutyutól, hogy megtalálta az ÁlomNőt.
Remélem így van, és a legjobbakat Nekik! ♡♡♡
Ha ezen múlana, többen nem lennénk itt

Szerintem nem korfüggő,én így érzem
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 04. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia
Hát sajnálom a Kutyu távozását is,már csak ketten maradtunk After,a régi csapatból.
Minden jót haver,azért remélem hogy látunk még

Hátha visszatér, mint .....kutyu. Te is így tettél januárban..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 04. szerda 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 04. szerda 18:12

Hát sajnálom a Kutyu távozását is,már csak ketten maradtunk After,a régi csapatból.

Én is....jóvanna...
Azt ne mond hogy visszaolvastál addig
Mégegyszer biztos hogy nem

Azt ne mond hogy visszaolvastál addig

Mégegyszer biztos hogy nem