Na, a sokadik visszaaltatás után (taknyos a gyerkőc ugyanis) csak ideevett még a fene a géphez, úgyhogy most búcsúzom: jó éjt!
Énnekem van egy nézetem, hogy nem a p_na forog a világ körül, hanem igenis a világ forog a p_na körül. (Taxidermia)
(sokáig gondolkodtam, hogy biztos ki akarom-e cenzúrázni, mert hát mégis csak idézet, meg úgy is az igazán szép... aztán úgy döntöttem, hogy jobb a béke
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 21:49
(sokáig gondolkodtam, hogy biztos ki akarom-e cenzúrázni, mert hát mégis csak idézet, meg úgy is az igazán szép... aztán úgy döntöttem, hogy jobb a béke

Törölt felhasználó (21812)

Ez most nem a témához vág, csak most találtam ezt az idézetet és nagyon tetszik, megosztom veletek:
Arab mondás a hastáncról: A világ a nő csípőjében ringatózik.
Arab mondás a hastáncról: A világ a nő csípőjében ringatózik.

hát... szenvedek még egy kicsit, aztán elalszom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 23:15

Neeeeeeeeem, úgy értem, ha MUSZÁJ dolgozni fáradtan is. Pl. másnap reggelre kész kell lennie az anyagnak.
De ez nem olyan fontos kérdés, hogy ennyire kivesézzük, csak eszembe jutott.
De ez nem olyan fontos kérdés, hogy ennyire kivesézzük, csak eszembe jutott.
Neeeeeeeeem, úgy értem, ha MUSZÁJ dolgozni fáradtan is. Pl. másnap reggelre kész kell lennie az anyagnak.
De ez nem olyan fontos kérdés, hogy ennyire kivesézzük, csak eszembe jutott. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 22:28
De ez nem olyan fontos kérdés, hogy ennyire kivesézzük, csak eszembe jutott. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

szenvedek egy picit aztán feladom és alszom... :/
1764 Április 15. (243 éve történt)
42 éves korában meghalt Jeanne Antoinette Poisson Marquise de Pompadour, aki XV. Lajos francia király leghíresebb és legbefolyásosabb szeretője volt.
Madame Pompadour 1744. 12. 8-án XV. Lajos kegyencnőinek listáján az első helyre lépett, majd szeretőből politikai tanácsadóvá vált. Jeanne Antoinette Poisson, akinek 1745-ben a király a Pompadour márkinője címet adományozta, az előző hivatalosan elismert szerető, Marie-Anne de Mailly-Nesle, Chateauroux hercegnője halála után nyerte el XV. Lajos kegyeit. Hosszú ideig, 1745-től 1764-ig gyakorolt befolyást a királyra, valamint a politikai életre.
42 éves korában meghalt Jeanne Antoinette Poisson Marquise de Pompadour, aki XV. Lajos francia király leghíresebb és legbefolyásosabb szeretője volt.
Madame Pompadour 1744. 12. 8-án XV. Lajos kegyencnőinek listáján az első helyre lépett, majd szeretőből politikai tanácsadóvá vált. Jeanne Antoinette Poisson, akinek 1745-ben a király a Pompadour márkinője címet adományozta, az előző hivatalosan elismert szerető, Marie-Anne de Mailly-Nesle, Chateauroux hercegnője halála után nyerte el XV. Lajos kegyeit. Hosszú ideig, 1745-től 1764-ig gyakorolt befolyást a királyra, valamint a politikai életre.
neeeeeeeeeeeem
mögöttem ül...de tett rá célzásokat, hogy ha elszakadnék végre a géptől, akkor állna is
nah...elszakadok a géptől
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 22:42

nah...elszakadok a géptől

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)

ácsi...
"Mögötted?"
márminthogy ti most...?
ti...
és te közben fórumozol?
"Mögötted?"
márminthogy ti most...?
ti...
és te közben fórumozol?
ácsi...
"Mögötted?"
márminthogy ti most...?
ti...
és te közben fórumozol? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
"Mögötted?"
márminthogy ti most...?
ti...
és te közben fórumozol? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenkinek tartalmas éjszakát!Jó éjt,megyek ...dolgom van!

háááát...
ha bírja a hamis énekhangot, meg az idióta szöveget
esteleg fülhallgatód nincs?
de ha mást nem, legalább a szövegét megmutatom (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
ha bírja a hamis énekhangot, meg az idióta szöveget

esteleg fülhallgatód nincs?

de ha mást nem, legalább a szövegét megmutatom (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi ,,,,nem kell ...igy is hosszú a sor,sosem érek a végére,de segitséget elfogadok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 22:35

az attól függ
ha akarsz, akkor intézek neked egyet
egyáltalán nem baj, hogy itt válaszoltál, csak tom úgy gondolta megér a téma egy topicot...én meg támogattam az ötletét

egyáltalán nem baj, hogy itt válaszoltál, csak tom úgy gondolta megér a téma egy topicot...én meg támogattam az ötletét

uram itt ül mögöttem...bizti akarod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 22:36

kérlek-kérlek-kérleeeek, gyere MSN-re, fontos (vagy nem) mutatnivalóm van eXclusive neked! (igaz, már Charlott is kapott kóstolót)
kérlek-kérlek-kérleeeek, gyere MSN-re, fontos (vagy nem) mutatnivalóm van eXclusive neked! (igaz, már Charlott is kapott kóstolót)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 22:35

az attól függ

az attól függ
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 22:28

Itt kérdezzétek,itt válaszoltam....Remélem ezért nem kell megint szopni?
Menj aludni...
Nekem is kellene még dolgozni... De pihenten majd jobban fog menni
Jó éjt mindenkinek (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 22:23
Nekem is kellene még dolgozni... De pihenten majd jobban fog menni

Jó éjt mindenkinek (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Ti mit csináltok, ha nagyon fáradtak vagytok, de még dolgoznotok kell? Kávé, séta, egy kis pezsdítő netezés, torna, egyéb?

Langyos vizben túsolás!Esteleg egy kis friss levegő!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Ti mit csináltok, ha nagyon fáradtak vagytok, de még dolgoznotok kell? Kávé, séta, egy kis pezsdítő netezés, torna, egyéb?

Itt kérdezzétek,itt válaszoltam....Remélem ezért nem kell megint szopni?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 22:15

aki az internetes barátságról kíván véleményt nyilvánítani, az használja tom adminkánk új topicját , mert a végén még a süllyesztőbe kerül
(a topic, és nem tom
)

szenvedek egy picit aztán feladom és alszom... :/
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyermekem után a cicám a legfontosabb,mindent meg tennék érte ,hogy ne szenvedjen!Ebben az esteben az állatorvos dőntését is el kell fogadni,bár mennyire fáj ha.... sajnos veszitettem el ...nagyon hiányzott,erre a cicámra nagyon vigyázok,adig nem alszom amig haza nem jön,mert ő nappal kint-éjjel bent.Sőt velem alszik!Úgy horkol mint egy pasi!

aki az internetes barátságról kíván véleményt nyilvánítani, az használja tom adminkánk új topicját , mert a végén még a süllyesztőbe kerül
(a topic, és nem tom
)