Jóéjtpuszi♡♡♡
Kávékor találkozunk!
Holnap végre nem a kocsiban fogom meginni
Kávékor találkozunk!

Holnap végre nem a kocsiban fogom meginni

Sziasztok,jó éjszakát!

Lehet ezt a Duhongobe kellett volna irnom.
Na mindegy. Mara off. Jo ejt mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 20:20
Na mindegy. Mara off. Jo ejt mindenkinek!

Törölt felhasználó (4052772)

Latom Kutyu raakadtal egy jeles ferfi peldanyra a masik forumon. Egy igazi allat, de nem a szo jo ertelmeben. Hanyok az ilyen ferfiaktol. Csoda, hogy egy no is jut neki egyaltalan. De a nagyobbik baj az, hogy meg szaporodik is es igy satnyul el az emberiseg.....

Latom Kutyu raakadtal egy jeles ferfi peldanyra a masik forumon. Egy igazi allat, de nem a szo jo ertelmeben. Hanyok az ilyen ferfiaktol. Csoda, hogy egy no is jut neki egyaltalan. De a nagyobbik baj az, hogy meg szaporodik is es igy satnyul el az emberiseg.....
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 20. péntek 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 18:37

Szia Szépszemű! Kommunista Szombat? Megint egy eltünőben lévő kifejezés! Amúgy figyelted Crazy tolmácsajánlatát Kanadára gondolva?? Én is belehúztsm,franciául már megy a rökamié,dömizson,lamúr!!!

Ugyan...ebéd,meg vacsi...te csak a desszert lehetsz
Télen kell menni! Akkor alszanak,a horkolást pedig megértem
Alvó medve pedig soha nem eszik csokicsajt!
Ez olyan íratlan szabály,mint a sárga havas....
Én pl nem alszom télen,de ez ugye köztudott...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 18:44

Télen kell menni! Akkor alszanak,a horkolást pedig megértem

Alvó medve pedig soha nem eszik csokicsajt!
Ez olyan íratlan szabály,mint a sárga havas....

Én pl nem alszom télen,de ez ugye köztudott...

Huuu. Azt nem is lattam. Most visszaolvastam vegig....Tud mackoul az fix. De a mackok ertik egymas dialektusat?
Nem lenne jo, ha felreertesbol en lennek az aznapi ebed.
Bar szerintem meg vacsorara is maradna belolem.

Szia.Nem hinném,esetleg vedd fel a kapcsolatot a feltöltővel,ha itt van még.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 18:00
Törölt felhasználó (858955)

Sziasztok. Egy videót keresek ami itt volt a GG- én de most nem találom. Medicine volt a feltöltő. Nincs meg esetleg valakinél?
Huuu. Azt nem is lattam. Most visszaolvastam vegig....Tud mackoul az fix. De a mackok ertik egymas dialektusat?
Bar szerintem meg vacsorara is maradna belolem.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 20. péntek 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 18:37

Szia Szépszemű! Kommunista Szombat? Megint egy eltünőben lévő kifejezés! Amúgy figyelted Crazy tolmácsajánlatát Kanadára gondolva?? Én is belehúztsm,franciául már megy a rökamié,dömizson,lamúr!!!

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 17:21

Akkor nekunk kommunista szombat lesz Kutyu.

Sziasztok. Egy videót keresek ami itt volt a GG- én de most nem találom. Medicine volt a feltöltő. Nincs meg esetleg valakinél?
Koszonom Katja. ♡♡♡♡
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 20. péntek 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 16:26

Nálam is hétvége ♡♡
Lábak felpóckolva, AfterCaffee kortyolgatva hozzá cigizgetve, nappaliba leskelődve
Úgy kb 5 percig, aztán itthoni műszak
After, jobbulást a válladnak! (gyógypuszi)
Lábak felpóckolva, AfterCaffee kortyolgatva hozzá cigizgetve, nappaliba leskelődve

Akkor nekunk kommunista szombat lesz Kutyu.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 20. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 13:49

Sziasztok,szeva Crazy!! Példsmutató Medve vagy!! Követdm is a példádat és mára én is befejeztem. Szia After! Nekem is vsn egy ismerősöm,aki miatt holnap dolgozom. Társad vagyok a bajban!!

Nem vagyok nagy kártyás,sakk rajongó voltam régen.
Én az ultihoz voltam "szőke",sosem bírtam megérteni
Póker ment,de már lövésem sincs róla hogyan kell..lapok kellenek,meg pókerarc,eddig megvan
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 20. péntek 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 16:32
Én az ultihoz voltam "szőke",sosem bírtam megérteni

Póker ment,de már lövésem sincs róla hogyan kell..lapok kellenek,meg pókerarc,eddig megvan

Igen, de csak egyfajtát ismerek. (Nem a póker, ahhoz szőke vagyok
) Régen volt egy csapatunk, akikkel összejártunk kártyázni. Mindig vesztettem

Hmm...elképzeltem azokat a felpóckolt lábakat..hát..na!
Ihletem támadt,szívesen segítek a házimunkában.Egye fene,még takarítok is tangában ,te bírod a humort..
Persze csak ha kapok enni,és ha nem korbáccsal ösztönzöl,de azért finoman mehet farpofára
Jah,még valami,főznöm ne kelljen,mert akkor inkább diétázik a család
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 20. péntek 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 16:26

Ihletem támadt,szívesen segítek a házimunkában.Egye fene,még takarítok is tangában ,te bírod a humort..

Persze csak ha kapok enni,és ha nem korbáccsal ösztönzöl,de azért finoman mehet farpofára

Jah,még valami,főznöm ne kelljen,mert akkor inkább diétázik a család

Nálam is hétvége ♡♡

Igen, de csak egyfajtát ismerek. (Nem a póker, ahhoz szőke vagyok
) Régen volt egy csapatunk, akikkel összejártunk kártyázni. Mindig vesztettem
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 20. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálam is hétvége ♡♡

Helyes!
Neked is kell a pihi
Nálam is sajna beindul a taposómalom,nem mostanában lesz hogy "hamar vége a hétnek",majd talán nyáron.
Ilyennek is kell lenni
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 20. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 13:49

Neked is kell a pihi
Nálam is sajna beindul a taposómalom,nem mostanában lesz hogy "hamar vége a hétnek",majd talán nyáron.

Sziasztok,szeva Crazy!! Példsmutató Medve vagy!! Követdm is a példádat és mára én is befejeztem. Szia After! Nekem is vsn egy ismerősöm,aki miatt holnap dolgozom. Társad vagyok a bajban!!

No,a hétvége On.
Bódogság!

Bódogság!

Szia csajszi
Szerintem már simán van annyi szakértelme hogy pozitívan hasson a rontásra
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 10:05

Szerintem már simán van annyi szakértelme hogy pozitívan hasson a rontásra

Sziasztok nappalisok!
Vegre pentek....bar en holnap is melozom. Szivessegi munka egy baratnak.
A vallam igenyelne a gyogymasszazst. Mikor lesz szakertelmed hozza Ocsyke? Beiratkoznek kezelesre.
A vallam igenyelne a gyogymasszazst. Mikor lesz szakertelmed hozza Ocsyke? Beiratkoznek kezelesre.

Sziasztok nappalisok!