Hát legyél óvatos a netes tanulással... Ebben a témában szerintem sok punci tud segíteni, nem a sok videó
Legyen diplomád belőle!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 24. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 24. kedd 17:01

Néha a netről próbálok okosodni. Tegnap megnéztem egy videó- blog-ot: Milyen a jó puncinyalás? Az igazságot az első percekben elárulták. Minden nő más és más!
Hát nagyon rámfér,mert kevésbé
azért köszi
Puncinyalós videóblog?
Hát miért is nem lepődök meg a témán, hogy nem pl."hogyan fugázzunk járólapot" vagy hasonlót nézegetsz
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 24. kedd 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Puncinyalós videóblog?

Néha a netről próbálok okosodni. Tegnap megnéztem egy videó- blog-ot: Milyen a jó puncinyalás? Az igazságot az első percekben elárulták. Minden nő más és más!
Suliba?? Hm,én eddíg is okos Medvének tartottalak!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 24. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Az..
Suliba járok én is,heti kétszer
Nem elég a bajom
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 24. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Suliba járok én is,heti kétszer

Nem elég a bajom

Második műszak?? Hát te Crazy vagy!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 24. kedd 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 24. kedd 14:31

Idekukucska,második műszak előtt..
Hát a csajszikák?
#aprólékosantekintőszmájli

Hát a csajszikák?
Idekukucska,második műszak előtt..
Hát a csajszikák?

Hát a csajszikák?
Kevés munkát,sok pénzt!!
Jóvanna... korán volt még

Korán, kávé előtt megbocsájtható, hogy félre olvas Medve Uraság
Ma már kicsit dolgozom. Fáznak az emberek, számítanak rám! (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 24. kedd 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 24. kedd 08:14

Ma már kicsit dolgozom. Fáznak az emberek, számítanak rám! (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 24. kedd 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Nem másnapos az a kávé,frissen főzte Öcsy! Ő a másodnapos! Ünnepeld is még pár napig,Öcsy!

Sziasztok! Nem másnapos az a kávé,frissen főzte Öcsy! Ő a másodnapos! Ünnepeld is még pár napig,Öcsy!

Reggelt
Jó lessz a másnapos kávéis.inkább az legyen másnapos mint mi

Jó lessz a másnapos kávéis.inkább az legyen másnapos mint mi

Jó reggelt! Itt a Másodnapos kávé
. Persze mit várunk egy újszülöttől.
A lányok lemaradtak valahol ezért nem szóltam Crazy! Bízhattok bennem, ha eljön az idő nem leszek irigy

A lányok lemaradtak valahol ezért nem szóltam Crazy! Bízhattok bennem, ha eljön az idő nem leszek irigy

Èn is örülök ,hogy itt lehetek ès emlèkeztek mèg ràm
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Egészségedre,és Öcsyéknek is
Én nem iszom alkoholost,de gondolatban dirrantottam egy pezsgőt.
No,lefektetem magam,#jóéjtcsá (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 23. hétfő 20:53

Én nem iszom alkoholost,de gondolatban dirrantottam egy pezsgőt.
No,lefektetem magam,#jóéjtcsá (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)

En mar ittam egy kis pohar paleszt az egeszsegere. Jo huncutkodast Ocsyke.

En mar ittam egy kis pohar paleszt az egeszsegere. Jo huncutkodast Ocsyke.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 23. hétfő 18:56

Szasz Kutyu!
Khm...az már megvolt....
Azért kukucskáltam,hátha hozott Öcsy sz.napi tortát vagy pálesz,vagy táncos lányokat bulizni...
Khm...az már megvolt....

Azért kukucskáltam,hátha hozott Öcsy sz.napi tortát vagy pálesz,vagy táncos lányokat bulizni...

Szasz Kutyu!
Khm...az már megvolt....
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Khm...az már megvolt....

Szia Crazy! Ne kukucska! Inkább te is kétszer!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Aztán kukucska.

Nincs okom panaszra! Bár csak egy Nő van itt, de az kétszer is
Mára nincs munka! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 23. hétfő 12:30

Mára nincs munka! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)

Hogy unnepelsz? Jarna neked 2 csajszi igaz?