Sokat akar a szarka... Medvéknél hogy van ez? Válogat a Medve,nincs megelégedve,azt hiszi az összes csajszi Neki van teremtve????

#benézőskukucska!
Minden oké?
Csokicsajnak ölelés

Minden oké?
Csokicsajnak ölelés

Most már kezdek berágni Crazy!!! Egyre erősödik a gyanum,hogy Aftert is bezártad a pincébe a többi csajszi mellé!! Az ég áldjon meg,ne akarj màr Szulejmán lenni!

De aranyosak vagytok, Fiúk!♡♡♡
Köszi a bókot!♡♡♡
Köszi a bókot!♡♡♡
JóReggelt!
Végre hétfő, mehetek dolgozni
Ja, nem
Köszi a kávékat ♡
Végre hétfő, mehetek dolgozni

Ja, nem

Köszi a kávékat ♡
Jó reggelt!
Úgy bizony,a csajszik nélkül nem az igazi a nappalink
Ma szerencsére nem melózom,holnap fogok nyavajogni
Úgy bizony,a csajszik nélkül nem az igazi a nappalink
Ma szerencsére nem melózom,holnap fogok nyavajogni
Bocsi,Öcsynek is igaza van! Okostelefon???
Szia Öcsy, jó reggelt nappali! Hmm,igen,francos hétfő. Crazynek igaza van,Csajszik segíthetnétek könnyebben àtvészelni!!
Jó reggelt! Hétfő, egy jó kis hétindító kávé? Csajsziknak ♡♡ mert nélkülük nem lesz teljes a hét! Csokicsaj neked kükön is szól, nagyon vissza vagy a kuckódban. Vannak ilyen időszakok de ne felejts el kijönni. #csókos

Mára L,viszontlá és pá
Jó éjt

Jó éjt

Hát igen,melegség önti el a pasi szívét mikor ráveti a tekintetét
Nekem kicsit rossz már a látásom,én is szívesen megérinteném,nem-e csalnak a kukkerok...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 10. 06. vasárnap 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 06. vasárnap 17:41

Nekem kicsit rossz már a látásom,én is szívesen megérinteném,nem-e csalnak a kukkerok...

A Teremtő kitett magáért, amikor Katját megrajzolta az biztos. Hála neki!
Na és persze Katjának, hogy így vigyáz magára, sokunk vizuális örömére
. Persze még egy kicsit szkeptikus vagyok, de ha egyszer megérinthetném, na akkor már hinnék a csodában. Is

A Teremtő kitett magáért, amikor Katját megrajzolta az biztos. Hála neki!
. Persze még egy kicsit szkeptikus vagyok, de ha egyszer megérinthetném, na akkor már hinnék a csodában. Is
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 04. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 04. péntek 10:05

Sziasztok csajszikák
Jó hogy látni végre After,#csókosszmájli
Hogyhogy ünnepnap volt tegnap Katja?
Nekem az,láttam az új képedet
#überdögösbrutálszexy
Nagyon ott van,az is,de amit lecseréltél,szintén csuda volt

Jó hogy látni végre After,#csókosszmájli

Hogyhogy ünnepnap volt tegnap Katja?

Nekem az,láttam az új képedet

#überdögösbrutálszexy

Hát a Medve nem Nyuszi, több idő kell!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 06. vasárnap 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 06. vasárnap 15:53

Micsoda felgyorsult világ van baszki....
Tegnap rámírt,elsőre egy egész szimpinek tűnő hölgyemény...aztán fél órán belül törölte magát
Válaszolni sem tudtam
Azért meg szokták várni míg kicsit összemelegszünk stb..nagy ritkán még egy talit is
Szerintem nem volt még eléggé felkészülve rám
Nem láttam ma még a Csokicsajunkat...

Tegnap rámírt,elsőre egy egész szimpinek tűnő hölgyemény...aztán fél órán belül törölte magát

Azért meg szokták várni míg kicsit összemelegszünk stb..nagy ritkán még egy talit is

Hát kezdem magam szerencsésnek érezni....
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 10. 06. vasárnap 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 06. vasárnap 16:35

Nálam ez úgy van hogy mielőtt írna már akkor törli magát, vagy be se regisztrál.

Hát akkor azok inkább "nincsenek"
Ez mondjuk bosszantó lehet,tőlem legalább elköszönnek törlés előtt,hát az ilyen némákat le kell írni.Amit erőltetni kell,azt nem kell erőltetni
Én mostanában elég nehezen találok olyant aki jó dumapartner is,vagy nincs vagy kevésbé fogékony
Régen több ilyen csajszi szaladgált erre
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 06. vasárnap 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 06. vasárnap 16:20

Ez mondjuk bosszantó lehet,tőlem legalább elköszönnek törlés előtt,hát az ilyen némákat le kell írni.Amit erőltetni kell,azt nem kell erőltetni

Én mostanában elég nehezen találok olyant aki jó dumapartner is,vagy nincs vagy kevésbé fogékony

Régen több ilyen csajszi szaladgált erre

Törölt felhasználó (3802852)

Ez volt a rapid randi!
Nekem is vannak kapcsolataim, csak lógnak, nem írnak, nem felelnek....

Nekem is vannak kapcsolataim, csak lógnak, nem írnak, nem felelnek....
Nálam ez úgy van hogy mielőtt írna már akkor törli magát, vagy be se regisztrál.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 06. vasárnap 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Válaszolni sem tudtam

Ez volt a rapid randi!
Nekem is vannak kapcsolataim, csak lógnak, nem írnak, nem felelnek.... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 06. vasárnap 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem is vannak kapcsolataim, csak lógnak, nem írnak, nem felelnek.... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 06. vasárnap 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Válaszolni sem tudtam

Válaszolni sem tudtam

Szia.
Akkor legalább hangulatos,kandalló előtt páleszozni meg lazulni
Télen én is szeretem,eldőlök a tűz előtt a hordozható medvebőrömön
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 06. vasárnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 06. vasárnap 10:10
Akkor legalább hangulatos,kandalló előtt páleszozni meg lazulni

Télen én is szeretem,eldőlök a tűz előtt a hordozható medvebőrömön

Szépséges Napot! ♡♡♡
Frankó őszi időnk van. Esővel, széllel, kandallóban égő tűzzel ♡♡♡
És egy kupica házipálesszel

Szia Katja,szép napot! Nàlunk épp emberséges idő van,még a nap is süt!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 06. vasárnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 06. vasárnap 10:10

Szépséges Napot! ♡♡♡