miaszarvanmá'?? mindenki szelektíven olvas? kérdeztem valamit:
emberek! nagyon komolyan elhatároztuk, hogy lesz nappalis party, mégpedig május közepe felé...de javasolták ketten, hogy legyen kiegészített fórumos, chates party belőle...a helyszín budapest környéke lenne, és a családosokra való tekintettel inkább egy napközbeni sütögetős összeröffenést szerveznénk...várom a véleményeket
emberek! nagyon komolyan elhatároztuk, hogy lesz nappalis party, mégpedig május közepe felé...de javasolták ketten, hogy legyen kiegészített fórumos, chates party belőle...a helyszín budapest környéke lenne, és a családosokra való tekintettel inkább egy napközbeni sütögetős összeröffenést szerveznénk...várom a véleményeket
Huha!
Ezen erősen gondolkoznom kell!
Tudod futok még 2 kört!
Mire is mondjak igen.....mert ugye akár mire nem lehet!Bár mire meg pálne!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 10. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 13:25
Ezen erősen gondolkoznom kell!
Tudod futok még 2 kört!
Mire is mondjak igen.....mert ugye akár mire nem lehet!Bár mire meg pálne!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 10. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondtam én: nemszeretem a női nemet!
a női igent szeretem!
nekem is igent mondasz?
a női igent szeretem!
nekem is igent mondasz?
Mondtam én: nemszeretem a női nemet!
a női igent szeretem!
nekem is igent mondasz?
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 13:21
a női igent szeretem!
nekem is igent mondasz?
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Kedves !
Én már mondtam nemet sexben,de az igen van többségben!
Szia Kedves !
miről beszélsz?
Te már oly ritkán jössz a nappaliba, h lassan meg se ismerünk!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 12:34
Te már oly ritkán jössz a nappaliba, h lassan meg se ismerünk!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
kéretik válaszolni rá
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól kipihented magad!.-)Ennyi kérdés korán reggel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 08:57
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Még egy kérdés: irigyeltek valakit a foglalkozása miatt? Ilyenekre gondolok: irigylem az idegenvezetőket, mert sokat utaznak. Irigylem a tanárokat, mert hosszú nyári szünetük van. Irigylem a híres fotósokat, mert meg tudnak élni a hobbijukból.
Akkor minden este "jókat" kívánok!
Én is sexeltem álmomban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 08:15
Én is sexeltem álmomban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Egész jól sikerült a jókívánságod
Sok szexeset álmodtam
Jó reggelt mindenkinek!
Sok szexeset álmodtam
Jó reggelt mindenkinek!
szia kedves Vörös!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot mindenkinek!
Látom túléltétek a húsvétot!
Látom túléltétek a húsvétot!
baxus!
megijedtem, h rám orrolsz még a múltkoriért, amikor zrikáltalak ezzel a "főnökösködéssel"
most láttam, h volt egy komolyabb vita figyelcsakkal!
de nagy kő esett le a szívemről!
egyébként meg szégyeld magad!
felénk jársz és semmi felkérés keringőre???
így nem leszünk jóba!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 09:11
megijedtem, h rám orrolsz még a múltkoriért, amikor zrikáltalak ezzel a "főnökösködéssel"
most láttam, h volt egy komolyabb vita figyelcsakkal!
de nagy kő esett le a szívemről!
egyébként meg szégyeld magad!
felénk jársz és semmi felkérés keringőre???
így nem leszünk jóba!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
itt fogom elmondani, mert ezt a topicot nem sokan olvassák(lehet, hogy az oly divatos blogozáshoz kéne folyamodnom)...szóval, amikor betettem a javaslatomat az igéző női tekintetekbe, akkor az egyik fórumozó meggondolatlan vezénylésnek titulálta azt, és evvel komoly elgondolkodásra kényszerített...és most jó érzés látni, hogy sokan megértették a topic lényegét...nah...ez volt a lelki 2 perc
tudod az irigység engem irritál: ha valaki amiatt irigyel valakit, mert Neki a munkája (!!!!) miatt jól megy. legyen szíves és tegyen érte valamit! tanuljon, dolgozzon stb.
tehát ha valamilyen szakmát irigyelnék, akkor tennék érte, h én képes legyek arra a szakmára...
2007. 04. 10. kedd 08:57
tehát ha valamilyen szakmát irigyelnék, akkor tennék érte, h én képes legyek arra a szakmára...
Még egy kérdés: irigyeltek valakit a foglalkozása miatt? Ilyenekre gondolok: irigylem az idegenvezetőket, mert sokat utaznak. Irigylem a tanárokat, mert hosszú nyári szünetük van. Irigylem a híres fotósokat, mert meg tudnak élni a hobbijukból.
hát igen...ez van, amikor 'nincs ideje' keresgélni az embernek....max a GG-n...de itt nincs ilyesmi
Ha lenne időd, már 5-10 perc után kaptál volna izzót egy villamossági szaküzletben
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 20:26
Ha lenne időd, már 5-10 perc után kaptál volna izzót egy villamossági szaküzletben
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Most meg kell h. védjem a pillét...
Tudod... itt kelet-európában piacra dobnak egy terméket aztán lejárhatod a lábad mire mondjuk alkatrészt kapsz hozzá...
Kerek 4 hetembe került mire a páraelszívóba találtam égőt
Tudod... itt kelet-európában piacra dobnak egy terméket aztán lejárhatod a lábad mire mondjuk alkatrészt kapsz hozzá...
nem emléxem olyanra, h nemet mondtam volna, de el bírom képzelni, h lehet olyan amit elutasítok!
igen volt! én még nem éltem át az egyik nagy álmom: szájba még nem élveztem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 08:51
igen volt! én még nem éltem át az egyik nagy álmom: szájba még nem élveztem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdés:
Történt már meg veletek, hogy szex közben valamire azt mondtátok, amit a másik szeretett volna csinálni, hogy EZT NEM? Nem muszáj leírni, hogy mi volt az, csak hogy volt-e ilyen?
És hogy reagált a visszautasításra?
És fordítva előfordult-e már?
Történt már meg veletek, hogy szex közben valamire azt mondtátok, amit a másik szeretett volna csinálni, hogy EZT NEM? Nem muszáj leírni, hogy mi volt az, csak hogy volt-e ilyen?
És hogy reagált a visszautasításra?
És fordítva előfordult-e már?
azért, mert nem a mi hpVIPADMIN-unk volt a rendőr!
Ő biztosan tiltja egy hétre a vezetéstől ilyen beszólás után!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 22:11
Ő biztosan tiltja egy hétre a vezetéstől ilyen beszólás után!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
És egy ilyen beszólásért nem tiltanak el 1 hétre a vezetéstől?
meg kell védjem parát:
egy spot égő vásárlása nem egy nagy kunszt! legfőképp, ha villamossági szaküzletbe próbáljátok!
miért vízvezeték szaküzletbe keresgéltek izzót?
2007. 04. 09. hétfő 20:26
egy spot égő vásárlása nem egy nagy kunszt! legfőképp, ha villamossági szaküzletbe próbáljátok!
miért vízvezeték szaküzletbe keresgéltek izzót?
Most meg kell h. védjem a pillét...
segíthetek?
kiégett már? mert lenne egy-két ötletem mit csináljunk a sötétbe! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 19:28
kiégett már? mert lenne egy-két ötletem mit csináljunk a sötétbe! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
segiiiccssééég! emberek! a hármas spotlámpából kiégett az utolsó égő!!! hogy fogok most olvasni??? már esteledik...
imádom a Kránaja Moszkvát!!!
ha tehetem én is azzal locsolok! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 09:36
ha tehetem én is azzal locsolok! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
jó reggelt, sok himes tojást a fiúknak, sok locsolót a lányoknak.
itt volt már a gombászós barátom... sehol sem kapott bűzös orosz kölnit!
életem első húsvétja, mikor nem bűzölgök!
itt volt már a gombászós barátom... sehol sem kapott bűzös orosz kölnit!
életem első húsvétja, mikor nem bűzölgök!
inkább 3 erotikus élményt mesélhetnél, amit surdával éltél meg a városában!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 07:20
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
nem is mondtam tegnap, hogy vettem surda városában 3 erotikus könyvet
a minden 399 ft-könyvesstandon...majd bemásolok belőle egy-két gondolatot
a minden 399 ft-könyvesstandon...majd bemásolok belőle egy-két gondolatot

GG-ufsz

Ting