Vidámat!
Hétvége érkezik a harmadik vágányon
Hétvége érkezik a harmadik vágányon
Az új versenyzőknek hagytam kávét
Ma én is
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 29. péntek 04:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 29. péntek 04:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Gruppen Morgen
Pár óra és hosszúhétvége
Kitartás ♡♡♡
Pár óra és hosszúhétvége
Kitartás ♡♡♡
.
Szia szivecskés! Ma megint kéményt állítok
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 28. csütörtök 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 28. csütörtök 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ilyen ficánkoló menyecskéknél volt először a kötél, mint segédeszköz jelen a szexben
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 28. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 28. csütörtök 21:09
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 28. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóccakát!
Holnap péntek

Ezt nem tudom hogy mi a tököm gyakorlat,de vidámnak gondoltam
Tipp?
Holnap péntek

Tipp?
Jó reggelt! Pénteki levezetős kávé, aztán lazulás.
Jóccakát!
Holnap péntek

Tipp?
Holnap péntek

Tipp?
Bekukucska,pörgetés
Egyszer akartam csak...
Vidámat
Leginkább munkaidőben szeretek kávézni
Igen,már cséntek
Leginkább munkaidőben szeretek kávézni
Igen,már cséntek
JóReggelit ♡♡♡
Cséntek van, kitartás
Cséntek van, kitartás
Jó reggelt! Milyen időben szeret kávézni a Medve? Nem értem a panaszt?!
Reggel kellemes idő volt, na jó, kicsit fújt a szél. Aztán úgy éreztem rögtön leégek, olyan erővel sütött a nap. Aztán jött a zápor és még jégeső is volt
Reggel kellemes idő volt, na jó, kicsit fújt a szél. Aztán úgy éreztem rögtön leégek, olyan erővel sütött a nap. Aztán jött a zápor és még jégeső is volt
Ezért is jó a lakóhajó,egy stégen macerás ezt kivitelezni
Meg még sellőd is volt összebújni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 27. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 27. szerda 11:40
Meg még sellőd is volt összebújni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 27. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4170242)
Minden éjjel fűteni kellett...
Minden éjjel fűteni kellett...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 27. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 27. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Anno a mólón 10 márkát adtak darabjáért az Nszk turisták. Angolnázni mindig újságpapírral és rugós drótszákkal mentünk. A jó kis Germina NDK botok egy része még mindig megvan, emlékként.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 27. szerda 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 27. szerda 05:38
Jó reggelt! Horgász kávé? 0.5 pet palackban, bekeverve? Vagy kis gázfőző és kotyogós
Kb.20 éve voltam a Bacsin pecázni. Éjszaka, angolna, minden tiszta takony volt
Ismerős...
Remekül be is tudja tekerni magát a damilba
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 27. szerda 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 27. szerda 05:38
Remekül be is tudja tekerni magát a damilba
Jó reggelt! Horgász kávé? 0.5 pet palackban, bekeverve? Vagy kis gázfőző és kotyogós
Vidámat!
Basz..sosem lesz már jó idő?
Basz..sosem lesz már jó idő?

GG-ufsz

Darna