Hm..mindenki füvet nyír,meg kertészkedik..mi lenne ha nálam csinálnátok?Tudnánk közben beszélgetni..

Szuper, akkor egy erős fűnyírós nap lesz ez, nálunk is aktuális

Akkor kollektív fűnyírós nap lesz
Nekem kész a kamupezsgő a kamukoktélhoz
úgyhogy hajrá
Jó munkát, pusz nektek ♡♡ (Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2020. 06. 20. szombat 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 08:55
Nekem kész a kamupezsgő a kamukoktélhoz

Jó munkát, pusz nektek ♡♡ (Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2020. 06. 20. szombat 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Júj a pálesztől csak rosszúl vagyok. De a kávé után jöhet a tea is. Köszönöm.
Tudtam hogy rád lehet számítani.
Ma nekem is kertészkednem kell. Megnőtt a fű, le kell vágni a holnapi családi összeröffenésre.
Majd gondolok rád is....
Csodás napot nektek...
Ma nekem is kertészkednem kell. Megnőtt a fű, le kell vágni a holnapi családi összeröffenésre.
Majd gondolok rád is....

Csodás napot nektek...
Júj a pálesztől csak rosszúl vagyok. De a kávé után jöhet a tea is. Köszönöm.
Majd gondolok rád is....
Csodás napot nektek... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 20. szombat 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 08:06
Majd gondolok rád is....

Csodás napot nektek... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 20. szombat 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Van kávé, tea, pálesz
Én még kávézok, próbálom rávenni magam a kerti munkára
Van kávé, tea, pálesz

Én még kávézok, próbálom rávenni magam a kerti munkára
Sziasztok!
Van kávé, tea, pálesz
Én még kávézok, próbálom rávenni magam a kerti munkára (Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2020. 06. 20. szombat 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 07:54
Van kávé, tea, pálesz

Én még kávézok, próbálom rávenni magam a kerti munkára (Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2020. 06. 20. szombat 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt.
Be kéne rúgni a mai napot mert nehezen indúl. Főzött valaki egy erős feketét?
Jó reggelt.
JóReggelt♡♡♡
Reggelt!
A mai kávét akkor a vidám mindennapokra
A mai kávét akkor a vidám mindennapokra

Jó reggelt! Napfordulós hossúkávé illik mára.
Persze, mint mindíg
Talán már mondtam, a vidám mindennapokban hiszek, nem a vidám-vasárnapban.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 19. péntek 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, mint mindíg

És vidám is volt?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 06. 19. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Végül az lett! Legalábbis amerre jártam nem esett.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 19. péntek 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Esőkabátmentes vidám pénteket

Ha úgy lesz, ahogy az időjósok mondják... Akkor az új esőkabátomat fogom tesztelni

Jó reggelt! Napkelte és péntek. Egy kávé mellett kigondolom a hétvégét.
Rekordmeleg nyarat jósoltak... valszeg az időjósok elnézték a gps koordinátákat... vagy az évszámot ...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem már kezd úszóhártyám meg kopoltyúm nőni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 18. csütörtök 08:09

Törölt felhasználó (4170242)

Pálinkás-kávézós szép reggelt mindenkinek. Esernyő s gumicsizma ma is legyen nálatok

Pálinkás-kávézós szép reggelt mindenkinek. Esernyő s gumicsizma ma is legyen nálatok

Szeva Kutyu!
Üdv többiek
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 18. csütörtök 07:06
Üdv többiek

Jó reggelt nappali! Na,szépen elaludt ma mindenki! Remélem megérte!

Főztem kávét,segít magyarokhoz térni!
Jó reggelt nappali! Na,szépen elaludt ma mindenki! Remélem megérte!